Amaterasu Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie, po prostu ty za dużo piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 - No i czemu kasujesz? - Nie kasuję - moderuję Padłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 "osobiste spotkania, to tylko na duże projekty jakieś, w Chełmie raczej, no chyba że powyżej 10.000" Coś takiego... Rozwaliło mnie to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 https://twierdzagier.pl/o-firmie/ Zjedźcie na sam dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Stronę mu hakneli czy co, że takie rzeczy ma :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Proszę, paqoo przyjdź tutaj i powyżalaj się, bo mi się nudzi! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 On na youtube reklamuje ,że tapety z nim są do pobrania całkiem za darmo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Paqo ma tutaj bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ustawiłem sobie na tapetkę, skoro za darmo to biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 https://twierdzagier.pl/o-firmie/ Zjedźcie na sam dół. Wojo masz tylko 4 lat, a już mnie rozbawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 lata* Zobaczcie jego nowy filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 *lat - lubię czasami mówić jak snikers :P Jaki nowy? Chyba że masz na myśli jego drugi. Denerwuje mnie to: Komentarze mogą nie zostać opublikowane do czasu ich zatwierdzenia przez przesyłającego. Właściwie to zgadzam się z tym komentarzem i sądzę iż życie mu powie to co my. dobra, dajcie już spokój kolesiowi, bo widać nic do niego nie trafia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 15 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 O JA JEBE O JA JEBE i on to na swojej "firmowej" stronie umieszcza? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Miał to być już koniec komentarzy o nim ale co tam. Kto mu to zatwierdził? Robił w Movie Makerze. ;P EDIT: Jeśli ktoś z nim współpracował proszę wypełnić ankietę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Interesuje mnie współpraca z firmami o podobnym profilu. U mnie otrzymujesz dobrą jakość w przystępnej cenie. Płacisz dobrą cenę. Działania są uczciwe i sprawdzone co potwierdzają komentarze i certyfikaty. Otrzymujesz darmowy serwer i dobre warunki współpracy. Dodatkowo możesz być reklamowany w moim lokalu. Jestem otwarty na sugestie, elastyczny. Wszystko bezpiecznie, mogę spisać umowę. Strony są tworzone na najnowszym oprogramowaniu według modnych trendów. Grafika i programowanie na dobrym poziomie! Interesuje mnie współpraca z konkretnymi klientami, ale każdy może się ze mną dogadać. Moja agencja reklamowa stawia na jakość i sprawdzone metody. Wyróżniam najlepszych klientów, możesz otrzymać rabaty i dodatkowe możliwości. Zajmuję się całością kampanii reklamowej. i chyba sobie sam to napisał strona tego beltrami ma zupełnie innego autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A co będzie martwił admina. :) Sam se napisze, oszczędzi wszystkim kłopotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 No działalność to on ma, nawet wziął dotację na laptopy. Z pirackim oprogramowaniem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Znalazłem jego aukcje,nie wiem czy ktoś tu już to wrzucał http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21769990 ma dużo pozytywnych komentarzy tam..chyba to jedyne miejsce;d Są dwa negatywne..ale nawet gdyby nie było podpisane to odrazu wiadomo o kogo chodzi;d Ps: W ostatnim filmiku mówił że nie kiwnie palcem za 200-300 zł a u nas na forum płakał że 200 to za dużo na stronkę i nie kupi nic takiego..(jakieś 2 lata temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ps: W ostatnim filmiku mówił że nie kiwnie palcem za 200-300 zł a u nas na forum płakał że 200 to za dużo na stronkę i nie kupi nic takiego..(jakieś 2 lata temu)co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jakie ma id profilu tak w ogóle? EDIT: Czy to on? 2958 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Znalazłem jego aukcje,nie wiem czy ktoś tu już to wrzucał http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21769990 ma dużo pozytywnych komentarzy tam..chyba to jedyne miejsce;d Ciekawe, większość jest dokładnie taka sama. :sp_ike: Pewnie to wszystko jest kradzione. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Teoretycznie tak, bo ma je z jakiegoś funduszu i nie może ich sprzedawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dostał 4000zł na 2 laptopy i 2000zł na reklamę :D http://i.imgur.com/b2LRgFz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dostał 4000zł na 2 laptopy i 2000zł na reklamę :D http://i.imgur.com/b2LRgFz.jpg Dostał PO 4000 na 2 laptopy, czyli 8k Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 czyli ładny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A jakby od niego kupić te laptopy, aby miał przes****... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a ban to co za problem dla naszego paqo, paqoo, paqooo, paqoooo czy paqooooo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ale czemu od razu ban? Niech się pomęczy psychicznie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ciekawe jak wygląda ten urząd pracy, w hełmie... Kiedy go wreszcie wtrącą do celi? Bo mam już dosyć tych ceregieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi