Uzjel Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Są i zdjęcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kurde no, Uzjel, ja się ciągle nie mogę oswoić z myślą że wyglądasz jak hipster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Musisz pochodzić ze wsi. Zapraszam do miasta, wtedy zobaczysz jak wygląda hipster ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kurde no, Uzjel, ja się ciągle nie mogę oswoić z myślą że wyglądasz jak hipster przecież po zamianie kapelusza na kaszkiet to byłby najlepszy fit w fotogalerii (no dobra, moich może nie przebija :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Przyznam, że żadnego z was nie mijałem, albo nie zwróciłem uwagi. Kurde trafia mnie na myśl, że musiałem wtedy jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ten po prawej to Uzjel? Twardy mod na straży prawa? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 yup od lewej to Threef, dziewczyna mistah Admina, mistah Admin (aka Gnysek) i Uzjel nie ma mnie (bo się już zmyłem) i Programisty (on pewno zdjęcie robił) nvm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Zdjęcie robiła panna mistah Twardego Moda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Threef jedyny singiel :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja miałem Sabbiku z Deadly Serious, ale pozostaję hetero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 zapomniałeś o mnie, Chell! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Piotr Gnys opowiadał o programie Gamemaker, który umożliwia tworzenie gier na kilka platform równocześnie: Android, Html5, Windows,Mac i iOS. Program ten jest ciągle udoskonalany – z każdą wersją staje się prostszy przez wprowadzenie intuicyjnego interfejsu w rodzaju „przeciągnij i upuść” wersją, a jednocześnie bardziej zaawansowany przez oferowanie nowych funkcji. Gamemaker pozwala stworzyć grę w kilka chwil lub po prostu sprawdzić pewne rozwiązania bez zbędnego tracenia czasu. Program doskonale nadaje się także dla bardziej zaawansowanych programistów –umożliwia bowiem zejście w każdym momencie do poziomu kodu i dopisanie tego, czego program nie potrafi „wyklikać”. Pan Piotr stworzył na potrzeby prezentacji prostą grę „Curling”, w której całą fizyką (wykrywaniem kolizji) zajął się silnik Gamemakera. Niestety choć o programie usłyszeliśmy sporo, zaprezentowano zaledwie jeden screen z niego i skupiono się – moim zdaniem- niepotrzebnie na różnicach między nowszymi wersjami. W każdym razie warto Gamemakerowi przyjrzeć się bliżej – w najbardziej okrojonej wersji jest on darmowy i umożliwia stworzenie gry na PC lub Mac. gambler.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Oj po fotach widzę ,że grubo było. I ten pokaz tableta... Takich prywatek się nie zapomina :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Listopada 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nie pokaz tableta, tylko gier na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi