I am vader Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Przyznam szczerze, lałem jak to przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ok, zgłoszenia były aż dwa. Czy dodatkowe dwa tygodnie wystarczą? Sutikku, I am Lord, I am vader? Myślę, że 6 prac to minimum, aby był sens to robić dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nom, ale myślę że dwa tygodnie to za dużo, jeden wystarczy żeby reszta osób coś napisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dwa tygodnie aż za dużo (jak dla mnie), żeby nie przedłużać to i ten tydzień. Skoro przedłużenie czasu to ja już zaczynam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A my mamy kontynuować? Mam zrobić jeszcze gorszego bota? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 można przypisywać hspeed i vspeed jakąś wartość, czy trzeba płynnie zmniejszać, zwiększac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jakby ktoś pytał, to nie biorę udziału nie dlatego, że przegrałem w poprzednim epizodzie. Po prostu mam teraz ogromny projekt, i poświęcam na to cały wolny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Są 4 prace! Czy jeszcze ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No i jak tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Aplikacja Uzjel.exe przestał odpowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi