lew_leo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 TO JEST STARLIGHT GLIMMER IGNORANCIE a no fakt mój błąd :V sorka nie siedzę w tym tak jak ty :D już poprawiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 10 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Screen / film/ gif roku: Łysol by Wojzax Piraci by Wojzax https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=436243 Jest tam kilka obrazków w tej tematyce, więc wybrałem dwa najładniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pipes Ultimate Plumber :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 W sumie to mi się podobało :) GIF Threef animacja książki https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=438527 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pół godziny po czasie ale raczej dopuścimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Do dupy te belki weź to wypierdol Do cytatów, mnie śmieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 W paru kategoriach są remisy, więc kto nie głosował to głosować bo będzie znowu dogrywka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 jak Ranmus dostaje uzytkownika roku to ja juz nie wiem o co chodzi z tymi nagrodami (no hard feelings, nie banuj <3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Mam rozumieć, że nie będzie w tym roku kozackiej infografiki z wynikami jak w zeszłych latach? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Mam rozumieć, że nie będzie w tym roku kozackiej infografiki z wynikami jak w zeszłych latach? :( WSZYSTKO NA TO WSKAZUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zeszłoroczna była ładna, schludna, więc dodam do niej. Chyba że ktoś ma czas zrobić nową jakąś to zapraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (.jpg bo nie mogę wgrać nic na uploadera :( ) To koniec Compatibility Awards 2016! Najlepszą grą został Mega Q*Bert Jalkuba, to już jego druga nagroda w tej kategorii (oprócz niego takim wynikiem może się jeszcze pochwalić Ujzel). Najlepszym użytkownikiem po raz pierwszy został mocno niedoceniany przez te wszystkie lata Rankus! Wielkie gratulacje. Jednogłośnym zwycięzcą kategorii przykładów i silników został Procedural Sprites Generator I am Lord'a Vadera Trochę mniej przekonujący, acz znakomity sukces w kategorii najlepszych zapowiedzi osiągnął Książe w opałach randy'ego. Największa walka rozegrała się w drugiej turze kategorii Najlepsze demo. Ostatecznie wygrała gra Knights and Monsters Hadriann'a. Najlepsza grafika to moja Pikselowa Armia Fantasy, chcę podziękować Akademii, całemu GMClanowi i moim rodzicom bez których by mnie tu nie było. Do zobaczenia za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 I am Vader =/= I am Lord? Mówiłem, że za dużo tych "Aj em'ów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jeden to seksowna bestia i mistrz programowania. A drugi to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Gratuluję drugiej nagrody I am LordVader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 No to gdzie ta ranga za mój ciężko zaprogramowany sprites generator B) Edit: Tylko się nie pomyl podwójnie bo ten user roku 2015 to faktycznie moje było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 łał dzięki już dawno nie byłem żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 ładne :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi