Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja będę w niedzielę, od 10 do 19. Wykład o 13, mam nadzieję, że sie tam zobaczymy :) Po wykładzie może pójdę na ten o cRPG, a tak to będę raczej wolny i mozemy isc na jakies piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 na jakim dworcu do eskulapu sobie pójdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 ? Słucham propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Aaa kto będzie w sobotę? @Edit Bedziom się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Lol, ja nie czytam ze zrozumieniem. Ja będę w sobotę jechać z kumplami, to można się jakoś zgadać na piwko. Nie wiem jeszcze do której będziemy siedzieć, ale to jest 250~ km więc trochę się jedzie. Dajcie jakiś kontakt czy cokolwiek na czym będzie można się zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja podałem stronę wcześniej swój numer. Będę dostępny prawie cały czas, szczególnie sobota wieczór/noc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja chyba będę jechał w sobotę. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Szeroka reprezentacja w tym roku się szykuje, jak widzę! Super. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Każdy, kto posiada elektroniczny bilet zakupiony za pośrednictwem strony www.mtp24.pl może wejść o wiele szybciej przez specjalnie przygotowane wejście od strony ul. Głogowskiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nikt więcej nie będzie w sobotę? Need contact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja będę, ale mnie nie lubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja nie wiem co ze sobą brać. :( Chyba ograniczę się do ładowarki do telefonu i notesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ciuchy na zmianę...? ja tam mam prosty ekwipunek: ciuchy, pasta + szczoteczka, dezodorant, książka, lekcje (do odrobienia w podróży) nie licząc lekcji to taki zestaw jest imo najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Po co mi ciuchy na zmianę skoro nie będę miał się gdzie przebrać? Mogę co najwyżej zmienić gacie w kiblu. :) Lecimy dla fun-u! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Okay, to załatwia sprawę... Ja mam nocleg w hotelu Moderno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja tylko na jutro jadę więc tego problemu nie mam. nope.avi dla tych co potrzebują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ktoś jest chętny na spotkanie? Np koło 18:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 I wyszło kurde jak wyszło, przyjechaliśmy do Poznania koło 8 więc na targach do 12:30 gdzieś byliśmy. Zwyczajnie koledzy nie chcieli już siedzieć i oglądać wszystkiego po raz 80-ty. Ogółem było lipniej niż 2 czy 3 lata temu... z Threefem się nie zobaczyłem, bo zależny byłem od kolegów, którzy chcieli już jechać :/ Z drugiej strony lepiej, że wyjechaliśmy wcześniej, bo zbliżając się do Dolnego Śląska na drodze coraz więcej śniegu a tu opony letnie, pod koniec dybaliśmy 30-40 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a ja się naprzykrzałem threefowi :s ogółem to pga jest do dupy, ale ztg ma fajny repertuar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 PGA Bez szaleństw. ZTG dużo lepsze niż w zeszłym roku. Wszyscy bardzo dobrze przygotowani :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jakbyście mnie jutro szukali, to mój "alternatywny" numer na który można dzwonić to 531822632 - będę w Poznaniu od 9 do 19, prezentacja o 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No spoko, ja dopiero wstałem. Podobno mam pociąg powrotny o 18, ale to i tak sporo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A ja się z Threefem nie pożegnałem :C Ale prelekcje były naprawdę super! Stwierdzam, że Sos jest moim mistrzem. Mam z nim zdjęcie :33 Tylko Threef mi musi je przesłać. No i jeszcze bon na McPixel dostałem. Weeeha! A w sumie było nas 5: Threef, ja, Gnysek, Uzjel i Programista. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Bedziu, musze cie rozczarowac. Sos slynie wlasnie z tego, ze rozdal klucze do swojej gry za darmo i ucieszyl sie ze jest na tpb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No ja wiem. Ale grunt, że mam. x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ja nie spotkałem nikogo (chyba) z GMClanu, a na ZTG nie byłem tylko na PGA i to krótko. :( (w sobotę, w niedzielę też chciałem iść, ale w końcu nie poszedłem). :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Żałuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Potwierdzam. Ma ktoś jakieś zdjęcia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dziś po 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Łyf Sos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi