Nikas Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 kiedy wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mi się przypomniało o CA i dodałem gry z GMDuel. Jak macie jakieś swoje propozycje to dodawajcie śmiało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 KIEDY WYNIKI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nikas w tym czasie już byś zdążył znaleźć potrzebną ci informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 11 stycznia rozpocznie się głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nawet nikt nie pomyślał o mnie ;( w żadnej konkurencji... Idę płakać downowanie zabronione, ale za post bez treści też warn (sytuacja bez wyjścia!) @down: <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jak to, nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 @karolo320 Można zgłaszać swoje prace, aczkolwiek tak wstyd trochę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Chyba przegapiłem jak gnyesk w tym roku robił coś innego niż ten przykład z facebookiem... Dostarczałem tajne nowinki z YYG, załatwiałem poprawki i nowe ficzery w GM:S jak jeszcze w YYG pracowałem [zapytaj Uzjela czy Borka], kilku osobom pomogłem z problemami aktywacji klucza jak GM:S wyszło interweniując bezp. u Mike'a, a w pytaniach początkujących/zaawansowanych dałem blisko 300 postów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dostarczałem tajne nowinki z YYG, załatwiałem poprawki i nowe ficzery w GM:S jak jeszcze w YYG pracowałem [zapytaj Uzjela czy Borka], kilku osobom pomogłem z problemami aktywacji klucza jak GM:S wyszło interweniując bezp. u Mike'a, a w pytaniach początkujących/zaawansowanych dałem blisko 300 postów ;) Mało :D Chell w jeden dzień by tyle zrobił jakby mu się chciało zapewne :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pytanie Czy można głosować na siebie/swoją grę? Nigdzie jakoś nie znalazłem takiej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak. Wyniki są jednak później weryfikowane, czy nikt nie głosował z dwóch kont, lub nie utworzył nowego konta aby tylko zagłosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 tak jak taxi kiedyś zagłosował z ponad 10 kont xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 a to nie był dyzmek z ignisem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I to nie była Liga24? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Już ustaliliśmy że dyzmek oszukiwał rok temu. Dlatego jest teraz wykluczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A co wy na dodanie "najlepszego grafika"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 W sensie "Najlepszy screen"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 najlepszy grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czyli Shil np. Jak dla mnie to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No dla mnie nie, bo niestety ktoś kto jest dobry, nie stanie się nagle gorszy, i w ten sposób najlepszy zawsze będzie najlepszy. Totalnie bezcelowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ale gorszy może stać się lepszy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Propa, Exigo, Shil, ANtY. To takie moje propozycje. To czwórka takich najlepszych grafików z GMClanu i tak jest odkąd tu jestem, więc taka lista by zbytnio sensu nie miała, bo oni prawie zawsze miażdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Najlepszy grafik to zbyt ogólne xD Musiałoby być uściślone. Jak np Oscar. Najlepszy aktor, ale za daną rolę. Nie najlepszy aktor ever :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 tak jak taxi kiedyś zagłosował z ponad 10 kont xD Nie klam, nie klam Karolo320 Taxi nigdy nie mial dodatkowego konta!!!! Wiec nie klam! To ze gry ktore robilem z Taxim wygrywaly Konkursy to zasluga tego ze byly najlepsze, a nie dlatego ze sami na nie glosowalismy. Proste? Zreszta pewnie ty tez na nie glosowałes ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 To ze gry ktore robilem z Taxim wygrywaly Konkursy to zasluga tego ze byly najlepsze. co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie klam, nie klam Karolo320 Taxi nigdy nie mial dodatkowego konta!!!! Wiec nie klam! To ze gry ktore robilem z Taxim wygrywaly Konkursy to zasluga tego ze byly najlepsze, a nie dlatego ze sami na nie glosowalismy. Proste? Zreszta pewnie ty tez na nie glosowałes ;) Zastanawia mnie więc, czemu tak często piszecie z tego samego komputera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bo może są to bracia albo cierpi na rozdwojenie jaźni :P. (BEZ OBRAZY) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Z tego co pamiętam, gra taxiego wygrała, bo jako jedyna brała udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Gra "Puzzle" autorstwa Karolo320 Czuję się taki dumny :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi