Dester Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Threef (1:26, 26.11.2016) drug'n'drop jest dla dzieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Grudnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 śmiechłem, Fervi w dobrej formie Chell podklejam pod starego posta bo pewnie nikt jeszcze go nie zdazyl przeczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Penguin napisał(a): On nie będzie w grze a jest na obrazku bo uciekł mi z konta i jest ciągle na pulpicie (Cytat potem usunięty co prawda, ale ktoś go zdążył zacytować :P) EDIT: screen już zniknął z sieci, więc wyjaśniam - chodziło o to, że na screenie z gry pałętał się też animowany chomik z apki ChomikBox serwisu Chomikuj.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Sutikku rozpoczyna nowy rok cytatów! :D Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 czekałem aż ktoś to doceni <3 W tym roku pracuję na nagrody na CA Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 marne, wojowi do sutków nie dorasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 to ja w shoutboxie specjalnie raz na 3 miesiace pisze zeby same perly a wy tylko jakies takie ehhhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 śmiechłem, Fervi w dobrej formie Chell podklejam pod starego posta bo pewnie nikt jeszcze go nie zdazyl przeczytac Prawię się udusiłem ze śmiechu :tv_happy: :tv_horror: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Prawię się udusiłem ze śmiechu :tv_happy: :tv_horror: Ja tak samo :red_bandana: Ha-Ha-Ha ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lutego 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 :sp_ike: :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Za dużo tych spambotów, niech admin zablokuje dołączanie nowych użytkowników na 2 dni i w końcu kolesie odpuszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Penguin (7:48, 8.04.17): ''Jaka suma wynosi 12x3?'' Genialne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Genialne xD Wiem, jestem genialny, tylko dopiero teraz się dowiedziałem że spamboty nie umią czytać :( EDIT: Czego się czepiacie? ostatnie 3 cytaty są moje :angry: EDIT1: Być może wygram nagrodę o ''Cytat Roku'' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jaka suma wynosi 12*3? 12*3=36 30+6=36 Odp: Suma 30+6 wynosi 12*3. A także, 35+1;34+2;33+3;32+4;31+5;29+7;28+8;27+9;26+10;25+11;24+12;23+13;22+14;21+15;20+1 6;19+17;18+18; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 oo, dzięki, do teraz się głowiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 ######scie się was czyta heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ja szczerze powiem że wolę grać w gta 4 ze względu na fizyke niż w 5 kę pomimo ogromnej kolorowej mapy A wolałbyś grać w coś szalonego z dynamiką czy w coś mniej szalonego z mniejszą dynamiką ? wolał bym grać w gta 4 Chell i Wojo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witajcie Szanowni Panowie oraz Szanowna Shil, Pozdrawiam wszystkich Panów oraz Panią Shil, https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry443986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Maja 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 bardzo lubie poczucie humoru Ferviego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 9 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 przaśne takie, ale bawi gdzieś w głębi serca Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Czerwca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Potrzebuje pomocy w głosowaniu na nazwę Teamu Sonda "Nie zrobicie żadnej Games" --tona mniej smiesznych propozycji-- dacie spokój? Do 23:00 w dzień 16.12.2009 zamykam sondę Dacie Spokój Studio Zamykam Sondę Studio Dostajesz Warna Studio... gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Haha Korodzik to mistrz inteligentnych tekstów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 nowy_user (22:41, 3.07.17): Ignatus, mnie też czasem GM irytuje swoją nieprzywidywalnością, ale zawsze wtedy sobie powtarzam, że to dla mojego dobra, że w ten sposób ćwiczę cierpliwość oraz kontrolę złości. To są bardzo ważne cechy niezbędne w kształtowaniu twardego, męskiego charakteru. nowy_user (22:47, 3.07.17): Docenisz to gdy będziesz miał już swoje małe szkraby, jak dadzą ci pewnego dnia w kość to pomyślisz sobie: " eeee w porównaniu do tego co GM odwalało kiedyś to pikuś, luuuzik". A w tej samej sytuacji inny facet, który za młodych lat korzystał z Unity a nie z GMa, wpadłby w furię i wyładował swoją złość na małym urwisie, bo nigdy wcześniej nie miał do czynienia z tak potężną emocją frustracji. Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 exp (22:55, 4.07.17): Uruchamiam dziecko nad ktorym pracuje od pol roku, wczoraj wieczorem wszystko ok- dzis (zadnych zmian) crashuje i dziala 10x wolniej BEZ POWODU.Dziecko sie obraca 5 sekund a powinno 1/2 sekundy.I to nie pierwsza taka jazda,musze znow przywracac kopie zapasowa dawno tak nie śmiałem na sb, dobra robota Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Coś z dawnych czasów, na co się właśnie natknąłem :) Coś niemal jak "albański wirus manualny": Btw. Dostałem pliczek od cyberdoga: @echo off del C:/windows/system32/autoexec.nt cls i się pytam gdzie on szuka naiwniaków? xD AAA! Tymon, to nie było specjalnie! Naprawdę! Pomyliłem pliki! Uwierz mi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dnia 8/25/2008 o 17:22, Lollus napisał: Ale tak jest na GMClanie, że głównie userzy patrzą na rangę, nick, żeby się tylko podlizać. "Nie szata zdobi człowieka" @Morrowind: Przytocze po krótce taką fajną bajkę kiedyś zasłyszaną w wersji ziom. Był sobie raz Max. Gościu wygrubasiony, mający kilkanaście fur, skór i komór. Postanowił raz zorganizować party dla ziomów z osiedla. Każdy mógł przyjść. Przyszedł tam także Stanisław, gościu mądry, aczkolwiek jego cały majątek szacowany był na kwotę trzycyfrową. Żebrał i chodził w podartych, niemarkowych ciuchach. Poszedł tam, gdyż wiedział, że może się nażreć i beknąć po Coli. Ale, goryle Maxa widząc obdartucha, poczęstowali do kopniakiem z markowych butów. Stanisław postanowił coś sprawdzić. Poszedł do kumpla i pożyczył gajerek. Po drodze znalazł zużytą kartę telefoniczną (w dzisiejszych czasach na topie są komórki batoniki cieńsze od rowka w .... nie stare cegły). Poszedł na party, pokazał Gorylom swoją "kartę kredytową" i wszedł. Tam zaczął moczyć rękawki i nogawki w ponczu, czipsach i wusztach mówiąc przy tym " jedz, jedz. posil się". Wtedy wszedł wnerwiony Max i spytał: -Co ty gościu pawiana świrujesz ? -Jak to? Gdy przyszedłem w ciuchach z lumpeksa twoi ludzie nie wpuścili mnie. Gdy przyszedłem w gajerku wszedłem bezproblemu. Więc chodziło o ciuchy, niech się "najedzą". Max zrozumiał swój błąd, wywalił goryli. Od tej pory na party mógł wleźć każdy. Kurczę, dobre to. Nie wiem, czy on to sam napisał, czy skądś skopiował (Google nic nie znalazło), ale dobre ;) Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 jezu, to do mnie było a kompletnie tego posta nie pamiętam :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Z Discorda: Cytuj [12:58] zuklegugle: animacje super ale postac jakas taka bez duszy i osobowosci [12:58] zuklegugle: moze dlatego ze rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Marca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dnia 1/14/2018 o 23:25, I am Lord napisał: twuj stary nie ma dla mnie konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi