PoxiPol Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja bym to nazwal nieocenzurowanym zdjeciem. Albo zdjeciem z bardo slaba cenzura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cóż, właściwie takie zdjęcia to się i na pierwszych stronach niektórych gazet pojawiają (i nie mówię tu o Świerszczykach), że już o telewizji i innych mediach nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Dlaczego ta pani ma na głowie papryczkę chili? bo jest ostra :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ;o Jakie EQ w Tibii? full set? E: Podaj nick =D Może jesteś pijany, to dam Ci wybór: Pansa Loka Knight, Rodrigolopes, Roth Sevis :) wszyscy dobrzy znajomi... ale to nie ja, a o nicku zapomnij ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Tiaa tylko ze to nie moje konto :] A dlaczego ma paprykę to ja nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Skoro wszyscy wrzucają nie będę gorszy: EDIT: g-Enjoy, masz Source SDK? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Nie mogę dać,bo gołą babę mam. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Skoro wszyscy wrzucają nie będę gorszy: EDIT: g-Enjoy, masz Source SDK? ;p Ba, jestem fanem wszystkich gier Valve. Ale wyposażyłem się tylko w te z Orange Boxa i SDK w zestawie :P Avatar sam za siebie mówi czym gram w TF2 ^^ A że lubię jaki taki porządek na pulpicie, nie potrzebuję shortcutów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Wojzax, uuuuu Most wanted :) W tle to Bugatti? Czy jak to sie auto nazywalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bugatti Veyron. W Most Wanted nie grałem od pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Pokazujesz tapetę czy swoje studio? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Pokazujesz tapetę czy swoje studio? :3 Pokazuję pulpit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nie ma to jak "kryptoreklama" (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wybacz admin za rozmiar screenshotu, ale ja mam naprawdę duży monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Za dużo tam zielonego i tapeta jest jakaś mdła. Ciężko ją w ogóle zauważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wybacz admin za rozmiar screenshotu, ale ja mam naprawdę duży monitor Weź ić xD Co to za tapeta? Teraz takie modne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Weź ić xD Co to za tapeta? Teraz takie modne? Zaraz, ja mam słaby komputer z 2000 roku, dlatego nie moja wina, że nie ma na mym pulpicie wypasionej tapety, a po drugie nie lubię głupich rysunków typu kwiatek, dziewczynka, czy złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaraz, ja mam słaby komputer z 2000 roku, dlatego nie moja wina, że nie ma na mym pulpicie wypasionej tapety, a po drugie nie lubię głupich rysunków typu kwiatek, dziewczynka, czy złom. A ja nie lubię jak jest tak nadźgane i pstrokate, że nic nie widać :P Oto moja: Muszę obkuć rozkład dźwięków na gryfie więc... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A ja nie lubię jak jest tak nadźgane i pstrokate, że nic nie widać :P Oto moja: Muszę obkuć rozkład dźwięków na gryfie więc... xD To powiększ sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 EarMaster :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wybacz admin za rozmiar screenshotu, ale ja mam naprawdę duży monitor Trochę wali po oczach O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To powiększ sobie :P Ale nie o to chodzi, żebym ja widział co masz na pulpicie, bo mnie to nie interesuje. Ja mówi o to że bym nie wytrzymał z taką tapetą. Zero przejrzystości i epilepsji można od tego dostać gapiąc się na to przez dłuższy czas :P Ja muszę mieć przejrzyście i estetycznie, a nie, że mnie rażą w oczy dwa kolory na krzyż (dosłownie). Tapeta powinna mieć jakiś spokojny obrazek z boku lub na środku i po lewej pustkę by ikony się ładnie komponowały :) EarMaster biggrin.gif. Straszny syf, muszę przyznać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ale nie o to chodzi, żebym ja widział co masz na pulpicie, bo mnie to nie interesuje. Ja mówi o to że bym nie wytrzymał z taką tapetą. Zero przejrzystości i epilepsji można od tego dostać gapiąc się na to przez dłuższy czas :P Ja muszę mieć przejrzyście i estetycznie, a nie, że mnie rażą w oczy dwa kolory na krzyż (dosłownie). Tapeta powinna mieć jakiś spokojny obrazek z boku lub na środku i po lewej pustkę by ikony się ładnie komponowały :) Straszny syf, muszę przyznać ;) jak nic nie widzisz, to załóż okulary edit: twoja wypowiedź wygląda, tak, jak by ją pisał moherowy berecik(!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi