I am Lord Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Trochę zmienna grubość pixeli mnie razi po oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nie wiem czy mówisz o jakości filmu - to szczegół. Jeżeli mówisz o grubościach w grze - to jest najlepsze rozwiązanie. Nie zaprojektuje tylu różnych pocisków na za małej siatce pixeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 To albo reszte podciągnij do tej samej rozdzielczości co te przyciski, albo wszystko do małej rozdziałki, bo tak to nadal będzie wyglądać nieestetycznie anyways, gratuluje takiej ilości pobrań, nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jak postępy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Przypomniało mi się Space Invaders B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi