wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 masz logo chomikuj na pulpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Sry niewiem jak się wstawia na inne strony imageshark czy coś takiego. Edit już naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 To ja teraz walne skrinszota mojego ekranu. Moe 100 Post! Yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 widzę że tonący brzytwy się chwyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A to ciekawe hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 chyba nigdy do ciebie nie dojdzie że co na GNU to ssie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 hmm ciekawe, tobie też tak mogę napisać: chyba nigdy do ciebie nie dojdzie że co na microsoft to ssie :) i nie rozpoczynaj flamewara tylko odejdź i nie odpisuj na tego posta i tyle, koniec . đđ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie dam ci odejść z ostatnim postem linuksiarzu, i microsoft to firma a GNU to projekt wiec zfailowałeś nawet o swoim ukochanym systemie. Wiedz odejdz jak pokonany i nie odpisuj na tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie dam ci odejść z ostatnim postem linuksiarzu, i microsoft to firma a GNU to projekt wiec zfailowałem nawet o swoim ukochanym systemie. Wiedz odejdz jak pokonany i nie odpisuj na tego posta. i wszystko jasne :< jak widać to ty chcesz zacząć wojne, ten temat jest do pokazywania swoich pulpitów, a nie do walczenia windows czy linux. đđ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 nie przerabiaj moich postów linuxiarzu >:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie dam ci odejść z ostatnim postem linuksiarzu, i microsoft to firma a GNU to projekt wiec zfailowałeś nawet o swoim ukochanym systemie. Wiedz odejdz jak pokonany i nie odpisuj na tego posta. nie przerabiaj moich postów linuxiarzu >:O lubisz dwojaką pisownię ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 linux'a w ogole sie nie powinno odmieniac tak jak shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 chyba nigdy do ciebie nie dojdzie że co na GNU to ssie smile.gif "Wiele programów GNU zostało przeniesionych na inne systemy operacyjne, w tym różne zamknięte platformy, jak np. Microsoft Windows czy Mac OS X." a to z wiki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A o to mój pulpyt : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 "Wiele programów GNU zostało przeniesionych na inne systemy operacyjne, w tym różne zamknięte platformy, jak np. Microsoft Windows czy Mac OS X." a to z wiki ;p No i co z tego. Nie zmienia to faktu, że wrzucenie na siłę tego zdjęcia do screenshota było żałosne i prowokujące tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Juz my się pogodzili ;) Ja i Farkraj już się nie kłócimy ;) No w sumie żenujący ten screenshot, tak więc przepraszam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 A o to mój pulpyt : Czy ja się nie mylę, ale jest to Vista Trans. Pack? Bla Bla Bla... Vista Transformation Pack Sucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 @Wojzax: Przez ten avatar myślałem, że jesteś Psichiksem. Ok, mój pulpit bo dawno nie dawałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Na moim tylko bałagan ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 http://img818.imageshack.us/img818/8346/mujpulpit111.png faktycznie myli się z Psichiksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Sory że tak często tu piszę, ale niestety musiałem zmienić tapetę pod wpływem dzieła Pepsi'ego. Porzućcie wszelką nadzieję: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Git tapeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 O FUUUU! Nie pokazuj mi takich brzydot, bo rzygnę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dzieci i miękkie parówy nie muszą komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 syf,syf,syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A to mój pulpit ,po formacie. Dzieci i miękkie parówy nie muszą komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ładny slejer XBlackX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Tapeta która mnie inspiruje ;) Znaleziona gdzieś na [false]deviantART[/false]... Ooops, na desktopography.net ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi