Gość adster Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witajcie! Kiedyś wspomniałem coś o KULAGIONIE-teraz jest w uploaderze! Możecie tutaj wyrazić swoje opinie na temat tej gry. Jest ona w uploaderze (folder adster). Następnym razem daj linka, będzie szybciej https://gmclan.org/up660_4_Kulagion.html gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Menu i ustawienia są EXTRA! Ale reszta... Hmm... Trudno jest uciec przed tymi kulami i jest ich za dużo. Ogółem: Chyba skupiłeś się tylko na zrobieniem idealnego Menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 umm, idealne menu mówisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Gra słaba, a menu z tego najlepsze (ale nie nazwał bym goExtra, poprostu przeciętne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 :twisted: No wiecie-to moja pierwsza gra, a do tego zrobiona jako odprężacz (zrobiłem wcześniej jakąś, ale niewartą nawet uwagi-jeszcze nawet nie używałem skryptów). Potraktujcie ją jako taką grę-"zabijacz nudy". Taki na pięć minut, gdy nudzą was superprodukcje :) (Typu NFS:MW-zwłaszcza!!! :twisted: ) Mój rekord to 92 sek... (SURVIVAL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A mój 9 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Cieniaki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Cieniaki To jest takie wyrażenie? Myślałem, że jest "Cieniasy", ale "Cieniaki" nigdy nie słyszałem... Gra jest słaba. Ratuje ją tylko Custom Game. Dałbym 4/10, gdyby nie on. Tak to daję 5/10. Gdyby to nie była twoja pierwsza gra, dałbym 2/10 bez względu na nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 To jest takie wyrażenie? Myślałem, że jest "Cieniasy", ale "Cieniaki" nigdy nie słyszałem... Możliwe, że nie słyszałeś o tym wyrażeniu... Tak w ogóle to mam przynajmniej, że komuś gra w Kulagiona przyniosła choć trochę radochy (jakie to...pompatyczne czy jakoś tak-nie wiem dokładnie :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zagrałem z ciekawości, a nie dla rozrywki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Gra na dwie minuty. Zbyt wysoki poziom trudności, poza tym wszechobecna monotonia. Mój rekord: 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Co wy ludzie macie taką manię do angielskiego w grach. Ja propaguję używanie naszego pięknego języka ojczystego, dlatego gry zawszę wydaję tylko po polsku albo w dwóch językach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Masz racje,ale jak mają być orty wole po angielsku ;] co do gry,muzyczka troszke wkurza,menu średnie.Gra jest niesamowicie trudna,zniechęca do gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandhi Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Gra jest w miare.Menu zrobiłeś naprawde PERFEKCYJNE!!!Muzyka taka sobie(troche daje po uszach).Poziom trudności strasznie wygórowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Menu nie nazwał bym perfekcyjnym.. A reszte nie chce tu oceniać. Za menu dam ci 4/10... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Całkiem przyjemna gierka. Jak na pierwszą, którą zrobiłeś jest nawet bardzo dobra. Nie zawiera błędów jest schludna i skonczona w 100%. Gratuluję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Menu najzwyklejsze. Gra cienka, rekord to 114 sekund przy 10 balls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 gra troszke slaba ale jak zrobiona "for fun" to moze 30sek sie pogra :P ogolnie 2/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jak na pierwsza gre to nawet moze byc :) (co ja gadam) moj rekord to 13 i po tym gra zostala usunieta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Efekt, hm, latania samolocika jest fajny. Po za tym gra do kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Gra nie jest dobra, jeśli robisz taką grę to się postaraj by wciagała nie wiem czemu wszyscy chwalicie te menu, jest duzo opcji a menu w angielskim ja biedny dwunastolatek nie mogłem się połapać o co chodzi. Polacy gdzie wasz patriotyzm i umiłowanie do jezyka :D Moja ocena bedzie surowa, polecam robic tę grę od nowa. grafika-40(estetyczna ale co to za sztuka zrobić kulki i trójkacik) muzyka-70 menu-75 grywalnośc-50 starannośc-70 truby gry i sterowanie-70 375 na 600 ocena 4= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 ja biedny dwunastolatek nie mogłem się połapać o co chodzi. Polacy gdzie wasz patriotyzm i umiłowanie do jezyka :D Może chce żeby nie tylko polscy gracze w to grali? Won sie uczyć pięknego uniwersalnego języka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ja jestem patriotom! Gra jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Może chce żeby nie tylko polscy gracze w to grali? Won sie uczyć pięknego uniwersalnego języka! To, że gra będzie po polsku to nie znaczy, że mają w nią grać tylko Polacy. Niech oni uczą się polskiego języka a nie my angielskiego! aaaaa.... No a gra spoko tylko troszkę nudna, nie ma tego czegoś co by sprawiło, ze grałbym w nią więcej niż 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ja jestem patriotom! Yhm, yhm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Ja jestem patriotom! Żeczywiście. Patriota szanuje język narodowy. :P To, że gra będzie po polsku to nie znaczy, że mają w nią grać tylko Polacy. Niech oni uczą się polskiego języka a nie my angielskiego! Jak gra po polsku to nikt oprócz polaków nie zagra bo nie zrozumie, zwłaszcza jak gra skomplikowana jezykowo. Po za tym może chcesz żeby polski we wszystkich krajach stał się językiem urzędowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Jak gra po polsku to nikt oprócz polaków nie zagra bo nie zrozumie, zwłaszcza jak gra skomplikowana jezykowo. Po za tym może chcesz żeby polski we wszystkich krajach stał się językiem urzędowym? No tak by było najlepiej =D. A czego tu nie rozumieć? Sterować strzałeczkami i już. Jak ja czegoś nie rozumie to sam do tego dochodze (zazwyczaj :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Grafika/8/10 Muzyka/mój brat słuchał muzyki i nic nie słyszałem Grywalność/2/2 Ogólnie 2+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jeżeli KULAGION wam się nie podoba, to radzę zobaczyć Battletanka JEST LEPSZY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Lol, wcisnij to do kazdego tematu z prezentacja gier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi