Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mów za siebie :] . miałem nadzieję, ze wszyscy załapią żart :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 gnysek... tzn, ze jestes gejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 tak :D ostatnio coraz częściej słyszę takie sugestie, może coś w tym jest? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A tak na serio to czemu polowa GMC ma dlugie wlosy? tu tylko geje (...) przesiadują :PCuB3, masz już odpowiedź :D Krótkie włosy uber alles, długie to pedalszczyzna :hitler: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 nie zgadzam się na takie nadużycia semantyczne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Krótkie włosy uber alles, długie to pedalszczyzna hitler.gif smile2.gif Phi... 7_7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 odkąd sciałem sie na łyso - potwierdzam. polać kamratowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zamień sie ze mną!! wczoraj musiałem (musiec nie musialem, ale czasami wypada) spławić 2 laski, w tym jedną bardzo nachalną. I wytłumacz tu takiej która ciągle próbuje Cie całować ze w tym miejscu i tym czasie 'mam zwiazane rece' ;] Jest na to pewien sposób. Lewy sierpowy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 kobiety mają u mnie ten plus że ich nie bije :) :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 kobiety mają u mnie ten plus że ich nie bije :) :sp_ike: A one mogą :] no nie zawsze tak jest(już to przeżyłem). Dam zaraz fotę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A oto ja, oglądanie na własną odpowiedzialność: Dlaczego wyglądasz inaczej niż na avatarze? Gdzie dziób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A one mogą emot11.gif Jak mają 10 lat to biją :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A one mogą :] no nie zawsze tak jest(już to przeżyłem). Dam zaraz fotę :] heh nie dał bym sie pobić kobiecie moja siostra ma 4 lata i mi czasem przypieprzy ale jej jestem w stanie wybaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 heh nie dał bym sie pobić kobiecie moja siostra ma 4 lata i mi czasem przypieprzy ale jej jestem w stanie wybaczyć. Zebyś widzial jak moja siostrzenica...to dopiero a ma 5 lat a jak bylem w kosciele(protestanckim) to bylo 2-letnie dziecko ale silne ze...doswiadczylem tego lubi zaczepiac innych :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zebyś widzial jak moja siostrzenica...to dopiero a ma 5 lat a jak bylem w kosciele(protestanckim) to bylo 2-letnie dziecko ale silne ze...doswiadczylem tego lubi zaczepiac innych :] czy to normalne że niezbyt rozumiem twoje ,,idealnie" złożone zdania? sry za off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 to bylo 2-letnie dziecko ale silne ze...doswiadczylem tego Czego doświadczyłeś z 2-letnim dzieckiem ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czego doświadczyłeś z 2-letnim dzieckiem ? xDi to na dodatek w kościele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 i to na dodatek w kościele? I to jeszcze w protestanckim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 a na dodatek siostrzenica.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A no...w protestanckim jak nie jestes pelnoletnim to udzialu w obrzędach...poprostu no mnie ciągneła silnie i takie tam ale to tylko dziecko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 nadal cię nie zrozumiałem a najbardziej to już tego ,,w protestanckim jak nie jestes pelnoletnim to udzialu w obrzędach" wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 poprostu no mnie ciągneła silnie i takie tam Nie pogrążaj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 http://img230.imageshack.us/img230/502/dsc00102hc8.jpg ojej :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 poprostu no mnie ciągneła silnie i takie tam Nie :lol2: xD Ciagnęła -rox - Sonique ty to robisz specjalnie czy tak nieświadomie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 HAHAHA! macie tu moją fotke teraz z zakopanego :D kijowo wyszedłem niedługo dam nowe,fajne :D ja to ten menel w czerwonej bluzce ^^ http://www.gmclan.org/uploader/1486/P1080128.jpg XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Co to za orgia? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 HAHAHA! macie tu moją fotke teraz z zakopanego :D kijowo wyszedłem niedługo dam nowe,fajne :D ja to ten menel w czerwonej bluzce ^^ http://www.gmclan.org/uploader/1486/P1080128.jpg XD ile masz lat? to koleżanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie no, fotka Nikasa rox ;D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 HAHAHA! macie tu moją fotke teraz z zakopanego :D kijowo wyszedłem niedługo dam nowe,fajne :D ja to ten menel w czerwonej bluzce ^^ http://www.gmclan.org/uploader/1486/P1080128.jpg XD daj numer do tej na górze, zabieram ją na studniówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 daj numer do tej na górze, zabieram ją na studniówkę wziąłbym ją na herbate,fajna jest a widać że starsza :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi