Pieter Opublikowano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 e tam... Ważne że to nie będzie łatwe i troche na to poczekacie :/ Właściwie to będzie łatwe ale nie łatwe będzie dopasować wygląd do tego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Belt generator? No cóż, 'belt' oznacza pasek, owszem, ale raczej taki od spodni. Ewentualnie taki napędowy na maszynerii, a nie prostokątny element graficzny. Jak już to 'bar' lub 'strip' czy coś w tym guście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Super :thumbsup: , trzeba więcej takich programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Fajny program tylko dalej nie chce zapisywać sie w png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 U mnie przezroczystość nie działa,i animacja menu zwalnie program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 wiem wszystkie te błędy już poprawiłem... Dzisiaj wgram update więc czekajcie. A wiesz dlaczego zapisywanie do png nie działa? bo azpisujesz do katalogu z programem a program to usuwa ale naprawiłem ten błąd. jak już powiedziałęm czekajcie na wersje 1.1 będzie prawdopodobnie dzisiaj... przezroczystość mówisz? jak to ci nie działa? w którym obiekcie? i z jakiego systemu korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A kiedy odpowiesz na zarzuty Woocka? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 myślałem nad zmianą nazwy ale musiał bym tyle zmieniać :/ Tematy na innych forach i inne... Pomyśli się... EDIT: Wersja 1.1 już jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 to zrob jeszcze avatar creator, signature creator i game creator :D Program do tworzenia gier stworzony w programie do tworzenia gier, ciekawie brzmi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 nie mówie o tworzeniu gier :P mówie o tworzeniu sygnatur avatarów i buttonów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Elipsa na userbarze zamiast być przezroczysta u mnie jest biała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Chodzi ci o światło? W okienku masz przecież suwak do regulowania lol... Nie chce być nie grzeczy bo to nie wypada ale powiem tak: Ty tylko piszesz tak "to nie działa u mnie i to nie działa i to" a nie widze w ogóle żeby gdzieś napisał "Fajny program! Świetna robota!" lub "E tam widziałem lepsze! Nie podoba mi się". Facet od testowania mam beta testerów lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Program do tworzenia gier stworzony w programie do tworzenia gier, ciekawie brzmi :DTo raczej nie miałoby sensu, ale w GMie możnaby stworzyć takiecgo Game Wizarda, czyli "Stwórz Grę w 5 krokach!" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ładnie mi wysiedł bełt ( :) ), jakby kto nie widział to patrz:sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 profesjonalnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 @up To sarkaz czy powaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 oczywiście że powaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Z takimi pogaduchami to na PW, ewentualnie do tematu o userbarach w Valhalli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Dobry program :) ale przydało by się więcej gotowych efektów niż tylko trawa, światło i iskara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Jak już mówiłem wcześniej... TO NIE SĄ EFEKTY! to są poprostu obrazki... efekty możesz otrzamać naciskając PPM na tekst lub obrazek i wybierając z menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Nowa wersja Belt Generatora tym razem oznaczona numerem 1.2 jest już do pobrania. Więcej inforacji na www.beltgenerator.go.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 wiem że to już 3 post z serii ale musiałem się pochwalić xD mój program nawet do IDG trafił xD http://www.idg.pl/ftp/pc_12368/Belt.Generator.1.3.pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Hm na tym skrinie to wyglada jakby zostalo napisane przy uzyciu VCL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 wiem że to już 3 post z serii ale musiałem się pochwalić xD mój program nawet do IDG trafił xD http://www.idg.pl/ftp/pc_12368/Belt.Generator.1.3.pl.html To raczej nie problem wysłać swój program meilem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 ale problem jest się tam dostać jak byś nie wiedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 ale problem jest się tam dostać jak byś nie wiedział...W jakim sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 bo to nie jest na zasadzie dajesz im program a oni od razu do downloadu dodają. Tu moderator sprawdza każdy program czy nie zagraża użytkownikom i czy jest dostatecznie dobry itd. jeżeli się moderatorowi nie spodoba to wypad z baru, a gdy zostanie przyjęty może liczyć na baaaaaaardzo wielką popularność. Ukazuje się też na innych portalach związanych z IDG.PL siecią RSS. Od wczoraj mój program pobrało 300 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 bo to nie jest na zasadzie dajesz im program a oni od razu do downloadu dodają. Tu moderator sprawdza każdy program czy nie zagraża użytkownikom i czy jest dostatecznie dobry itd. jeżeli się moderatorowi nie spodoba to wypad z baru, a gdy zostanie przyjęty może liczyć na baaaaaaardzo wielką popularność. Ukazuje się też na innych portalach związanych z IDG.PL siecią RSS. Od wczoraj mój program pobrało 300 osób.Nie ma sie czym podniecać, w każdym tego typu serewisie program przechodzi podobna kontrolę :P Czyżby "skromność" to było dla Ciebie obce pojęcie? xD (joke ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 hmmm tak. Przechodzą kontrole ale jak już mówiłem. Oni nie przepuszczają byle czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja mam jeden wielki problem program jest na GM 6.x a mi na tych wersjach programy/gry nie działają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi