exp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Gra zrobiona na forumowy konkurs Znana gra w innym wydaniu (https://forum.gmclan.org/index.php?/topic/34290-znana-gra-w-innym-wydaniu/). Jest to moja wariacja na temat Quake 2, gry chyba znanej większości forumowiczów Była to dla mnie głównie okazja do zapoznania się z GMS2. W grze mamy trzy poziomy z oryginału, oczywiście są to dość swobodne interpretacje Uwaga: nie przypisujemy poruszania się do strzałek, bo większość klawiatur ma limit przycisków wciśniętych jednocześnie, a tutaj jest to dosyć istotne Download I am Lord, Wojo i szpaq99 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Całkiem fajne, ale jak dla mnie trochę za trudne. Zwłaszcza ciężko się strzela w biegu. Ten boss na drugim poziomie (robot) dwa razy mnie przez to zabił i trzeci raz już mi się nie chciało grać. ps. Opcja "ray tracing" coś robi, czy to tylko taki żarcik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 żeby strzelać trzeba stać w miejscu. chodzi o to, aby wyczuć rytm przeciwników - robić uniki, kiedy strzelają i strzelać, kiedy mają przerwę. w większych pomieszczeniach z kilkoma wrogami można tak manewrować, aby zsynchronizowali się korzystnie dla nas. generalnie obawiałem się właśnie poziomu trudności, zawsze mam problem z wyważeniem go ray tracing to oczywiście żarcik z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 No clip hehe A tak na poważnie to ZAJEBISTA ROBOTA CHŁOPIE. Muzyka ??? przestałem grać żeby sobie ją posłuchać haha. Fajna wersja tych soundtracków, gdzie znalazłeś je? Gameplay trudny ale idzie wyczuć i jest satysfakcjonujący, mapy rozpoznawalne Wgle to Tank Guardian mi się podobał bo lepszy niż ten w orginale szpaq99 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 2 godziny temu, I am Lord napisał: Fajna wersja tych soundtracków, gdzie znalazłeś je? zrobiłem we fruity loopsie ups, jakoś umknęła mi ta ściana wgl fajnie że zrobiłeś filmik, pierwszy raz widzę, jak ktoś gra w jakąś moją gierke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Też chwilę pograłem Ni mo się do czego przyczepić, przyjemny gameplay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jakich czasów doczekaliśmy, letsplaye gier gmclanowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 No jak widać miejsce na którym Korodzik stracił cierpliwość mi też sporych problemów przysporzyło. A i ten detal z samolotami za oknem ❤❤❤❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Przypomniał mi się moment gdy w "pokaż pulpit" miałeś na pulpicie Quake 2 i mówiłeś, że musisz zacząć grać w coś innego bo multi jest tam już martwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @exp nie chcesz może dorobić więcej utworów? Chętnie posłucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 mam dwa, których nie dokończyłem https://www54.zippyshare.com/v/1HSQHsfZ/file.html https://www54.zippyshare.com/v/Dli4rzii/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi