blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Zapraszam do testowania mojej wersji notatnika. Koloruje on skladnie etc. Przy tworzeniu wzorowalem sie na notatniku xD Link : https://gmclan.org/up1072_3_RKNotepad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mozna rowniez sciagnac z gaf.prv.pl, a programik spoko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 dorobisz kilka rzeczy i podmienie go sobie z windowsowym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Fajne cacko =D Dodane pare bajerów :] Tylko kto w dzisiejszych czasach z notaniku korzysta? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A z czego sie teraz korzysta? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A nie wiem. Ja nie korzystam przynajmniej. :P Nawet jeśli już ktoś notatnik weźmie to takie bajery mu nie potrzebne. Żeś wymyślił nie wiadomo po co :P Byś się zają głodem na Ziemi czy coś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Chyba dobre, ale... 1. Jak kliknę na Ekport -> PDF to pojawia się wiadomość "Syntax Error". 2. Gdy podczas "Zapisz" nie wpiszę rozszerzenia na końcu nazwy pliku, program go nie doda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Zauwazylem ze cos z PDF jest nie tak Hm powaznie? Juz poprawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Zauważyłem teraz, że gdy sobie kliknę "pomoc" nic nie ma :( I jak ja mam się polapać jak nie ma pomocy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Lepszy już był inny program w GM który mi kiedyś podawałeś(też edytor plików stron) :) Ale ten też jest spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ale to nie powstalo w GM :) Qrde nie moge tego zapisywania zrobic :mad: Ale jeszcze dzis to na pewno bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ale pamiętam jak musiałeś zmienić format pliku z *.gm6 na *.gmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Przypomniałem sobie! Jeszcze trzeba dodać możliwość otwierania wszystkich rodzajów plików, które dostępne są przy zapisywaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 blackmaul do tego programu dodaj palete kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A moze dam poprostu wszystkie pliki (*.*) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Dobry pomysł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Tyle ze wtedy bedzie mozna otwierac bitmapy i pliki dzwiekowe ale one maja z reguly po kilka set tysiecy linijek a moj program udzwignie tylko k. 9999 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No to coś za badziew zrobił co tak mało linijek pomieści :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 wszyskie pliki ale pliki stron internetowych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Program oparty na SynEdit do Delphi i napisany na podstawie jednego z kursów w gazecie KŚ-EKSPERT czy mi sie tylko zdaje? Mogłeś chociaż wyłączyć opcję wychodzenia poza koniec linii, żeby za ostatnią literą nie dało się przesuwać kursora w nieskończoność (w opcjach SynEdit było to coś z EOF czy EOL w nazwie, nie pamiętam dokładnie, a nie mam delphi aktualnie na kompie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 To byl taki kurs w Ekspercie? Ja to pisalem na podst. wlasnej wiedzy :) Po co to wylaczac, skoro IMHO to jest przydatne? Daj numer tego Eksperta to sie doszkole w pisaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No na pewno masz już zrobione więcej niż w tym kursie w ekspercie, więc nie mam do czego odsyłać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Wiec skad pomysl ze pisalem go na podst. kursu? Bo uzylem SynEdita? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Mam ten numer Eksperta :) Raczej na nic Ci się nie zda, Black, bo tamten edytor był strasznie biedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Wiesz, ja też robiłem edytor na podstawi tego kursu, i też wykraczał poza wiedzę gazetową, jedynym problemem była obsługa polskich znaków w ISO, dlatego zaniechałem prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi