Wojo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 elo. Chciałbym sobie kupić jakieś okularki przeciwsłoneczne w rozsądnej cenie. Co polecacie ? Co jest tam dzisiaj modnego itp Pytam serio. Poważka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 elo. Chciałbym sobie kupić jakieś okularki przeciwsłoneczne w rozsądnej cenie. Co polecacie ? Co jest tam dzisiaj modnego itp Pytam serio. Poważka Nie patrz na to co modne ale na to co ci oczu nie zniszczy,zapomniałem ale jakiś tam jest znacznik. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zależy jaka cena jest dla ciebie "rozsądna". Ja zawsze patrzę na to jaki filtr UV posiadają, właśnie żeby nie psuć oczu. Ja osobiście używam okularów Carrera Speedway i jestem z nich zadowolony. Jednymi z najmodniejszych są teraz chyba RayBan Waywarer, często je widuję, ale to już kwestia gustu - mi bardziej odpowiadają te wyżej (z wyglądu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Podobno modne są Roxy Miller i Selena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Kurwa serio, pytasz się o to na forum dla nerdów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Programista!=zaniedbany brudas i frajer No dobra, w większości tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ej ale w sumie to na tym forum az tylu zaniedbanych brudasow i frajerow nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Kurwa serio, pytasz się o to na forum dla nerdów? Jest tu kilku wygrywów :P. E: Dodam, że chodzę bardzo krótko ostrzyżony (prawie łysy) i szukam czegoś co by mogło pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Spoko, to tak jakby na forum młodych matek pytać się o problem w kodzie, bo przecież może się ktoś znajdzie. xD Ogólnie chodzi mi o to, że przecież są google, są strony, więc po co zakładać tutaj taki temat? Also, żeby nie zaśmiecać dalej, ja posiadam takie: http://www.membranarapgra.pl/product-pol-4...-Mat-Black.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A dałoby radę w jakimś fizycznym sklepie ? Bo chciałem se przymierzyć itp. A mówiąc o tych ,którzy wygrywają miałem na myśli Ciebie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czyli podsumowując: - mogłeś od razu pójść do sklepu. - założyłeś do tego temat, wiedząc, że będziesz kierował pytanie do tylko jednej osoby. Kto wam wmówił, że będąc łysym dobrze wam z tym? Skąd niby się wzięło powiedzenie "łyso ci?". Po prostu myjcie włosy zamiast je obcinać :I brudasy xD Może to i dlatego macie taki "stick in mud" bo jesteście łysi. A najczęstsze cechy łysych ludzi to brak pewności siebie i zapadanie w melancholie. I leczycie swoje smutki obrażając innych. EDIT: Google nie boli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Fun fact : W tym stuleciu nie zaruchasz ;D (chyba że będziesz pasywnym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Kurwa serio, pytasz się o to na forum dla nerdów?no co ty nie wiesz że gmclany są wszechwiedzące https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=30702 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=30492 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=30280 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=29074 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Musztardówy se kup chyba,że nie wiesz co to... :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Maja 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Spoko, to tak jakby na forum młodych matek pytać się o problem w kodzie, bo przecież może się ktoś znajdzie. xD Ogólnie chodzi mi o to, że przecież są google, są strony, więc po co zakładać tutaj taki temat? A co, programista nie może fajnie wyglądać i na pewno nie zna się na modzie? Już bez przesady. Sami na siłę wyrabiacie stereotyp nerdostwa. A po to jest valhalla by się pytać. @Wojo: Ja tam nie patrzę na markę okularów, zwykłe sklepy w galerii i przymierzasz, wsio. :P I nie patrz co jest modne, bo to zależy od Twojej twarzy w czym Ci będzie dobrze. Ja lubię np. klasyczne z cienką metaliczną oprawką, żadne tam swagginsowe nowomodne popierdółki. :P @Photel: No niestety ale długie kucowate włosy nie są fajne i choćbyś nie wiem co napisał, to tego nie zmienisz swoim pierdolento. :P Zwłaszcza, że jeśli chodzi o naturalną łysość np. to jest to od nadmiaru testosteronu, więc nie wiem skąd ten brak pewności i melancholie wymyśliłeś. Łysy z brodą w naturze to jurny reproduktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki za sugestie ziomki ! :). W najbliższym czasie jak będzie mi się chciało ruszyć to pojadę do jakiegoś sklepu okularowego i może wam wyślę jakie okularsy kupiłem coby kto wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 No niestety ale długie kucowate włosy nie są fajne i choćbyś nie wiem co napisał, to tego nie zmienisz swoim pierdolento. :P Zwłaszcza, że jeśli chodzi o naturalną łysość np. to jest to od nadmiaru testosteronu, więc nie wiem skąd ten brak pewności i melancholie wymyśliłeś. Łysy z brodą w naturze to jurny reproduktor.Właśnie nie chodzi mi o kucowate tylko proste i przede wszystkim męskie włosy. Wystarczy kupić męski szampon do włosów i nie wygląda się gejowato a przede wszystkim jeśli posiadasz odpowiedni preparat to on redukuje namiar testosteronu, dzięki czemu nie wypadną ci włosy. A że w XX wieku, z tego co słyszałem używało się zwykłych składników kuchennych, które tępiły cebulki włosów. A jeśli chodzi o cechy to, to prawda. Łysi ludzie skrycie chcieliby mieć znowu włosy. Dlatego ludzie robią sobie przeszczepy, aby ładniej wyglądać. Prędzej komu byś zaufał łysemu czy facetowi z zadbanymi włosami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie umiesz trollować Phtel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie zawsze muszę. Tym razem to nie jest trolling. True story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie zawsze muszę. Tym razem to nie jest trolling. True story. W takim razie miałeś trudne dzieciństwo. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 No skoro był urodzony 6 czerwca 1945 jak mówi jego profil to na pewno łatwego nie miał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzisiaj, 13:37 hryhryhryhry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 W takim razie miałeś trudne dzieciństwo. :(Ale i tak udowodniłem swoje racje, więc chwała mi. EDIT: Kto nie był socjalistą za młodu, ten na starość będzie s@$%#ysynem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fastboot Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Do areny trzeba w końcu jechać zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addol Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 elo. Chciałbym sobie kupić jakieś okularki przeciwsłoneczne w rozsądnej cenie. Co polecacie ? Co jest tam dzisiaj modnego itp Pytam serio. Poważka Jak chcesz dobre okulary w rozsądnej cenie to zobacz te: okulary przeciwsłoneczne Converse IN THE MIX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi