Uzjel Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Temat Space Grindera - gry, którą pobrało 40000 osób i mam z nią koszulkę - wraca znowu. Projekt wersji 1.1 rozrósł się i bardzo rozciągnął w czasie. Popełniłem bardzo duży błąd przy projektowaniu całej gry, który zabrał mi ponad rok czasu odkręcania go. Nadal nie jestem do końca zadowolony z efektu, ale jakby spiąć teraz to co mam to za jakiś miesiąc, dwa, może trzy byłaby grywalna wersja Space Grindera. Postanowiłem przemianować Space Grinder 1.1 na Space Grinder 2 i wydać jako nową apkę. Oryginalnego SG ma już niewiele osób (około 2 tysięcy), poza tym zgubiłem chyba klucz do pliku APK :/ Tu jest Trailer przygotowany ponad dwa lata temu: A tu kilka zdjęć robionych dziś: Jacyś fani? Warto dokończyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Widzę że ruszyłeś konkretnie z planami wydawniczymi!Bardzo solidna gierka,nie mój gatunek ale na pewno bym testowo zagrał ps.co oznacza "poza tym zgubiłem chyba klucz do pliku APK"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 każda aplikacja ma klucz który pozwala ją potem aktualizować( w sensie ty jako twórca ), zgubisz klucz/ przekroczysz date ważności i już więcej gry nie zaktualizujesz( tylko musisz wydać jako nową apkę, z nowym kluczem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Marca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 absorption! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Spoko, to dlatego zawsze czytałem... inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 To nie ujrzało światła dziennego jak rozumiem? Bo jakoś inaczej space grindera pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nie ujrzało. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Trochę dziwnie wygląda :/. Nie wiem, po co powiększasz te pixele, tak, że wygląda to jak gra z 80r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Trochę dziwnie wygląda :/. Nie wiem, po co powiększasz te pixele, tak, że wygląda to jak gra z 80r. O to chodzi. Retro i te sprawy. Wiesz, ta gra by nie wyglądała w jakichś super-niesamowitych graficzkach z milionem shaderów i efektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jak nie ma się zasobów (tj. czasu i/lub skilla w rysowaniu i/lub kasy na zatrudnienie grafika), to podwojenie wielkości pikseli to najtańszy chwyt na wywołanie wrażenia, że grafika jest "ok" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ja! Ja! Ja! Chcę to :3 Czekam już 3? rok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Hej, przypomnę, że podstawowa wersja była napisana w 3 dni na GMDuel :P Nigdy nie miało z tego być nic komercyjnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi