Ice Cube Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Cześć Wiem,że ciężko dostać gms1 ,ale potrzebuje go by przekonwertować projekt ze starego gm8 jakieś porady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 GameMaker Studio 1 już od dawna nie jest na sprzedaży z tego co się orientuję, ale GMS2 nie powinien mieć większego problemu do importu starszych projektów. IMO najlepsza strona skąd można pobrać GMS2 bez wirusów ani innych trojanów to - https://www.yoyogames.com/get Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Cube Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 51 minut temu, Konrad-GM napisał: GameMaker Studio 1 już od dawna nie jest na sprzedaży z tego co się orientuję, ale GMS2 nie powinien mieć większego problemu do importu starszych projektów. IMO najlepsza strona skąd można pobrać GMS2 bez wirusów ani innych trojanów to - https://www.yoyogames.com/get no właśnie czytałem,że gms2 nie ma już opcji importu .mam instalke gms1,ale,prosi mnie o license key bardzo chętnie kupiłbym ten key ,ale gdzie?.wiem ,że kiedyś gms1 był darmowy,wiec moze ma ktoś taka wersje,albo key do tej wersji bardzo byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 chyba nie można już używać gms1. jeśli chcesz, mam jeszcze instalkę, ale nie mogę z niej korzystać, bo wyskakują mi błędy najlepiej wiedział będzie gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Cube Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 a możecie sprawdzić w studio 2 czy idzie importować pliki z gm8 *.gmk to bym sobie od razu studio2 zakupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 https://help.yoyogames.com/hc/en-us/articles/230330328-GameMaker-Studio-2-FAQ Gm 8 > 1.4 > 2.x Ice Cube 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Cube Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Gnysek mam jeszcze pytanie dot. pojemności w MB calej gry. w gms 2. obecnie w gm8 moj łączny plik .gmk grafiki,muzyki i kodu nie może byc większy niż 256mb co bardzo mnie ogranicza ,nie wiem czy to jest spowodowane moim komputerem,czy gm8 ma takie ograniczenia. jak to jest w gm2 studio? są też jakieś ograniczenia,bo w mojej grze musiałem przez to mocno zejść z rozdzielczości tekstur by się zmieścic w 256mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Powinno dać radę, gms2 jest dużo bardziej zoptymalizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIDek Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 to teraz GMS2 wersja darmowa jest tylko 30dniowa i bez możliwości importu? słabo trochę. a czy GMS2 przerobi sobie viewy na kamery, czy się posypie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Września 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Wszystko przerobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 GMS2 nie importuje .gmk, ale konwertowałem własne gry (czyli dość duże projekty) na zasadzie GM8->GMS1->GMS2 i działało ładnie. Może po kilku poprawkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Października 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Tak, jeżeli gra nie korzystała z DLLi powinna praktycznie bez problemu pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi