LittleFish Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ee tam szperanie w telefonie jest ryzykowne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja nie mam telefonu i jestem zadowolony, pieniądzę wolę przeznaczyć na ważniejsze cele, jak np. książki itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 SE T290i (taki jak Marmota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Jakim: madry z Ciebie czlowiek. Ja n70 dostalem, a sprzedawac prezentu nie wypada.. zreszta nie narzekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Października 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Hehe, ja mam T230 Nie polecam tego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Hm ja tez nie :jezor: 256 kolorów te sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 To ja polecam T290i, poprostu super wypas, T230i z nowym oprogramowaniem! x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 mam też nokie n-gage classic ale używam jej tylko do grania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 niaaah ngage sux, jak juz tyle kosztuje, to by aparat dali :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 300 zł to dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 jak na dwuletnia komorke z niewieka pamiecia, malymi mozliwosciami, niewygodnym dizajnem i bez zadnych 'bajerow' - tak. zreszta nowa jest drozsza, to na allegro kupuje sie po 300 zl. ja bym kupil za to np. uzywanego k300i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ja bym kupil za to np. uzywanego k300i. A ja bym dolozyl 50 zl i kupil K700i :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 za 350 zl k700i kupic to sztuka. albo na ebayu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 e tam sztuka :P ja mam k300i i n-gage :P k700i u mnie w skupie za 360 zł jest. - mało bajerów? a od czego jest symbian? Mało pamięci? a od czego są karty pamięci? Radio, MP3, gry 3D itd to mało bajerów? Może i jest cegłą ale za to fajną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja również mam N6610i i jestem zadowolony, chociaż po jej ostatnim kąpaniu karta sim czasem nie łapie i jest napisane że nieudana rejestracja karty SIM i czasem bez powodu włącza się tryb głośnomówiący, a wibracje (bez skojarzeń) są b. głośne. Poza tym jest ok. (zdjecie juz jest):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja jestem w posiadaniu k300i :) I jestem zadowolony. BTW Znacie jakiś tani i dość dobry telefon (taki do około 300 złoty na karte, nowy, bez umów) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 BTW Znacie jakiś tani i dość dobry telefon (taki do około 300 złoty na karte, nowy, bez umów) tongue2.gif SE T290i ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 nokia 7250i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Nie ma ktoś opchnąć 6230i za małą kasę (po znajomości)? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 T290i z nowym softem menu odmieniene i fajnym moetywem + aparat jest super xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 za małą, czyli za jaką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 @Bruce: A co dodaje ten nowy soft :) ? Bo może się skuszę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 http://www.mobile.inspiracja.com/Sony_Eric...,T290,phone.php http://www.mobile.inspiracja.com/Sony_Eric...,T230,phone.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 nie chce mi się porównywać. napisz czym się różni oprócz kolorem obudowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 @Pieter: Oprogramowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 N-Gage QD "ngage sux" - sama zazdrośc :D chciałeś napisać "n-gage sux" ^_^ To najlepszy telefon do grania :P ------------------------------------------- Główne funckje telefonu • Gry Java • MMS • Odtwarzacz mp3 • Wybieranie głosowe • Terminarz • Dzwonki polifoniczne Parametry techniczne • System 900/1800 • Waga 143g • Wymiary 118x68x22 • Czas czuwania 240h • Czas rozmów 3.5h • Baterie Li-Ion BL-6C • Pamięć 3,4MB Super gry i programy, polecam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 E tam, do grania lepszy GBA lub PSP :P . Poza tym, po co odtwarzacz MP3 przy 3,4MB pamięci xD ? Radio to jest w prawie każdej Nokii i polega ono tylko na tym, że podpinasz słuchawki do telefonu i tyle, bo wszystko od tego radia jest w tym takim czymś co jest na kablu od słuchawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Również nie mam komórki. Szkoda kasy na takie byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ja mam SE j210i, nawet dobry telefonik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 j210i :D? myslalem ze tylko 210 jest <: na mobile.inspiracja.com tez nie ma 210i xD btw jeden z fajniejszych se :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi