szmalu Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Paskiem stylizowanym na termometr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Lurrak nie będzie już grą wokselową :D Jak wam się podoba model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 okurwa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wcześniej ta gra wyglądała...wszyscy wiemy jak wyglądała ;d Ale jeśli mają być takie modele to wow. Będzie wyglądało bynajmniej źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Weźcie mi powiedzcie, co jest źle w tym modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 "bynajmniej źle" znaczy "przynajmniej nie źle". Do u even gremmer bruh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Tylko mi wydają się za krótkie te ręce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Są za krótkie. Ale to właśnie stanowi ten model ciekawy. Nudne jest robienie wszystkiego proporcjonalnie, zgodnie z standardami, nie? Napisałem wcześniej 'bynajmniej źle' bo o ile się nie mylę (a myślę, że się nie mylę), to oznacza to 'najmniej złe'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Są za krótkie. Ale to właśnie stanowi ten model ciekawy. Nudne jest robienie wszystkiego proporcjonalnie, zgodnie z standardami, nie? Napisałem wcześniej 'bynajmniej źle' bo o ile się nie mylę (a myślę, że się nie mylę), to oznacza to 'najmniej złe'. Czyli nie poprawiać tych rąk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Według mnie - nie. Ale za chwile wejdzie jakiś perfekcjonista którego to zaboli ;d Ludziom nie dogodzisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 okurwa xD Zgadzam się z Antym ! Ale model może być, Ujdzie - Ujdzie ;). Tylko ten model to bochater czy NPC ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 a ta dyskusja na serio jest? przeciez ten model to gorsze niz najgorszy przyklad z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Czyżby kolejna podruba MC ?? Zresztą !! Fajnie się zapowiada , mi się podoba (chociaż nie przepadam za Minecraftem może to będzie lepsze ) A tak wogule to będzie jakiś generator świata ?? czy coś w tym stylu ?? GM ma nie optymalne niektóre funkcje. @Pasztet: Przypadek , nie sądzę ;) Ma coś w sobie, ale jest ochydny. Będzie wyglądało bynajmniej źle. Ale to właśnie stanowi ten model ciekawy. Zgadzam się z Antym ! Ale model może być, Ujdzie - Ujdzie ;). bochater tylko ostatnie 2 strony przeleciałem, reszty mi się nie chce. Ten temat to jakiś taki wielki freestyle gramatyczny, interpunkcyjny i ortograficzny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mi się ten model podoba ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 "bynajmniej źle" znaczy "przynajmniej nie źle". Do u even gremmer bruh. Napisałem wcześniej 'bynajmniej źle' bo o ile się nie mylę (a myślę, że się nie mylę), to oznacza to 'najmniej złe'. Wielcy Językoznawcy. http://sjp.pwn.pl/slowniki/bynajmniej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nowa wersja modelu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Wielcy Językoznawcy. http://sjp.pwn.pl/slowniki/bynajmniej.html Polska tródna język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 okurwa xD Czytnąłeś mi w myślach, aż zaśmiałem na głos. xD Also stary nie no model cały inny zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Listopada 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 przecież on tymi łapami będzie szorował po ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Teraz te ręce wyglądają...źle ;d Czy obie ręce + brzusz nie powinni mieć taką długość jaką wynosi wysokość ciała? Coś takiego chyba. W tym wypadku to gościu będzie mógł iść i jednocześnie drapać się po piętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Za ciężki kaliber dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Kolejne podejście do modelu(Za każdym razem model robiony od nowa): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Od góry do pasa wygląda ok. Za bardzo rozbudowane uda gryzą strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Przez te kilka miesięcy wiele się zmieniło. Przepisałem silnik na nowo. Dodałem generowanie mapy z grafiki. Mapa generuje się w 1s!!! Gra już nie będzie kwadratowa. Zmierzam do grafiki podobnej do gothica(przynajmniej jedynki). Prace nad grą spoczywają już na barkach 4 osób(na początku miałem tylko ja wszystko robić). Fabuła będzie nieliniowa. Zakończeń fabuły będzie mnóstwo. Będzie wiele aspektów, których brakowało mi w wielu grach RPG(sztandary, hymny, herby, rozbudowana polityka, dużo miast). Myślę, że ta gra może wypalić. A co wy o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja na przykład, myślę że nie wypali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A ja trzymam kciuki. Oczywiście że ten pomysł się nie uda, ale jest lepszy kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A ja trzymam kciuki. Oczywiście że ten pomysł się nie uda, ale jest lepszy kierunek. Czemu miałby się nie udać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Bądźmy realistami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 bo nigdy tego nie skończysz, na razie nawet grywalnego prototypu nie masz po 9 miechach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To może zacytuję siebie z innego posta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi