Threef Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jeżeli temat jest ogólny(np. "Śpiący sędzia"), interpretacja zależy od kreatywności użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 no to bójcie się boga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 nie taki trudny temat przecież, są o wiele gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 13 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 trudność tematu =/= przyjemność z tworzenia/fajność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 BORZE BŁAGAM NIE ps czy można trochę owinąć w bawełnę z tematem? Słowo "droga" w temacie możesz potraktować w sensie ekonomicznym. Nigdzie nie jest powiedziane, że chodzi o ścieżkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gnysek vs MaxGaming - 2015-03-13 24:00( 2015-03-14 00:00 ) - Tura w trakcie Czy tylko ja dostrzegam, że moja tura powinna się zacząć 15h temu!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Czy tylko ja dostrzegam, że moja tura powinna się zacząć 15h temu!? Gnysek już pisał, że ponoć oboje macie problem z terminem, i jeżeli nie dojdzie do żadnego sensownego konsensusu, podda rundę walkoverem. Ustaliliście coś w końcu? Anty i Szmalu przenieśli swój termin przez wzgląd na niedyspozycyjność, i można potraktować sprawę precedensowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Od paru dni w pierwszym poście jest termin waszej tury. Aczkolwiek I am Vader mógł napisać nowy post aniżeli edytować, byłoby to widoczniejsze(teraz mi chodzi o informację z tematem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Aha to jednak napisał temat? xDDD A ja czekam, aż doda post z tematem a po prosotu przeoczyłem xD BIorę się w takim razie do roboty xD Myślałem, że vader zapomniał o naszej turze i nie napisał tematu, a ja po prostu źle jakoś musiałem sprawdzać(bo szukałem tylko ostatniego postu). No nie ważne już, moja wina ;p @e: Pisało nawet w cytacie, że tura w trakcie, ale nie dostrzegłem(byłem wczoraj lekko nie w stanie), ale dzisiaj powinienem to zauważyć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Właśnie też tak myślałem, to postanowiłem sprawdzić wcześniejszą stronę i tylko wiadomość edytował zamiast nową dać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Właśnie też tak myślałem, to postanowiłem sprawdzić wcześniejszą stronę i tylko wiadomość edytował zamiast nową dać :P Specjalnie to zrobił ;p Temat strasznie dla mnie nie zrozumiały, ale potraktuje go po prostu, że chodzi o ogromne piksele ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Marca 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Bo o to chodzi :) Ja dopiero dotarłem do domu, jutro może znajdę chwilę na grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Wybaczcie mętlik spowodowanym tym editem zamiast normalnego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Czy przypadkiem nie powinniśmy już zacząć?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dokładnie to samo myślę od 40 minut :P Jeżeli Vader jest w tej samej strefie czasowej co ja, to mamy jeszcze 20 minut do siedemnastej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Czy przypadkiem nie powinniśmy już zacząć?:PVader zaspał. Ale to i tak lepiej masz, bo ja zorientowałem się, że tura się zaczęła 15h później, bo Vader zamiast dodać nowy post zedytował stary xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Przydałaby się stronka, jaka była na GMDuel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dałbym głowę, że dzisiaj jest 14 :v I DOSŁOWNIE zaspałem po ciężkim obiedzie. Porażka za porażką. Głupio mi. OFC macie wydłużenie daty. [Tura 1] -[PhariseuS]- vs Adriann Temat: Statki Kosmiczne Data rozpoczęcia: 2015-03-15 18:30 Data zakończenia: 2015-03-17 18:30 Gry wrzućcie na zippyshare.com przed końcem czasu. Po opublikowaniu gry zróbcie temat dla swojej gry. Temat może być już zrobiony trochę po czasie, ale bez przesady. Jestem idiotą, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dałbym głowę, że dzisiaj jest 14 :v I DOSŁOWNIE zaspałem po ciężkim obiedzie. Porażka za porażką. Głupio mi. OFC macie wydłużenie daty. [Tura 1] -[PhariseuS]- vs Adriann Temat: Statki Kosmiczne Data rozpoczęcia: 2015-03-15 18:30 Data zakończenia: 2015-03-17 18:30 Gry wrzućcie na zippyshare.com przed końcem czasu. Po opublikowaniu gry zróbcie temat dla swojej gry. Temat może być już zrobiony trochę po czasie, ale bez przesady. Jestem idiotą, powodzenia. Według mnie najlepszy temat Wam się trafił ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ha. Temat faktycznie niezły. I mam już pewien pomysł. W zasadzie na tyle dobry, że aż sobie jutro wezmę wolne w pracy, póki mam zapał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja od razu zabieram się za robotę bo czasu strasznie mało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Temat założony: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=32051 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja chciałem ten temat :( W następnej turze bardzo chciałbym dostać temat dyzmart, gdzie wpłacić odpowiednią sumę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja chciałem ten temat :( W następnej turze bardzo chciałbym dostać temat dyzmart, gdzie wpłacić odpowiednią sumę? Pisz na PW to podam Ci swoje konto. Nie wiem, czy to pomoże, ale na pewno pieniędzy się pozbędziesz, a to połowa Twojego problemu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 I co ja mam zrobić? Ani Kriso ani Czołg krymski nie założyli tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Może dogrywka, jak już się odnajdą? Albo wygrywa ten, kto pierwszy się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Cóż, obaj nie mogą przegrać, obaj nie mogą wygrać, zdyskwalifikować nie mogę(i nie powinienem), bo tura technicznie się odbyła i na datę się umówili. Zrobimy tak: Skorzystamy z zasad remisu. Zaktualizuję też zasady remisu aby uwzględnić nie oddawanie prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zmiana zasad (największa póki co) Zasady zostały poprawione w dużym stopniu, toteż tworzę nowy post aby użytkownicy, którzy widzieli poprzednią wiadomość widzieli, że została dodana nowa. Uprzejmie proszę o zapoznanie się z nowymi zasadami, które to są bardzo istotne dla dalszego przebiegu YXY 2015. Zmiany: -Zmiana indeksowania punktów regulaminu. W ogóle zmiana formatowania pierwszego posta. -Dodanie działu: Zasady wysyłania prac -Przeniesienie zasady 1.3 jako zasada 4.1 -Dodanie zasad 4.2, 4.3, 4.4, 4.5 -Dodanie działu: Dyskwalifikacje -Dodanie punktów 5.* https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...t&p=428756a Edit z 2015-03-17 9:20: Nie będzie mnie dzisiaj o 17:00 przed komputerem aby zamknąć turę. Zamknę ją około 21-22, ale czas na oddanie prac jest bez zmian do 17:00. To tylko notka dla niecierpliwych na głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 szmalu vs anty na 20 i to juz confirmed, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Co z kriso i czołgu? Ja proponuję, że jak nic nie ustalą do zakończenia głosowania Antego i szmalu to niech wygra kriso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi