Threef Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Tytuł: Warsaw Demonstrations Wcześniej jako "Marsz wolności!" Gatunek: Party Game Opis: Gra powstała na Game Jamie w Teatrze Polskim w Poznaniu. Tematem było "Wiara w pojednanie", temat ciążki do zinterpretowania dlatego powstało co powstało. Gra jest połączeniem Snake i Pac-mana. Dwie grupy ścierają się na ulicach Warszawy w pokojowych marszach. Atak od czoła jest najbardziej chaotyczny i nie zalecany. Wygrywa gracz sprytniejszy czyli ten który przecina grupę przeciwną od boku. Gra powstała w jedną noc. Sterowanie: Gracz 1 - A /D Gracz 2 - Strzałki lewo / prawo Ale gra była testowana na macie do tańczenia. 2 graczy stało naprzeciwko siebie i skręcało odpowiednimi przyciskami. Download Autorzy: Programowanie: Damian "Threef" Komorowski Fabuła: Tęcza z placu zbawiciela Grafika: Damian "Threef" Komorowski Muzyka: Yakety Sax Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Nie używałeś GM: Studio? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 To jest GM:S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Nie używałeś GM: Studio? :mellow: Nie zaglądałeś do okna z preferencjami :mellow: :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Chyba rozumiem o co wam chodzi. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Nie wiem skąd u was taki luvv do klasycznego, białego skinu. Mnie za bardzo wali po oczach, ciemne są lepsze. GMGreen + "Neon" z tego i jest pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Stycznia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Sterowanie strasznie wkurzające i dziwne, zupełnie sobie z nim nie radzę. Ale plus za humor (kwestie "wesołych") i dziwne efekty dźwiękowe (facet mówiący "bęc"). aha - raz zagrałem ("smutni" przegrali) i od tej pory zawsze, jak włączam grę, obie grupy posługują się kwestiami "wesołych". Tak miało być, czy to bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zapomniałem o tej grze. :huh: Pamiętam że miałem dorobić menu. Ach ok. Zabrałem się za tłumaczenia, a potem się okazało że coś się z fontami popsuło i nie chciało mi się kombinować (bo myślałem że to może znów wina YYG) @Korodzik: To jest gra dla 2 graczy. Więc sterowanie może wydawać się dziwne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RichardGhval Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Bo to jest Warsaw Photo Scenery jak sama nazwa wskazuje a nie Warsaw City 3D Landmarks masz ściągnięte, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 To historyczny dzień! Boty przemówiły ludzkim głosem. Zadziwia mnie ten postęp technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dobry bocik. Odkopał mój temat. Zostawię jego post. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Fajna gierka :) Dlatego że można przechodzić przez ściany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Grałem a nie zauważyłem tego błędu haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi