Uzjel Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tura #148 - Dyskusja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To może chwalić się kto myśli nad wzięciem udziału! :D Ja postaram się wziąć udział i zapraszam innych do tego samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 A no zalezy jaki bedzie temacik ^,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Temat będzie naprawdę super-prosty, tak aby każdy mógł się wykazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 skoro tak, to postaram się coś skrobnąć w wolnym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja niestety nie mogę. Dłubię sobie nad grą z poprzedniej ligi, muszę jeszcze dorobić menu do wcześniejszej gry, a mam jeszcze ochotę popracować nad grą z ligi o rąbaniu drzewa. Za mało czasu na cokolwiek. :( Ale następny temat ligi ja zaklepuję! Moja będzie kolej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 W końcu jakaś normalna godzina rozpoczęcia. Ostatnio były jakieś nieludzkie w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Jak będzie coś łatwego to spoko, może coś się wykmini(akurat w sobotę ostatki, to się miło będzie pracowało :D ). Ale też pracuję nad ostatnią ligą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie no, myślę, że i ja spróbuję, skoro temat taki uniwersalny ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jak zobaczyłem, że temat ma być łatwy, myślałem, że to znaczy tak ogólny, że łatwo cokolwiek podpasować. Precyzyjność tematu trochę mnie zniechęca... ...pójdę na kreatywność Edit: Post #1300! (nie licząc jakiś 2500 w nieliczonych działach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 O temat dla leniwych jak ja super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Jakoś idą prace? Jakieś screeny, czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Listopada 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 nijak, sam spasowałem, mam złe wspomnienia z tym tematem po flappy handzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgter Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ufff. Dodałem moją grę do Ligi. Pierwszy raz. :) Niby nic, a stresujące jednak było. PS Nigdy jeszcze nie pisałem nic docelowo na pc. Mam nadzieję, że będzie działać wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Okej, to moje zdanie o grach: 1. Nie wrzuciłem swojej bo mnie życie pokonało. Znaczy niechęć. Trzeci raz chyba widzę na gmclanie "flappy bird" jako temat i trzeci raz uznaję, że go się nie podejmę koniec końców. Teraz jak już były 3 prace oddane liczę go nigdy więcej nie zobaczyć. 2. Grę H2S04'a spisałem na straty, gdy zobaczyłem, że jest w instalatorze - musisz pamiętać aby zapisać jako .zip lub single runtime executable. Nikt nie chce syfu na kompie dla 2-minutowej minigierki. Nawet dla 20-minutowej nikt nie chce. 3. Gra hqter'a... Był jakiś potencjał, ale niespecjalnie przypadał mi do gustu. Używanie przeciwnych przycisków do odbicia to sztuczne utrudnienie. Że pasek wysokości jest denerwujący sam wiedziałeś, bo dałeś opcję go wyłączyć. Poza tym całkiem ciekawy pomysł, chwilę pograłem i było dobrze. Niestety, gra przegrała z... 4. ...grą hamtarena. Ciekawe podejście, element 3D interesujący. Mechanika prosta, ale nie prostacka. Niby jedyną różnicą jest dodanie dodatkowego wymiaru, który pozwala na ruch lewo/prawo, a już to dodaje. Mój głos poszedł na Flappy Rider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hgter Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzięki za informację zwrotną, dobrze wiedzieć co było nie tak. Jeżeli chodzi o wysokość miała być częścią dalszych opcji - czyli np. możliwości wykupywania ulepszeń, natomiast czas nie pozwolił. Ponadto w trakcie testów przegrana spowodowana 0 wysokością zaczęła mnie lekko irytować. Można było z tym walczyć zgodnie z mechaniką machając mocno skrzydłami także wtedy gdy nie skręcamy, ale to co wydawało się zabawne na papierze nie było takie do końca w faktycznej grze. Stąd też opcja wyłączenia tego. Nie wywaliłem tego całkiem (choć w ostatecznej wersji tak by się pewnie stało) bo byłem ciekaw opinii. Jak pewnie często się to zdarza nie wyrobiłem się z wszystkim. Np. rozważałem mechanizm synchronizacji machnięć skrzydeł (teraz wygląda dziwnie jak się ustawią w antyfazie). Co do innych gier: Jeżeli chodzi o grę H2S04'a to ją zainstalowałem, choć też nie przepadam za tym. Muszę powiedzieć, że jest trudna - takie rozwinięcie idei pokonało moją koordynację. Propozycja hamtarena zdecydowanie mi podeszła (bardziej niż moja co mnie wnerwia:). Bardzo ciekawe rozwinięcie idei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Gry H2S04'a nie chciało mi się nawet instalować, wybaczyć mi musisz. Co do hgtera, jest jakiś potencjał, ale do gustu mi nie przypadła gierka. Natomiast gra hamtarena mi się bardzo spodobała i uzyskała mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H2S04 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kurde :D Wiedziałem, że coś zrobiłem nie tak. Brak snu daje takie efekty, że człowiek się myli tam gdzie nie trzeba. Na drugi raz popatrzę dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi