Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Risk of Death: Duels Risk of Death: VS Risk VS Death Risk of Death 2 nazwa jeszcze nie ustanowiona, czekam aż lepsza wpadnie do głowy założenia zapisane w notatniku: > 480 x 270 > cutomizable characters (hat, face/beard, weapon, robe, each corresponding to different spell) > local multiplayer (vs up to 4 players, co-op waves) > multiple arenas / maps > gamepads handling > consoles? ja programuję, designuję i spamuję w necie Wojciech Wilk grafikuje jakby ktoś montry w spamowaniu na necie się znalazł to chętnie do teamu przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Już pisałem jak to wygląda. Mega. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Kozackie tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja pieprzę, serio, takiej gry mi zawsze brakowało XD Czekam czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Przeszedłem pierwszą część wieele razy :D Drugie tło :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zrób chociaż krótkiego gifa z rozgrywki. Nie obejdzie się bez porządnego parallaxa, a Wojciech się na rzeczy zna, z tego co widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Motywujesz do tworzenia projektów , przynajmniej mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Risk vs death to chyba najfajniejsza opcja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Lutego 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Risk of Death: VS brzmi miło, czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Risk of Death 2 jest najlepsze jednak. Podoba mi się ta grafika,mam tylko nadzieję że gra będzie dużo większa od poprzedniczki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 To ja powiem że mi się najbardziej Risk of Death: Duels podoba :P Cieszę się że gra ma kontynuacje, bo pierwsza część była bardzo grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Widzę, że co użytkownik to inna nazwa się podoba, będzie ciężko wybrać :D Gra na pewno będzie dużo większa. Czekam na propozycje i sugestie co chcielibyście zobaczyć w kontynuacji, póki co set in stone jest multiplayer online i lokalny oraz customizacja czarodziejów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Risk of Versus i jedziecie w Japonię :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 fejsbuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zabiłeś tym gwoździa... I w ogóle zabiłeś wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Risk of Death 2 Ano i zajegenialne rozdzielczości. Takie 320x224 czy 480x272 to najlepsze co może być. ;P Grafika piękna, a spamowanie w necie masz na myśli taką reklamę na jakim forum się da? Jeśli tak to bardzo chętnie, swego czasu spamowałem wszędzie o Turrisie, czy o Starbound. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Pierwsze podejścia Wojtka do postaci, Trochę nowych designów postaci porobiłem i nie będzie tym razem generic "Fire Wizarda" i "Water Wizarda" :P (te podejścia z wyżej to nie jest prezentacja tych designów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ładne, nawet bardzo tylko szkoda że ten pixel taki gruby. Jak to bedzie w samej grze wygladalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Fajny piksel jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 elegancko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Pierwsze podejścia Wojtka do postaci, Trochę nowych designów postaci porobiłem i nie będzie tym razem generic "Fire Wizarda" i "Water Wizarda" :P (te podejścia z wyżej to nie jest prezentacja tych designów) spoko,dobre,niby duże trochę ale wygląda dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Zapowiada się fenomenalnie, przynajmniej graficznie, a rozgrywka jeżeli będzie przynajmniej na poziomie jedynki to też będzie świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 nieoficjalny gif ze zbugowanych cudów ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jezu, jakie to jest piekne :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Super grafika, moje klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Stary..świetnie to wygląda:) Czekam na kolejne materiały:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jak zrobicie, to dawajcie na steam'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Jak zrobicie, to dawajcie na steam'a :D Inaczej byś nie kupił? :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Napisałem to na gg, ale napiszę też tutaj: ZAZDROSŁEM, ŻE JA NIE ROBIĘ TEJ GRY. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi