exp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 myślę, że po prostu ignorowanie tych głosów wystarczy. ewentualnie można sprawdzać po ip (ale tak głupi chyba nikt nie jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 sorry za double posta ale bumpuję drabinki działają równolegle czy na początek trzeciej tury musimy poczekać, aż skończy się druga tura w dolnej drabince? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jeżeli znasz już swojego rywala to możecie się umawiać. Nie musicie czekać na innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 i czy w górnej musimy czekać z 3 turą aż wszyscy (z górnej przynajmniej) skończą drugą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak nie poczekacie teraz to poczekacie potem. To chyba od was zależy. Macie więcej czasu na dogadania się z fajnym terminem, żeby wam obu pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ciężko dopasować coś na tyle czasu do przodu, żeby dobrze wyjść, poza tym nie znamy najpóźniejszego terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czytacie mi w myślach. W edicie będą dane o turze 2. Edit: TURA 3! Wiecie już jak to działa - najpóźniejszy termin 25 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Gnysek postanowił zrezygnować. Dziękujemy za udział i dobre chęci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Panowie i Panie, mam do Was jedno pytanie! CZY JESTEŚCIE GOTOWI NA DOGRYWKĘ THREEF VS SZMALU? Walka na śmierć i życie! Tylko jeden ujdzie z tego cało! Drugi zginie odpadnie! TURA 2 - THR33F VS $ZMALU - DOOOGRYYYWKAAAAAchyba sie czegos zjaralem :v BITWA TRWAJĄCA 24H ROZPOCZNIE SIĘ TERAZ, A TEMATEM TURY JEEESSSTTTT: CHEMIAThreef bardzo przyrodniczo w tym turnieju ŁAPCIE ZA SPRZĘT CHEMICZNY I MIŁEGO ROBIENIA METAMFETAMINY! Data zakończenia: 2015-04-10 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ogłoszenie Martwi mnie jak często użytkownicy z nie więcej jak kilkoma postami i zerowym zainteresowaniem innymi tematami nagle przychodza do dzialu areny i glosuja tylko w konkretnych turach. Zaczne wyciagac z tego konsekwencje. To ze filtruje takie glosy bo sa dosyc oczywiste, nie znaczy ze to tak zostawie. Jezeli w dalszym ciagu bedziecie korzystac z altow lub "znajomych" ktorzy normalnie nie uczeszczaja na gmclanie, posypia sie dyskwalifikacje. Limit postów+jeden post dajmy na to najwcześniej rok temu to dobra opcja(w tym roku to luz, ale niech ktoś teraz się zarejestruje na następną edycję, żeby mieć? Wyciąganie konsekwencji to mało trafny pomysł według mnie, bo pomyśl, że w takim razie ktoś może tworzyć takie konta i "głosować" na przeciwnika, a Ty nieświadom niczego zdyskwalifikujesz jego przeciwnika, myśląc, że to on sobie nabić próbował "hype" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Już kilka razy słyszałem tę wersję o głosowaniu na przeciwnika dla zalatwienia wykopu. Nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 CHEMIA No to panowie liczę że zrobicie RPG z alchemią jak w wiedźminie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 [Tura 3] Chell vs Explosivo Temat: Catch The Clown Data Zakończenia: 2015-04-13 18:30 Spośród wszystkich możliwych tematów... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No znowu? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 dzięki vader ;_; i pomyśleć, że narzekałem na "magię" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To co, Inwazja 3? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ANtY, we meet again... jaka fabuła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim za uczestnictwo. Miałem nadzieję że dojdę dalej. :P RND był tym razem przeciwko mnie. Nie spoczywajcie na laurach! Do roboty! Gry mają być dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Vader vs Adriann! Piraci! 18/04/15 18:00 - 20/04/15 18:00! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 arr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Hmm... Edit: Dobra, mam chyba pomysł. Edit 2: Uzjel, jest 2015. Nie ma juz internetu 0.5Mb/s, daj spokoj z tym minimalizowaniem obrazow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Edit 2: Uzjel, jest 2015. Nie ma juz internetu 0.5Mb/s, daj spokoj z tym minimalizowaniem obrazow. What? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja się tak tylko upomnę o temat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Boad vs adam014 - 2015-04-20 20:37 - 2015-04-22 20:40 Temat piekło Miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Hmmm... Fajny temat :D Nie mam pomysłów XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Vader vs Adriann! Piraci! 18/04/15 18:00 - 20/04/15 18:00! Powodzenia! piekło Hmmm... Fajny temat :D Nie mam pomysłów XD Ha. Kiedyś chciałem zrobić symulator ekonomiczny/strategię na motywach Theme Hospital. Zamiast lekarzy były demony, a zamiast pacjentów potępione dusze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Tak btw co z Adriannem i LeDem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja już niebawem wstawię temat!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Vader już kilka razy mi pisał że ma dość yxy, więc nie wiem, mogę to dociągnąć do końca i wrzucać wyniki w 2. post, ale w tym momencie odpada nagroda, bo jestem biedakiem (chyba że ktoś chce wyłożyć?). Chętni którzy jeszcze nie mają daty pojedynku mogą pisać do mnie, schemat ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 za długie to wymyślił, bez sensownie aż tak długie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi