Supavader Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Borek! nie denerwuj się! zrób sobie dzień (albo co tam, ile chcesz) przerwy, porzuć komputer, idź na spacer albo gdzieś z kuplami :) na GMClanie większość ma cierpliwość, pozostali to lamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Właściwie miałem nadzieje że dzisiaj będzie premiera no ale jak czujesz się zmęczony to nie zrobi mi różnicy jeden dzień w tą czy w tą... Tak jak mówił supavader odpocznij, prześpij się trochę byle z dala od komputera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Dzięki za wyrozumiałość, a Tobie TeeGee Dzięki za wyręczenie na Official GMC :) Człowiek teraz dopiero docenia tych ludzi, którzy piszą MMORPGi. Przede wszystkim prawdą jest iż rozbudowanego RPGa ( nawet nie MMORPGa ) jedna osoba nie ma szans zrobić. Pisanie gier byłoby idealną rzeczą do spędzania czasu w więzieniu hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Spokojnie, wątpię aby ktokolwiek tutaj krzyczał, że ma być dziś i już. Nie ma znaczenia ten dzień, dwa czy nawet tydzień. Życzę powodzenia w tworzeniu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 @2up a potem ją sprzedam i zapłace kaucje? :P Co do tematu to już tyle czekam na gre, że te kilka dni nie będzie straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 heh... ja tu rzadko zaglądam, poprostu jak sie na coś czeka to lepiej nie czekać. Tzn zachowuj się tak jakby gra borka wogóle nie istniała, wtedy nie masz problemuu z czekaniem :P to najlepszy sposób. Nie myśl o niej. Zaczniejsz jak już gra sie pokaże na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Nic się nie stało na taką grę warto i rok czekać :) spokojnie i bez nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja tam mogę poczekać. Borek, należy Ci się chwili spokoju ;) . Ale byłbym mile zaskoczony, gdyby Almora wyszła w tym tygodniu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Wolę poczekać ten dzień, dwa i dostać Almorę gotową, a Ciebie Borek zastać na forum najedzonego i wypoczętego :) :P (patrz: zadowolonego ze swej pracy), niż dostać zaraz i patrzeć na Twoje pisane na głodnego i spragnionego posty (patrz: zadowolonego ze swej pracy, ale głodnego i wycieńczonego-nawet nie myśli o zadowoleniu z czegokolwiek :) ; samemu lekko rozczarować się Almorą z powodu niedokończenia kodu) To jest właśnie najgorsza rzecz w tym wszystkim, wygląda na to, że powinienem się cieszyć, a jest wręcz odwrotnie, ponieważ jak gra nie spełni waszych oczekiwań, to dostane podwójnie po dupie Pamiętaj, że sam się wziąłeś za ambitny projekt i to jest Twoja sprawa, czy grę skończysz i JAK ją skończysz... A nikt ci za to nie "nawciska", bo dostałby ten ktoś jakiegoś warna lub bana za np: dołowanie człowieka przy pracy :P Życzę dalszych GMsukcesów, nie tylko w obrębie "NAJBARDZIEJ OCZEKIWANEJ GRY NA GMCLANIE" :thumbsup: EDIT: Zresztą nawet "odległy" piątek byłby dobrym terminem-początek weekendu, dla wielu (niestety nie wszystkich) po prostu wolne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 dasz sobie rade :) Niech moc będzie z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja mogę czekać na tą grę z jeden dzień czy dwa a nawet rok. Zrób sobie wolne bo inaczej nie uda ci sie zrobic tej gry po prostu bedziesz przemęczony i tyle ;) wyjdzie lipa bez odpoczynku... Nawet to może wpłynąć na kod gry i chęci do pracy a nawet na twoje CENNE ZDROWIE ;) A więc Z-R-Ó-B....S-O-B-I-E....W-O-L-N-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A nikt ci za to nie "nawciska", bo dostałby ten ktoś jakiegoś warna lub bana za np: dołowanie człowieka przy pracy :P Moim zdaniem zawsze liczy sie szczerość, jesli Almora będzie biedna to trudno, Borek będzie musiał sie wziąść w garść. :) Ale jedno można powiedzieć z góry, jak na GM to napewno będzie z*j*b*s*a :D Jednak ciekawe jak zaakceptują ją gracze nie znający GM'a :blink: W każdym bądź razie ja w to będe grał :] dopuki sie nie znudzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ludzie i ludziska, czemu nie dacie mu spokoju???? Zróbcie sobie MMRPG podobne do Almory do zobaczycie jak wam czas zejdze! Dajcie mu chwile spokoju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Nie, nie damy spokoju :] . Borek nie może być jak Microsoft i się tak spóźniać z wydaniem produkcji :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 powinienem się cieszyć, a jest wręcz odwrotnie, ponieważ jak gra nie spełni waszych oczekiwań, to dostane podwójnie po dupie. spełni spełni :) Na taką tibię to połowa nudnego społeczeństwa się ślini, Więc na taką almorę też się będą :) (No przecież almora będzie lebsza od Tibi! :blink: (ma to co niema tibia, dzwięki,ładna grafika i efekty :))) gra nie spełni WASZYCH oczekiwań Przecież świat się nie kończy na "nas". Jeszcze są inni na tym świecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibcio6 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Gierka zapowiada sie wiekszym hiciorem niz tibia. Ladna grafa i interfejs Jest to bardzo dobra gierka tylko kiedy jest jej test!! Jestem ciekaw jak gierka dziala i czekam na jej sprawdzenie. Zycze powodzenia w pracy nad nia. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Eh Borek. Spelnia sie niedlugo twe marzenia :-) Czekam z niecierpliwoscia. Nie ukrywam ze chcialbym pograc juz dzisiaj, jednak nie spiesz sie, i rob to co nalezy. Pozdrowienia, Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Kiedy będzie można już zagrać w Alomore?:> /////Qla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 jak tylko wyjdzie :> czekamy aż borek odpocznie od nas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Pieter masz całkowitą rację. Borek już ze skóry wychodzi, żeby Almora spełniła nasze oczekiwania. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Popatrzylem na screeny i od razu widać że super gra. Chyba porzuce Lineage 2 :P Obyś skończył ją szybko, oby nie zajmowała dużo, oby mocno nie zamulała - oby nie było lagów. Wszyscy czekamy :) Może też zrobisz łatkę spolszczającą na klienta dla polskich graczy? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dobra Panowie, teraz to już koniec żartów, gra wychodzi na weekend w sobotę. Jak tylko przyjdę z pracy to stawiam serwer. Dodatkowo co może wydać się wam ciekawe, ale dla mnie jest to praktyczne, to postanowiłem kupić kartę startową do telefonu za 5 zł ( ORANGE ) :P i podam wam numer. To będzie telefon w razie jakichkolwiek awarii na serwerze, myślę, że każdy ma na jakiegoś SMSa żeby powiadomić o tym iż serwer padł :) Mówię z góry wszystkie rozmowy telefoniczne - bez sensowne, będą odrzucane. Dlatego nie podaje numeru prywatnego :D. Mam drugi telefon ( jakiegoś gniota ) także będzie czynny allways. Możecie dzwonić o każdej porze, bo to dla mnie jest ważne, aby serwer stał ciągle. natomiast tutaj macie tutaj coś na osłodzenie czasu: ( 20 Megsów ) Almora Online - Trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 o kruca jak zajfajnie almora wyjdzie w sobote XD a tego trailera niestety nie moge w tej chwili sciagnac trailera :( dopiero wieczorem bede mogl :) ale fanie wreszcie zobaczymy jedna z najleszych gier wkonanych w gamemakerze Borek ty to masz łeb :) z tym telefonem to calkiem dobry pomysł XD @down: Spyro nie podniecaj sie AZ tak :) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 O Dżizas, Borek ... Niesamowite jest to co zrobiłeś ... Naprawdę jesteś albo geniuszem albo mistrzem w swym rzemiośle i podziwiam cię za to, że potrafisz aż tyle poświęcić dla swego projektu ... Pfe, to już nie jest tylko zwykły projekt !! To jest wspaniały boski twór (xD), w który będą się zagrywać miliony ludzi na całej ziemi, to będzie hit !! I to jeszcze Polak !!... No ale to tak tylko gwoli podsumowania i dodania otuchy. xD Serio, to trailer jest na prawdę porażający... I ty to wszystko sam zrobiłeś ??!! Heh, sądząc po tym, że napisałeś tego posta o 6.00 rano, mogę także wnioskować, że pracowałeś jednak niestrudzenie całą noc, by doprawić wszystkie szczegóły xD (choć może tym razem się mylę xP) Qrczę, tym trailerem tylko zaostrzyłeś apetyt na Almorę ! Nadal rozumiem, że to będzie tylko test servera, engine'a i beta test gry, ale i tak to nie lada wydarzenie powinno przejść do historii... Skoro nie całego GmClanu, to może przynajmniej forum xP Ale bez jaj, Borek (bez obrazy xD) !! To z tym telefonem to niezły pomysł, chociaż jak przyjdzie ci naraz 50 SMS-ów, to może to spowodować nieodwracalne skutki na twej psychice !! Może trochę już przesadzam, więc powiem tylko tyle: Czekamy z niecierpliwością na test servera w sobotę, a Tobie życzę "Dash radę !!" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Borek, zawsze uważałem cię za bardzo dobrego programistę, ale teraz zmieniłem zdanie. Jesteś bogiem GMa! :D Gra z tą migoczącą graficzką i muzyką Roba prezentuje się po porostu obłędnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 niech ktoś to zarzuci na oficjalne GMC ;D BOSKIE !!! Czekam z niecierpliwością na premierę ;] EDIT: Jak to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyć że zrobiłeś to w tylko 3 miesiące! To będzie hit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Wow... big respect... Trailer wymiata. Faktycznie gra prezentuje się wspaniale. Ta "płynność" jest niesamowita - całość wygląda jak normalna, komercyjna produkcja - nikt by pewnie nie uwierzył, że to gierka robiona na GMie ;). Naprawdę - aż chce się grać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Pochylmy się wszyscy o my nieumiejętni przed naszym panem i władcą game makera - borkiem.... Masz, wejdź tu wyślij swoje CV, dołącz Alamorę i masz pracę na całe życie jak znalazł http://techland.pl/plJob.php :P Ja jestem pod wielkim wrażeniem, aż nie dowierzam, że game maker to wytrzymuje - patrzyłem na wskaźnik FPSów i czasem tylko było widać wachnięcia o 1 - ale to się zdarza w każdej produkcji. Twórcy Tibii to cię mogą wylizać co najwyżej między placami u nóg, bo wyżej to nie są godni - moze i mają większe grono użytkowników - ale pod względem wykonania wypadasz milion razy lepiej. Niektórzy to pewnie nie uwierzyli by, że jeden człowiek jest w stanie coś takiego zrobić, ale ja tam zawsze mówię - polaków stać na bardzo dużo a Alamora to mały tego przykład. Pomimo, że nie gram na komputerze, to chyba się przełamię i parę sesji z userami stoczę, będzie okazja sie na mnie powyżywać, ale myślę, że ciężka praca Borka zasługuje na to, żeby choć trochę pograć. To jest zdecydowanie najlepiej wykonana pod względem graficznym i kodu gra w całej historii GM i jeszcze długo nikt jej nie przebije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 eee zaraz zobacze trailer. Fakt napewno chwała i "glorija" należy się naszemu Borkowi, ale jakoś to takie troche... żałośnie wygląda te pochwały niektórych GMclanowiczów. 32% trailerka :D Jak dla mnie to Borek będzie wynagrodzony dużą ilościa graczy ;) Pozdro PS: A ja to pewnie go zamorduje pytaniami co do tego jak wygląda wymiana infromacji w jego grze bo u mnie przesylanie pozycji to troche nieporfesjonalnie wygląda :/ EDIT: Widziałęm trailer i jestem pod dużym wrażeniem. Ten twój koleś od muzyki zrobił kawał dobrej roboty :). A sama gra... może jestem małostkowy ale mi najbardziej się podoba sam ludek :P fajnie się porusza, dzwięki w rytm kroków i wogóle. Bardzo to ładnie się prezentuje. I na serio nie spoczne puki nie wymęcze od ciebie na PM jakim sposobem wysyłąsz dane o graczach xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No, mi się już trailer ściąga. Mam nadzieje, że wszystkie grafiki i dźwięki są już na kompie, jedyne co jest wysyłane to polecenia, gdzie co ma się pokazać, a nie, że całe grafiki musi się masowo ściągać na miejscu xD A, jakie trzeba mieć łącze, żeby to chodziło raczej bez lagów? Wystarczy marne 30kB/s? :P EDIT: Oglądnąłem trailer, super. Najbardziej podoba mi się poruszanie i to, jak walczy... Mmmm.... Jedyne co mnie gryzie, to dlaczego to takie niewyraźne(napisy i wogóle)? Mam nadzieję, że powodem jest film. Po prostu nagrane w złej jakości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi