Elevator Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ok dam wszystkie na moj temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czy ta lista jest posegregowana po ilości głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jak na razie jest posegregowane wedlug kolejnosci dodania, najpozniej dodane tematy na koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 kiedy bedzie znany temat konkursu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 czytanie ze zrozumieniem.. regulamin: [...] 8. Po 27 Peździernika uczestnicy zostaną dobrani w pary, para sama wybiera termin pojedynku 9. Gdy nadejdzie termin pojedynku temat zostanie ogłoszony na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 mówisz jakby im się chciało tyle czytac :D i tak mam Krzyżaków na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie widzę listy najleopszych tematów i mojego przeciwnika, czy najzwyczajniej ich nie ma jeszcze? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Nie ma jeszcze, Threef nie ma lapka ze sobą i nie ma za bardzo jak zrobić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 nie mam nic przeciwko czekaniu tylko 1 pytanie :D czy jak temat miał 0 punktów i odjalem mu 2 to czy się zmarnowaly i nadal ma 0 pkt czy ma -2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 raczej na pewno ma na minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 temat KARCIANKA wydaje się najbardziej interesujący :) E: dobrze że jest tu zaawansowany system głosowania bo dyzmek by wygrał :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Tak, są minusowe punkty. Zaraz zobaczę w bazie danych jak wszystko stoi, ale nic nie zdradzę. Zakończymy głosowanie jak wszyscy spożytkują swoje punkty, albo najpóźniej w piątek. Chociaż chciałbym to zrobić już jutro. Muszą zagłosować jeszcze tylko Uzjel, propaganja, i kacperski1. No i proszę użytkownika Boad o potwierdzenie swojego udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 imo jak ktoś nie zagłosuje to jego problem, na wyborach też nie każdy idzie głosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Nie mogę się zalogować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Threef mam nadzieję że wiesz że ów Jahusek to ja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Tak MXQ mam wasze emaile. @Uzjel może podajesz zły email rejestrowałeś się na ten *.vel.pl. Nie mam jak sprawdzić bo hasła są hashowane. Jak do tego nie dojdziesz to wyślij mi PW z hasłem jakie chcesz, to ręcznie zrobię md5 i dodam przez PMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ha ha. Fail. Już zagłosowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A jak to będzie z tym przedłużaniem czasu? Będzie to w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zastanawiałem się nad tym, i raczej nie. Po prostu w zależności od tego jaki temat będzie i kto będzie brał udział będziemy ustalać w trójkę (Ja i 2 uczestników) termin rozpoczęcia i zakończenia. Oczywiście temat zostanie ujawniony każdemu z uczestników w tym samym czasie, dopiero po rozpoczęciu pojedynku. Przejrzałem głosy na liście tematów i stwierdzam że są 2 tematy które bardzo nie lubicie, ale wszystkie inne mają prawie taką samo liczbę głosów, więc wszystko może się jeszcze zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 bo każdy oddaje 5 głosów na serio, a 20 na swój temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 co to za 2 tematy z ciekawości? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Spędziłem teraz ponad 30 minut nad układaniem drabinki. Wielkie dzięki dla karolo320 za to że wrzucił ostatnio szablon drabinki. Dzięki temu że mamy 16 uczestników wystarczyło ją przepisać. Prosiłbym kogoś aby sprawdził czy wszystko jest OK. Drabinka. Jutro będę losował wam pozycje, a chyba już wieczorem albo w czwartek przydzielę tematy. propaganja, kacperski1 i Boad jeszcze nie oddali swych głosów na tematy, a chciałbym już w ten weekend rozegrać kilka pojedynków. Łącznie (jeżeli dobrze liczę) będzie 31 pojedynków. To bardzo dużo jak na tak krótki okres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Mam nadzieję że do niedzieli uda się rozegrać pierwszą rundę..:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to już jest gotowa tabela czy raczej test jak to bedzie wygladac? moim przeciwnikiem jest chell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 "Użytkownicy" to kolumna z innej bajki, jeszcze nikt nie jest poustawiany tylko są w kolejności w jakiej się zgłosili. I mówię po raz setny - jeśli ktoś nie głosował to jego problem, do cholery. Startujże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tez tak mysle :D. mielismy być dobrani 27 pazia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 racja, nie ma co czekać, nie chcecie przecież żeby konkurs upadł bo xxx nie oddał głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Zaraz się za to zabieram. Dopiero wróciłem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tak więc: Konrad vs Pietrzm Chell vs Elevator smoq vs Adriann Sheriff99 vs propaganja MXQ vs Uzjel karolo320 vs kacperski1 Cysior vs Huderlord Sunflower vs Boad Teraz proszę o jak najszybsze dogadanie się o terminy. Tematy zostaną ujawnione dopiero po rozpoczęciu pojedynku. Śpieszyć się z wrzucaniem filmiku? Kogokolwiek to interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi