Morro Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zapraszam http://tinychat.com/gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chell, byłem przy zmierzchu GMC. Długo tu byłem, tylko nic nie pisałem. Dopiero ostatnią parę miesięcy przestałem zaglądać. Poxi, znalazłem miłość swojego życia (ha-ha) co mnie trochę odciągneło od robienia gier, nie mniej jednak ciągle ciągnę swoje projekty ale w Unity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 http://tinychat.com/gmclan serio chodźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chell, byłem przy zmierzchu GMC. Długo tu byłem, tylko nic nie pisałem. Dopiero ostatnie parę miesięcy przestałem zaglądać (para = 2). Poxi, znalazłem miłość swojego życia (ha-ha) co mnie trochę odciągneło od robienia gier, nie mniej jednak ciągle ciągnę swoje projekty ale w Unity. jeśli para to 2 to chyba powinno być "ostatnią parę miesięcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r3se7ven Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 To ja się pozytywnie podsumuję: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 was na chwile zostawic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 To co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 to przestajemy pisać w valhalli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Teraz to widze wszedzie jest Valhalla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 tylko tu sie posty nie liczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 to przestajemy pisać w valhallipoza valhallę chce wychodzić, szaleniec jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nudziłem się - przeczytałem wszystko. Niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No elo. W sumie zaglądam od czasu do czasu ale raczej nie pisze. Pracuje obecnie w Katowicach, planuje przeprowadzkę do Warszawy. Jakoś leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Prosze pana! Pamietasz GMClan Radio :P? Moze zrobimy reaktywacje? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta, ale dodam od siebie, że studiuję teleinformatykę na 1 roku (dopiero zacząłem), a jak chcecie reaktywować coś na tinychacie to do tego potrzeba Nikasa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Easful masz już naturalne kastety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 pustawo na tym http://tinychat.com/gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Prosze pana! Pamietasz GMClan Radio :P? Moze zrobimy reaktywacje? haha ba :D do tej pory się chwale haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Pisze tu, bo Chell mnie namawiał bym tu zaglądnął jak go spotkałem ostatnio w Poznaniu :P. Cóż, "robienie" gier raczej mnie już nie kręci, a obecnie sobie siedze i studiuje w Krakowie ;) Miło, że starsze pokolenie GMClanu jeszcze tutaj się odzywa :D Stare dobre czasy i Najśmieszniejsze jest chyba to, że jeśli patrzysz na posty sprzed 5-6 lat i popatrzysz jak się człowiek kiedyś zachowywał, to ma się ochotę sobie samemu spuścić wpieprz biggrin.gif Potwierdzam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Pietrus_pan, kamrat here. Jako, że jestem smutnym (to nie prawda) rencistą to zajmuję się nie-robieniem gier, komponowaniem muzyki (a raczej anty-muzyki), pisaniem wierszy i książek których chyba nigdy nie skończę, piciem alkoholu i czytaniem książek m. in. Bukowskiego, Hłaski, Kerouaca, Pilcha :) Pisanie gierek mnie już nie kręci jak kiedyś, chociaż pomysłów na avant-games mam tysiące, ale coś nic mnie nie popycha żeby je robić. Ale na GMClan jeszcze zaglądam żeby popatrzeć co starzy wyjadacze piszą tutaj za bzdury albo podziwiać jakieś nowe gierki. Zdrówka życzę i załączam pozdrowienia dla małżonki. PS. Uczę się jeszcze hebrajskiego :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jako, że jestem smutnym (to nie prawda) rencistą to zajmuję się nie-robieniem gier, komponowaniem muzyki (a raczej anty-muzyki), pisaniem wierszy i książek których chyba nigdy nie skończę, piciem alkoholu i czytaniem książek m. in. Bukowskiego, Hłaski, Kerouaca, Pilcha coś brakuje, jakiegoś ważnego składnika :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Brakuje jeszcze Wojaczka i brania narkotyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 coś brakuje, jakiegoś ważnego składnika :>Już trochę wytrzeźwiałem, po sobotnim alko-tripie (łojezu, ale to było straszne), ale dalej nie wiem o co chodzi :unsure: Pls explain. Brakuje jeszcze Wojaczka i brania narkotyków.Wojaczka czytałem, nie podobał mi się. Narkotyki? To nie dla mnie. Pomijając alkohol i fajki to żadnych dragów nie biorę, nawet z kawy zrezygnowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A ja właśnie o 10 rano spacerując do domu z Uniwerka, a tutaj ktoś zielsko pali. Na placu biblioteki. Wielka Brytania, prosze państwa :P @Kamrat jesteś z Zielonej? A ja z Nowej Soli huh. I tak mi jest przykro że nie mogłem przyjechać do Poznania z wami popić :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja sie staram by ozywic foreum atutaj ,poderatorzy usuwaja banter mam pierwsxego warna na forum od kilku lat woooooooooooooooooooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajin Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 @Kamrat jesteś z Zielonej? A ja z Nowej Soli huh. I tak mi jest przykro że nie mogłem przyjechać do Poznania z wami popić :cSłyszałem, że Nowa Sól poszła o lata świetlne do przodu i już nie jest zapadłym PGRowskim wypizdowiem :) Ale ja nie wiem, bo nigdy mnie tam nie było. A Zielona Góra to i tak gówno. W Poznaniu? A co tam było? Ja nie wiem, mnie też nie było :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Października 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Poxi, nie żałuj Poznania, PGA ani GIC nie były w żadnym stopniu gmclanowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Wadim gora! Czytam Wadima Tyszkeiwicza posty na fejsie prawie codziennie. Moj ulubiony polityk 100%. I tak, Nowa Sol nie tylko lata swietlne do przodu, otwieraja tam kopalnie miedniczne. Bedzie Polkowice nr 2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi