Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 wszyscy wiemy że nie ma nic fajniejszego od chwalenia się na gmclanie tym, jak to się nie wygrywa w życiu, no to sie chwalcie ile to nie wypiliście, wypaliliście, zaliczyliście, czego to Paweł nie odjebał i w ogóle ps. wiemy też że Threef nie miał alkoholu (w przeciwieństwie do Sutikku) a Czołg nie miał barabara pps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 dobry zakup, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 było do dupy, pozdrawiam :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Mój sylwester był A JAJA XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Skakałem z radości i machałem łapami w 1 rzędzie pod sceną w jakimś wsiurkim discopolo tylko dlatego żeby nie robić przypału przy kamerach :/ polecam No ale udany wyjazd miałem 3 dniowy, coś pozwiedzałem, popiłem przy maratonie z Alternatywy4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ps. wiemy też że Threef nie miał alkoholu (w przeciwieństwie do Sutikku) XDD było spoko, ale mało dziewczyn, nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 lol od listopada zmieniłem biurko i mam barek pod klawiaturą. Więc ja nie kupiłem alkoholu. Ale tego trochę miałem. Skoro jesteśmy przy alko, to jak zwykle wypiłem kilka szklanek wina, jakieś 3 drinki (1/2 pepsi + 1/2 40%). Do 22 programowałem, a potem położyłem się spać. Chłopak mojej siostry Paweł wracając z sylwka dostał wpierdol u mnie na wiosce. \_(-_-)_/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 XDD było spoko, ale mało dziewczyn, nie polecam 9/10 dziewczyna przyjaciela (3 koło mocno), 0/10 jakaś większa ode mnie chłopiec, 5/10 gospodyni, 7/10 gościara którą znam za dobrze i 7/10 lesbijka, tez nie polecam Chłopak mojej siostry Paweł wracając z sylwka dostał wpierdol u mnie na wiosce. \_( -_- )_/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja zostałem prawie sam więc piłem wino i rysowałem do trzeciej. Polecam takie spędzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A mój kumpel sąsiad Paweł. W sumie nic, oprócz tego, że u mnie na sylwku był. Ale mam kumpla sąsiada Pawła. To już coś. A chwalić ile się nie wypiło i wypaliło w gimbazie nie wypada, to nic nie mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 tak mój sylwester wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 o, przyszły zdjęcia y'all got any more of dem new year's eves? (nom, po prawej Nikas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 5 min przed północą położyłem się do łóżka, liczy się to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 No cóż, zrobiłem kociołek panoramiksa, dla niewtajemniczonych: 2l wina(najlepiej taniego) 0,5 wódki 2l piwa 1l szampana 1l energetyka 0,5l soku do wody Parę cytryn Ogólnie to było na 3 osoby, piliśmy na raz kuflami i po 2 już czuliśmy się wstawieni XD Potem jeszcze współlokator po północy zacząć przechodzić i zapraszać mnie na dwór. No to nowy rok nowy ja, zamiast pić zacząłem palić i tak z 3 wyszły. Na 6 miałem do roboty i o 10 spać poszedłem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wiek: 17 lat współlokator na 6 miałem do roboty u wot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ważna informacje. Do 7 jestem w Londynie :D Siedzę se na utrzymaniu cioci i siostry, pracę mam, żeby na kompa i prawko zarobić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 - Zdecyduj, że w tym roku grubo imprezujesz na Nowy Rok! - Kup zapro na Sylwka w klubie. Z dziewczyną, dobrym kumplem i jego żoną. - Jaraj się jak cholera i cały tydzień gadajcie tylko o tym jak to ######ście będzie. - Złap grypę dzień przed nowym rokiem. - Spędź Sylwestra przed TV, oglądając The Sopranos, smarkając w chusteczki i pijąc grzane wino. - Połóż się spać 15 minut po nowym roku. Przegrałem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja zorganizowałem ######stą domówkę u siebie na chacie do białego rana, piliśmy, było trochę smakołyków, sporo dupeczek. Z jedną spędziłem miłą noc, a na drugi dzień sobie kacowaliśmy leżąc na łóżku w objęciach. A wy co tam spierdony? Programowanie i zimne ognie z mame i tate? Sylwester z TVP2? XDDDDDD "Nie piję i nie biorę bo umiem się bez tego świetnie bawić"???? XDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sylwester z TVP2? Wypraszam sobie! Ja wybrałem Polsat. I prezes Tauronu życzył mi tańszej energii! A WY CO PRZEGRYWY?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja zorganizowałem ######stą domówkę u siebie na chacie do białego rana, piliśmy, było trochę smakołyków, sporo dupeczek. Z jedną spędziłem miłą noc, a na drugi dzień sobie kacowaliśmy leżąc na łóżku w objęciach. A wy co tam spierdony? Programowanie i zimne ognie z mame i tate? Sylwester z TVP2? XDDDDDD "Nie piję i nie biorę bo umiem się bez tego świetnie bawić"???? XDDDDDDDDDDD krwa nikas to już jest dla ciebie nowe dno, jeszcze sie tym obnosisz tu na forum??? wtf :glare: jeszcze wiecej tych iks de dojeb.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sylwester z TVP2? no ja oglądałem, jeden murzyn nawet fajnie śpiewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ech, tak się starałem a żadnej reakcji na posta, podkrętki antego też nie pomogły. Nawet vader mi nie odpisał, że jestem atencyjną kurwą i śmieciem. Starzeję się, dzie mój gmclan. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja zorganizowałem ######stą domówkę u siebie na chacie do białego rana, piliśmy, było trochę smakołyków, sporo dupeczek. Z jedną spędziłem miłą noc, a na drugi dzień sobie kacowaliśmy leżąc na łóżku w objęciach. A wy co tam spierdony? Programowanie i zimne ognie z mame i tate? Sylwester z TVP2? XDDDDDD "Nie piję i nie biorę bo umiem się bez tego świetnie bawić"???? XDDDDDDDDDDD jestes atencyjna kurwa i smieciem, ten temat powstal po to zeby wszyscy sie dobrze bawili, nie po to zeby nikas obrazal innych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 tak dobrze się bawiłem a później nikas przyszedł do tematu.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja zorganizowałem ######stą domówkę u siebie na chacie do białego rana, piliśmy, było trochę smakołyków, sporo dupeczek. Z jedną spędziłem miłą noc, a na drugi dzień sobie kacowaliśmy leżąc na łóżku w objęciach. A wy co tam spierdony? Programowanie i zimne ognie z mame i tate? Sylwester z TVP2? XDDDDDD "Nie piję i nie biorę bo umiem się bez tego świetnie bawić"???? XDDDDDDDDDDD A na śnianadko co pewnie zupka chińska. A mogły być pierożki... Kto tu bardziej wygrał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 dosyć hehłem z pierożków na śniadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sylwester to gówniana okazja do świętowania. Siedziałem z rodziną, wypiłem 3 kawy i spaliłem paczkę fajek, szampana nie piłem bo to gówno dla gimnazjalistów:) PS. Nie piję już w ogóle alkoholu. PS2. Nie ma drugiego ps-u. PS3. Trzeciego też nie ma. PS4. Życzę wszystkim wesołego nowego roku :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sylwester to gówniana okazja do świętowania. Siedziałem z rodziną, wypiłem 3 kawy i spaliłem paczkę fajek, szampana nie piłem bo to gówno dla gimnazjalistów:) PS. Nie piję już w ogóle alkoholu. PS2. Nie ma drugiego ps-u. PS3. Trzeciego też nie ma. PS4. Życzę wszystkim wesołego nowego roku :sp_ike: Rzuciłbyś fajki bo to syf i w dodatku ponoć podrożały znowu o 40 czy 50 gr. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 fajki to gówno dla gimnazjalistów pozdrawiam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Rzuciłbyś fajki bo to syf i w dodatku ponoć podrożały znowu o 40 czy 50 gr. xDFajki to najlepszy dodatek do kawy, ziomuś :thumbsup: fajki to gówno dla gimnazjalistów pozdrawiam :thumbsup: :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi