Nikas Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Siema. Mam skonfigurowanego GM pod androida, licka jest oryginalna, ndk, sdk, java wszystko git. Klucz wygenerowany w projekcie, a mimo wszystko kiedy chcę skompilować apkę to wyskakuje mi błąd jakiegoś gradle. Ktoś miał do czynienia z tym? Sry za jakość foty. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Września 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 U mnie z reguły pomaga usunięcie zawartości folderu gradle w C://Users/Wojzax i zaktualizowanie w SDK Managerze wszystkiego co można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Zmień temp directory i cache directory GM a na coś krótkiego Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Robiłem to samo co Wojzax pisze i pomogło, ale miałem potem inny error ale też musiałem coś usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Września 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 A nie można screena zrobić guzikiem print screen i wkleić do painta, przyciąć i wkleić tutaj ? Nie widzę co tam jest napisane :/ Ale jak dla mnie - za długa ścieżka. Jak się GMS nie wyrobi w 255 znakach ścieżki to się wypiernicza kompiler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Przepraszam za tak późną odpowiedź ale w efekcie usunąłem androida z kompa. xD Muszę go jeszcze raz zainstalować i sprawdzę, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 masz taką nazwę usera, "-" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi