WebCM Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 http://toda.go.pl :: The Office District Adventure Gra logiczno-przygodowa napisana w DHTML (w przeciwieństwie do innych, zrobionych we Flashu). DO poprawnego działania wymagana jest obsługa JavaScript i CSS2 przez przeglądarkę. Oceniajcie - przede wszystkim wykonanie i trudność gry. :) Kolejny (trzeci) etap ukaże się w nieokreślonej przyszłości (możecie dać propozycje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 W tym C-Lock jest chyba błąd :P . Robię wg. instrukcji i zawsze podaje, że błędny kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Poziom trudności raczej znikomy ale sam pomysł i wykonanie mi osobiście bardzo się podoba. Gratuluję :thumbsup: P.S. w C-Lock jest błąd ale kod da się wprowadzic .. mi się udało :P Na dowod podaje komunikat konczący gre: "Kontynuacja nastąpi w przyszłosci" czy... jakoś tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No bledow troche narobiles, na pasku zreszta co chwila wyskakuje mi jakis JS error. A co do samej gry bardzo mi sie podoba, niezly pomysl i ogolnie wykonanie. Fajna zagadka z tymi kolorami xP Kontynuacja nastąpi w przyszłości. Moge tylko trzymać kciuki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dobra robota B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Możesz powiedzieć, jakie to są błędy i jakiej przeglądarki używasz? W Firefoksie jest OK, a w konsoli JavaScript nic się nie wyświetla. I jaki jest błąd w C-Lock? Jak zwiększylibyście trudność gry? Edycja: u mnie w IE błąd nie występuje. Natomiast w Operze i IE są lekkie przesunięcia obiektów w kalkulatorze (postaram się to poprawić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 W IE: wiersz 20, znak 13: 'null' jest pusty lub nie jest obiektem. [go.php?id=1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 U mnie dziala wszystko nic nie wyskakuje i kod w c-lock jest tez dobry mam opere 9. Troche któtka gra czekam na dalsza czesc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Bardzo dobra,czekam na następną wersje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ciekawie się zapowiada. Tylko czemu jeśli włączyłem język angielski, to ekran z wprowadzeniem w grze jest po polsku? Poza tym masz kilka błędów. Proponowane poprawki: 1. Your task is to get (...) 2. The game is addictive. No i jest błąd w zagadce z cyframi i iksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Do użytkowników, którzy stwierdzają błędy - jaką macie przeglądarkę? Najlepiej pokażcie także zrzut ekranowy. Do wszystkich - co myślicie o połączeniu dwóch pokojów w 1 w drugim etapie? Drugie pomieszczenie jest trochę puste, stąd ta propozycja. Chyba, że lepiej będzie dodać jeszcze jakieś inne zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Moim zdaniem jest dobrze. Pasuje na początek. Choć możnaby dodać ze dwie zagadki. Ale więcej nie. Czekam na więcej! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Gra nawet dość szybko została znaleziona przez fanów tego typu gier (jest link m. in. na forach Gamershood, Nordinho, itp.). Na jednej ze stron została skrytykowana za zakończenie (czyt. brak kolejnych etapów). Większość ma problem z urządzeniem C-Lock. Poza tym etapy są zbyt krótkie i proste. Albo połączę w I etapie 2 pomieszczenia w 1, albo zrobię reformy: - komputer PC zamiast laptopa (ew. obok laptopa będzie np. myszka) - podłączanie komputera do prądu [ oraz | lub ] gniazda sieciowego - zegar (dla ozdoby) - inne (macie propozycje?) Co o tym myślicie? :) W przeciwieństwie do MOTAS, grę chyba zakończę po kilku etapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Bardzo fajnie to wygląda :) Aktualnie jestem przy kalkulatorze, jutro będę dalej przechodził. Mam nadzieję, że dokończysz ten projekt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Poza tym etapy są zbyt krótkie i proste. Albo połączę w I etapie 2 pomieszczenia w 1, albo zrobię reformy: - komputer PC zamiast laptopa (ew. obok laptopa będzie np. myszka) - podłączanie komputera do prądu [ oraz | lub ] gniazda sieciowego - zegar (dla ozdoby) - inne (macie propozycje?) Co o tym myślicie? :) W przeciwieństwie do MOTAS, grę chyba zakończę po kilku etapach. Im dłuższe levele tym lepiej, tak więc dawaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Poprawiłem poziom 1. Dość dużo się zmieniło. Jeśli przeglądarka załadowała obrazki z waszego komputera zamiast z internetu i jest nieład, wciśnijcie F5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zamierzam ulepszyć silnik gry. Aktualnie wykorzystuję PHP, aby wykryć język i dołączyć właściwe pliki poziomu. Pozostaje pytanie - czy przepisać wszystko na JavaScript i AJAX (bez użycia PHP)? Wypełnijcie ankietę: Link do ankiety PS. Macie ciekawe pomysły na kolejne poziomy? PS 2. Niestety na hostingu od PRV są teraz reklamy. Po zmianach przeniosę grę na inny serwer. Jest jeszcze issue w Operze - obrazki ładują się dopiero wtedy, gdy są potrzebne. Inaczej niż w IE i FX. (Dodano o 14:48) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a gdzie szkriny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a gdzie szkriny? A zobacz od kiedy obowiązuje szablon a kiedy został napisany ten tamat. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Czy ta płyta CD znika po wzięciu, czy reklama totka ją przysłania? Macie ciekawe pomysły na kolejne poziomy? Tylko jeden, dłuższe XD Możesz pokombinować coś z hexami lub kodami binarnymi, zapamiętywanie kolejności czegoś... Wszystko co zmusza do myślenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Gra super - czekam na ciąg dalszy. Mam nadzieję, że podobnie jak w Modzie na sukces - on nastąpi!!! Wkurzająca jest tylko ta reklama Toooottolotka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 @up: przepisujesz adres url do większego okna i wyłączasz lotka! voila! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 tak... moe mi kto podpowiedzie jakie jest haso systemu c lock? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 całkiem nieźle się gra jak narazie ale: tak... moe mi kto podpowiedzie jakie jest haso systemu c lock? tongue2.gif no właśnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 całkiem nieźle się gra jak narazie ale: no właśnie ;( Moge? 155 Edit: Wystarczy zajrzeć w źródło strony xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Wie ktos jak wylaczyc te reklamy? :/ Już mam. Fajna gra, tylko nie na moją głowe :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 zmaksymalizuj okno gry i kliknij na 'X' przy reklamie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Gratulacje! Ukończyłeś wszystkie dostępne poziomy. Nowe pokoje już niedługo... Fajne szkoda tylko że takie krótkie. 4/5. C-Lock jest trudne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 No i to właśnie najlepszy moment w grze. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jakie jest hasło do C-lock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi