Adriann Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Witajcie! Jak pewnie widzieliście bo wrzucałem tu i tam pracuję nad grą NecroArcher czyli platformówką akcji z tytuowym uroczym łucznikiem. Postanowiłem założyć ten post bo ruszyłem ze zbieraniem wishlisty na steamie oraz itch.io, gorąco zapraszam: https://store.steampowered.com/app/1903710/NecroArcher/ https://clockworkmustache.itch.io/necroarcher Gra jest dość prostą strzelanką ubogaconą przedmiotami, sklepami czy kasynem. Starałem się zachować stylistykę retro i dość nowoczesne jak na ten gatunek rozwiązania w kwestii mechaniki. Chyba najważniejszą cechą gry jest zróżnicowanie, każda misja dodaje minimum jednego nowego przeciwnika lub inną przeszkodę. Cóż, tyle, premiera w wakacje szpaq99, gnysek, Konrad-GM i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Cieszy oko ta walka z bossem dobra robota! Adriann 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Pierwsze, co ze screenów widzę, to to, że przydałaby się korekta angielszczyzny ("ammo to boomerang", powinno być "for"). A swoją drogą - amunicja do bumerangu? Musi wybrakowany jakiś, skoro nie wraca po rzuceniu Adriann 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Dodane do wishlist Adriann 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 O, tu jeszcze są te stare grafiki, gdzieś podmienię w międzyczasie No nic. Ogólnie to gdyby ktoś nie wiedział zmieniła się w metroidvanię ii nagrałem do niej eksperymentalny devlog, próbowałem wczesniej po angielsku ale jakoś koślawo to szło. W filmie jest sporo materiałów z aktualnej wersji gry. Potrzebuję opinii co sądzicie, wygląda i brzmi to jakoś przyzwoicie? Steam:(tu strona wymaga jeszcze aktualizacji) https://store.steampowered.com/app/1903710/NecroArcher/ Kuzyn, Wojo, gnysek i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Świetnie to wszystko wygląda. Zmiana graficzna niczym z Rogue Legacy 1 na Rouge Legacy 2, a to wszystko w przeciągu jednego dema 😄 Te wstawki z twoim avatarem i generalnie cała forma prezentacji - no przyjemnie się to ogląda. Szczególnie język polski na + 😄 Dodane do wishlisty, będzie grane, nawet już saldo przygotowane 😁 Adriann 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2023 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Ależ to wygląda coraz lepiej! Niektóre fragmenty wyglądają już na wylizane tak, że nadają się na premierę, a coś czuję, że i tak jeszcze wszystko zaliczy upgrade. Mam nadzieję, że sterowanie będzie przyjazne padom, bo coś czuję, że świetnie by się w to grało na Steam Decku! Dodałem już wcześniej do wishlisty, a teraz także do Showcase GMCLANowego: https://gmclan.org/showcase . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 O, miło bardzo, dziękuję za dodanie :3 A sterowanie padem oczywiście, już dawno zrobione Jest nawet opcja zmiany sterowania i podmiany ikonek zależnie od pada, tylko brakuje grafik części ikonek gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Te Devlogi przyjemnie się ogląda i słucha. Co do samej gry to zapowiada się bardzo dobrze i będę wyczekiwał. Dodałem na listę życzeń Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 No i wreszcie nowy devlog, będę wdzięczny za wsparcie i konstruktywną krytykę 😄 Vianom, gnysek, Kuzyn i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 14 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Myślałem myślałem i nie wiem do czego się przyczepić 😁Widzę, że używa Pan Spine. Pytanko takie, czy w spine można ustawić dźwięk i odgrywać go w game maker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Pan xD Z tego co wiem to się niestety nie da, nawet spinowe eventy średnio działają. Chyba że się to zmieniło bo ostatnio sprawdzałem dobre pół roku temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2023 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Normalnie sprite ma teraz coś takiego jak broadcast event i tam można, ale dla spine to nie zadziała z dwóch powodów. Po pierwsze, nie ma podglądu spritów ze spine (xD - ale jest taki feature request zgłoszony), po drugie w spine można zrobić merge między dwoma animacjami i wtedy by się na siebie czasem także różne dźwięki nakładały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 NecroArcher 2023-09-16 20-49-53.mp4 Nowy wróg już śmiga, dodałem też wreszcie zmianę i poziomy broni, tu np widać potrójny strzał 🙂 gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 A i jak ktoś lubi taką formę to zapraszam na tiktoka https://www.tiktok.com/@clockwork_mustache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Września 2023 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Na co? Na tik taka? Z ciekawości, lepsze są tam zasięgi niż na YT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Ciężko mi porównać bo dopiero wchodzę w temat. Z pewnością trzeba być na bieżąco i podążać za trendami bo siedzenie na takim np twitterze już specjalnie nie ma sensu. No i mogę wrzucać te same materiały co na youtuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Dwóch nowych przeciwników, Zombie Sowa i Szkielet. Oba prawie wyłącznie pojawią się w pierwszych minutach gry więc są dość proste do pokonania. Szkielet to słabsza i wolniejsza wersja zombie. Z drobnostek wzmocniłem miecz, przyspieszyłem postać i dodałem kilka drobnych efektów 🙂 https://www.instagram.com/p/Cx3g5hciqxu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 W dniu 28.09.2023 o 20:08, gnysek napisał(a): Na co? Na tik taka? Z ciekawości, lepsze są tam zasięgi niż na YT? Bardzo fajny projekt. Może kupię do testu. Jaką cenę przewidujesz? Co do Tiktoka - w dziesiejszych czasach jak chcesz istnieć to YT, Tiktok to obowiązkowa pozycja. BTW dodam od siebie pogadaj z jakimiś młodymi Youtuberami playerami - darmowa wersja/demo co tam chcesz - bedziesz miał darmową reklamę. pozdro, Michał Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 W dniu 21.11.2023 o 17:35, Buziol napisał(a): Bardzo fajny projekt. Może kupię do testu. Jaką cenę przewidujesz? Co do Tiktoka - w dziesiejszych czasach jak chcesz istnieć to YT, Tiktok to obowiązkowa pozycja. BTW dodam od siebie pogadaj z jakimiś młodymi Youtuberami playerami - darmowa wersja/demo co tam chcesz - bedziesz miał darmową reklamę. pozdro, Michał Dziękuję bardzo Za ile to jeszcze nie wiem, zależy jak gra się rozrośnie No i oczywiście jak się będzie dało to na polski rynek ustawię znacznie niższą cenę. Co do youtuberów to tak, oczywiście będę pisał jak tylko dojdę do etapu dużego demka Iiiii przy okazji.. Nowy devlog na angielskojęzycznym kanale Buziol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Test nowego potworka https://www.instagram.com/p/C0Mq-9bCrE-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Protek Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Dodałem do whishlist. Zapowiada się świetnie! Ta babkowina w sklepie przypomina mi świniaka z Wonder Boya 3 (moja ulubiona gra z dzieciństwa). gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 5 minut temu, Mr.Protek napisał(a): Dodałem do whishlist. Zapowiada się świetnie! Ta babkowina w sklepie przypomina mi świniaka z Wonder Boya 3 (moja ulubiona gra z dzieciństwa). Dziękuję, nie bez powodu go przypomina 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Iiii nowy gameplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Wojo, I am Lord i gnysek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi