Dziab Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nikuś - ; D cooooooo? :< Po kiego Ci install_flash_player.exe ? : ] nawet nie wiedziałam, ze to na pulpicie jest. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W takim syfie to się nie dziwię, że nic nie widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Artystycznie poukladane ikony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Taki sobie skromniutki... =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 http://i43.tinypic.com/1esaco.png ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tibia, Metin2 i Counter-Strike na jednym desktopie? awsum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 zuo? ;x bo nie rozumieć polski twój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tibia,metin2 ;x Teryble, to oglądają nieletni usuń to z pulpitu jak już robisz screena ; D czuję się teraz zgorszony *chlip* :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Pulpit jak pulpit,wczoraj sprzątałem,a już dzisiaj taki syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jaka rozdzielczosc. Avril na pulpicie? Akurat do tego nic nie mam, tak sie pytam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jaka rozdzielczosc. Avril na pulpicie? Akurat do tego nic nie mam, tak sie pytam :) Co z tą rozdzielczością nie tak? No tak,Avril,już tą tapete mam od nie pamiętnych czasów,ale po co zmieniać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Rozdzielczość masz masakrująco niską :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Który masz lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Czy ma się on domyślać w czym ma ten level? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Czy ma się on domyślać w czym ma ten level? A nie może od razu podać poziom w Metinie i Tibi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Pulpit jak pulpit,wczoraj sprzątałem,a już dzisiaj taki syf. Przy takiej rozdzielczości syf się robi momentalnie A nie może od razu podać poziom w Metinie i Tibi? A czy to jest dział do rozmów na taki temat ? A oto moje biurko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 W morde co to za straszydło?? :o Posprzątałem troche ^^, Już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 A nie może od razu podać poziom w Metinie i Tibi? Metin 52 na fenixie mental. tibia 149 ek na securze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Metin 52 na fenixie mental. tibia 149 ek na securze... ;o Jakie EQ w Tibii? full set? E: Podaj nick =D Może jesteś pijany, to dam Ci wybór: Pansa Loka Knight, Rodrigolopes, Roth Sevis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 SHI 2? Dobrze skumałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Screen i zapowiedz Shi2 W jednym : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 SHI 2? Dobrze skumałem? Screen i zapowiedz Shi2 W jednym : ) Да. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Dlaczego ta pani ma na głowie papryczkę chili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi