Grandpa Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam Kupiłem nowego lapka i zainstalowałem GM z steama. Zawsze coś kraszowało. Zainstalowałem ze strony, również podobnie. Jeżeli sie już włączył nie dało się kompilować w niczym okienko było białem bez możliwości wyboru modułu. Powiem szczerze szukałem na necie nic nie znalazłem. Do tego jestem bardzo zawiedziony. windows 10 może to w tym problem. Komputer i7 nisko napięciowa 2 rdzenie 2,4 karta R9 , 8 gb ramu ddr3 Jeżeli ktoś wie jak temu zaradzić naprawdę proszę o pomoc ;/ ;/ ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Hej. Usunąłem linki do screenów ze względów bezpieczeństwa. Dodaj zdjęcia do naszego GMclanowego Uploadera. Masz tam 100MB wolnego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandpa Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 https://gmclan.org/uploader/9986/Bez_tytu_u.png https://gmclan.org/uploader/9986/Bez_tytu_u33.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Bez steam też tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Miałem to samo. Odinstaluj ostatnią aktualizację. U mnie to było jakieś KBcośtamcośtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Mówimy o aktualizacji Win10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Cholera faktycznie u mnie nie działa teraz też :/ Dobra po odinstalowaniu KB3132372 działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandpa Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 dzięki własnie wczoraj znalazłem o tym gdzieś w necie. DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Miałem to samo też mam licencje steam na pro i win 10... Jest na to rozwiązanie...wystarczy przed uruchomieniem gm:s wyłączyć na chwile internet,potem uruchomić gm:s Dziwna sytuacja w taki sposób działa,ale to się stało od jakiegoś czasu,ktoś tu napisał,że wina jakieś aktualizacji to akurat możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Z tego co wyczytałem chodzi o tą taką tablicę z informacjami. Jeśli się nie załadują to jest git. Więc powinno wystarczyć dodać wyjątek do firewalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bo GM ładuje na początku dane z internet expolera a to był update od IE, do Edge i flasha do IE. Widzę że oskarżają Adobe o ten błąd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Widzę że mi się znowu zainstalowała ta aktualizacja dzisiaj, ktoś wie jak dodać ją do ignorowanych? w Win 8.1 to było proste ale tutaj nie widzę takiej opcji. Dobra nvm windows 10 Home nie ma możliwości wyłączenia aktualizacji ani ignorowania tylko wersja pro. Ale można jakąś aplikacją to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grandpa Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 można w gm w opcjach wyłączyć news i już nie powinno wywalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 można w gm w opcjach wyłączyć news i już nie powinno wywalac To nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi