Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Głosujemy! Głosowanie trwa do: 16.01.17 do 15:00 Piszcie na co głosowaliście, najlepiej z uzasadnieniem. NOMINOWANI: Nikas Nirvan Shil Chell Sutikku I am Vader kt1117 Tymon PoxiPol Penguin dxdiag Wojo Threef Matrix Dester Uzjel Addriann Ranmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 głosuje na ranmusa, starego śmieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłaszam błąd, bo Adriann piszę się przez jedno d, a co za tym idzie głosuję Threefa bez uzsadanienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ranmus. Za to że widziałem go w tym roku raz online. Czyli użytkownik roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Nirvan Za niezłe darcie japy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ale ja przecież żartowałem z tym zgłoszeniem sam siebie:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Uzjel, bo tak jak Threef starał się , ale przebił walkami robotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Strasznie trudna kategoria bo wybór duży a nie pamiętam kto co robił w ciągu całego roku, kojarzę tylko ostatni miesiąc - dwa. Mój głos idzie na Uzjela, chociaż jak mówię nie pamiętam aktywności użytkowników z całego roku a i tak nie jest to łatwa decyzja(przez chociażby wybór między Uzjel a Threef). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Głosuję na Ranmusa bo to najlepszy użytkownik Game Maker Klanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Głos na Penguina:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Penguin za urokliwe posty, przywodzące na myśl dawne czasy gmclanu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ranmus, może ten tytuł go do czegoś zmotywuje ta jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 KATEGORIA: GRA ROKU 2016 ZWYCIĘZCA - Ranmus (4 głosy) II MIEJSCE - Uzjel Penguin (po 2 głosy) III MIEJSCE - Threef Nirvan (po 1 głosie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Ranmus. Za to że widziałem go w tym roku raz online. Czyli użytkownik roku. Ostatnimi czasy zaglądam względnie częściej, ale czasem jako niezalogowany. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czemu nie mam takiego fajnego odznaczenia jak reszta? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zmieniłem Co teraz, ale sprawdź czy jesteś nadal adminem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 KATEGORIA: GRA ROKU 2016Gra roku? Ja nawet nie wrzucałem żadnej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi