TeeGee Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 W ogóle ma być masa ludzi. Sos, MM, całe Crunching Koalas, całe MoaCube, The Astronauts z Chmielarzem na czele + ogólnie sporo ludu z warszawskiego game devu. Jak ktoś chce się pobawić i przy okazji wkręcić do branży, to okazja ######sta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 A mnie jednak nie będzie. Możecie się cieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mnie też jednak nie będzie. Kiepski mam dojazd (zaczęto remont na kolei w Redzie, mówili dziś w Panoramie na TVP2), nie mam noclegu, także odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 No nie, znikas chory, gnysek nieosiągalny.. Źle się dzieje w państwie duńskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja przecież będę nawet jak nie wyzdrowieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Aaa.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kto o której planuje być? Nikas będziesz całe dwa dni? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja jutro od 10 postaram się być. :) A, happy news: będę tylko jutro, w niedzielę nie. A dla tych, co nie mogą: http://pixelheaven.istream.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Będę w sobote po 15 a jeśli nie to dopiero w niedziele. Miło by było zrobić jakiś gmclan-meeting choćby na kilkanaście minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja się pewnie jakoś po południu pojawię w sobotę. W niedzielę bedę odpoczywać po party, więc mała szansa, że się ruszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Kto o której planuje być? Nikas będziesz całe dwa dni? :) Słuchaj ja już konsumuję alkohol w warszawie :D Jestem w jakimś motelu, nie wiem w jakim, mam tylko nadzieję, że nas stąd już pierwszej nocy nie wyrzucą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 U mnie wygląda to tak: Jestem na miejscu, w sobotę wieczorem na afterce będę co jest pewne. Właściwa impreza (PH) pod znakiem zapytania, zobaczymy. Zależy co zaprezentują. W niedzielę nawet jeśli uda mi się przyjść to tylko na momencik, na pewno nie zostanę na zakończenie bo muszę się szybko zwijać na poniedziałkowy, poranny egzamin. Szkoda że nie będzie nikogo z administracji która ogarnęłaby wszystkich na meeting wspomniany przez Willa, w celu pamiątkowej fotki czy coś w tym stylu. Mnie chyba z twarzy znacie, pewnie się zobaczymy, w szczególności wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nie kojarzę Cię z twarzy :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Z ZTG 2011. Trzeci od lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 aaa to już wiem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ej, z adminów to ja będę. pisać mi numery telefonów na pw to sie zbierzemy. Co do afterka, to bede ciagnal za soba tylko osoby pelnoletnie - maloletni ida do domu/hotelu spac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kogo nie było, niech żałuje - naprawdę było na co popatrzeć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Co ty gadasz. Teraz na afterze sie dopiero zaczyna :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Alkoholiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Właśnie miałem pytać jak było :D Ja pojadę na takie coś jeśli będę się liczył w branży i gdy będzie bliżej mnie czyli Wrocław, Poznań :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Było grubo... Dzięki wszystkim. ######ście było Was poznać! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gieemklany: Shil Psiks i Shil ja (przy trzecim stanowsku, sama czapka i kudeł, ale co tam) Threef, Psiks i kawałek Shil Nikas (mhrocznie w przejściu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 niezłe sprzęty były, widze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 O, MM :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mówią że jego KAG wygrał Indie Basement. Jeżeli tak to jestem zadowolony. A jak komuś się nudzi, to niech przeczyta napis z identyfikatora z pierwszego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Prawda to, KAG wygrał. Na drugim miejscu Qb Qb Qb, a na trzecim MouseCraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 na trzecim MouseCraft. Nie mogę przestać się śmiać! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Hmm, czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A... Tak mi się skojarzyło to z wypowiedzią Tomka Tomaszewskiego z afterka. :P Chyba że nie pamiętasz tego. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Że powiedział, że dostaną 3 miejsce a KAG wygra? Bo w ogóle chyba ktoś się wygadał - laureaci byli dokładnie tacy, jak mówiły plotki z afterki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi