MaxGaming Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tutaj piszę, że Tinzen jest za darmo dla osób z wersją Pro. Tylko co zrobić, żeby go uzyskać za to darmo, bo mi ciągle wyskakuje, że nie mam licencji na ten eksport :/ [Kliknij, żeby otworzyć] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tutaj piszę, że Tinzen jest za darmo dla osób z wersją Pro. Tylko co zrobić, żeby go uzyskać za to darmo, bo mi ciągle wyskakuje, że nie mam licencji na ten eksport :/ ... [Kliknij, żeby otworzyć] GM jest ze Szkocji. Zrobili go Szkoci. Czy masz jakieś zapytania do pazerności Szkotów i czy za darmo znaczy u nich bezpłatnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 GM jest ze Szkocji. Zrobili go Szkoci. Czy masz jakieś zapytania do pazerności Szkotów i czy za darmo znaczy u nich bezpłatnie? Nie pytałem o stereotypowego szkota tylko jak uzyskać ten bezpłatny w końcu eksport... Odświeżyć coś trzeba, pobrać skądś klucz, czy coś? @Down: Nie odpowiem nawet, bo nie chce warna za offtop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Nie pytałem o stereotypowego szkota tylko jak uzyskać ten bezpłatny w końcu eksport... Odświeżyć coś trzeba, pobrać skądś klucz, czy coś? Zapłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 To troszku smutne, że za bezpłatny dodatek trzeba zapłacić. Ja też wyczytałem, że jest za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 To troszku smutne, że za bezpłatny dodatek trzeba zapłacić. Ja też wyczytałem, że jest za darmo. No bo jest za darmo odpłatnie. Od Szkotów, to niby czego się koledzy spodziewali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jest za darmo dla osob ktore kupia pro od wydania oferty. Dosyc typowa metoda sprzedawania. Widziales juz pewno nie raz reklame np cyfry plus gdzie za darmo dostaniesz kanal sport, ale rtylko jesli jesetes nowym kupcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Wielka mi szkocka pazerność, standardowe zagranie marketingowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Września 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 btw. nie tinzen, a tizen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jakoś mi dali za darmo pro Tizena w grudniu zdaje się, jak sklep tizena dopiero powstawał. Więc sewen nie wkładaj wszystkich do jednego wora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 @PoxiPol dzięki. Napisałem jednak do Yoyo zapytanie dla pewności(nic mi nie zaszkodzi) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Przysłali mi nowy numer seryjny do GMS żebym się odczepił i wszystko działa :) //edit Istnieje też license recovery form, którym można odświeżyć licencję i klucze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Gratuluje jak mnie zrobili... Napisałem Sep 30, 20:29, odpisali dopiero Oct 6, 16:08, że... promocja się już skończyła! xD Richard (YoYo Games Ltd.) Oct 6, 16:08 Hello, Apologies for the delay. That image is out of date I am afraid, it is not a free Module anymore. Kind Regards, Richard YoYo Games Customer Support Technician Zapomniałem już bo nie odpisywali i dziś dopiero sprawdziłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi