radSun Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Seabomber Przed tobą pozostał jeden cel. Zniszczyć całą flote zjednoczonych krajów arabskich! :thumbsup: Tylko twój helikopter dzieli ich flotę łodzi podwodnych od portu. Nie pozwól nikomu się przedrzeć! Twój cel jest prosty: zniszcz jak najwięcej łodzi podwodnych i spróbuj przeżyć. :jezor: Sterowanie: strzałki - poruszanie helikopterem N - wyrzucenie bomby z lewej M - wyrzucenie bomby z prawej P - pauza Esc - wyjście Wyniki online Pobierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Proste i grywalne. 'Kongratulejszons'! ;) + wciąga + im dalej tym trudniej - grafika Grafika: 4/10 - paint się kłania Audio: 5/10 - wali po uszach Grywalność: 8/10 - wciąga ([4+5+8]/3)+(0.5*2)-0.5=5.6+1-0.5=6.1 Ogólnie: 6.1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Spodziewałem się po tobie czegoś lepszego, radSun. A muzyczka jest już totalnie wredna. :P Grywalność: 7/10 Grafika: 5/10 Dźwięki: 3/10 Ocena: 6-/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Całkiem grywalne, ale jeśli chodzi o muzykę - lepiej by było bez niej. Ogólnie: 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 gierka ciekawa pomysł dobry grafika nawet nawet tylko powinienem miec 3 i 4 miejsce bo mialem 1100pkt i 1200pkt ocena ogólna 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A ja miałem 660 punktów i odechciało mi się grać, gra niezła, ale mogła by być troche bardziej rozbudowana, grafika słaba, a muza może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 muzyka: -10/10do bani grafika: 5/10 paint grywalnosc: 6/10 gra sie tylko od 1 do 5 razy :P ale wciaga ocena ogolna: 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ujdzie, ale mogłeś się bardziej postarać :) 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 muza 0/10 grywalnosc 6/10 grafika 4/10 ogolem 6/10 :) btw. widze ze z dhosta korzystasz :D czekaj, zaraz sprawdze, jakie warezy tam trzymasz i skasuje Ci konto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 btw. widze ze z dhosta korzystasz :D czekaj, zaraz sprawdze, jakie warezy tam trzymasz i skasuje Ci konto ;)Nie kasować, chętnie przejmę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jak na minigierke to całkiem fajne :) Chodzi zdobyłem tylko ponad 200 pkt i tak mi się podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi