lenin Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tytuł: Battle Town Gatunek: Strzelanina Opis: Battle Town to strzelanina z widokiem z góry, w której samemu lub z kolegą walczymy z przeciwnikami. Do użycia będzie siedem broni, m.in. Karabin, bazuka lub broń laserowa. Standardową bronią będzie pistolet a pozostałe bronie wraz z ograniczoną amunicją można będzie zabrać zabitym wrogom. Dodatkowo z czasem odblokujemy pancerz, dzięki któremu na pewien czas staniemy się niewidzialni bądź będziemy mogli przenikać przez ściany. W grze będzie 30 poziomów z określonym czasem do przejścia. Im więcej wrogów zabijemy, tym szybciej odblokujemy nowe umiejętności. Autorzy: Programowanie: Lenin Fabuła:Lenin Grafika: Lenin Muzyka:Obecnie brak. W planach mam samemu coś naskrobać, może coś z tego wyjdzie Screeny: http://cmgames.files.wordpress.com/2012/02/screenshot123.png http://cmgames.files.wordpress.com/2012/02/screenshot112.png http://cmgames.files.wordpress.com/2012/02/screenshot133.png http://cmgames.files.wordpress.com/2012/02/screenshot134.png Filmik z gry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Oprócz tego że mapa jest zbudowana z kwadratów, wygląda nawet fajnie. Szczególnie zniszczalny teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Dlaczego tytuł i screeny kojarzą mi się z Battle City..:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Oprócz tego że mapa jest zbudowana z kwadratów Taki był zamysł i tego się trzymałem. Podobnie było we wspomnianym wyżej battle City z którego częściowo czerpałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No, może coś z tego być. Raczej nie będzie to zbyt rozbudowana produkcja, ale myślę, że jak na GMCLAN może mieć dośc wysoki poziom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 W pierwszym poście dodany filmik z gry. Można zobaczyć jak to narazie wygląda, ale wiem, że jeszcze trochę pracy przede mną :) Ale czekam na jakieś spostrzeżenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 No tak..wygląda jak Battle city..coraz bardziej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Mnie ta gra do siebie nie przekonała, nie wiem czemu, ale grafika i w ogóle sama gra mi się nie podoba. Poczekam, może jak zagram, to zmienię swe zdanie, co do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Lenin dobry tawariszcz :) Gra się nieźle zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Koniecznie zmień grafikę ludzi, bo wyglądają paskudnie. Reszta graficzki ładna no i od razu skojarzyło mi się z battle city :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 XD To są czołgi ludźmi, a wy się podniecacie jakby nowa gra(pomysł) była. Co racja to racja ładna grafa, ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Koniecznie zmień grafikę ludzi, bo wyglądają paskudnie. Szczyt moich obecnych umiejętności w rysowaniu ludków :/ Ale może coś się wymyśli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Trochę się dzieje, praktycznie całe menu skończone. Teraz tylko została muzyka, drobne poprawki i kilka innych mniejszych pierdół:) Wszystkie poziomy w pojedynczej grze, oczywiście wszystkie musimy najpierw odblokować w normalnej rozgrywce :) A co do grafiki ludków, to jednak narazie taka zostanie. Próbowałem, ale wychodziło tylko gorzej :P Może jak komuś zdolnemu się spodoba i będzie chciał pomóc to się wypuści uaktualnienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Piękny wybor poziomów;d Nie wiem czemu ale strasznie mi sie podoba,może i proste itp ale podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 no sam w sobie wybór poziomów wygląda przekonywująco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 slicznie zagrales w tym wyborze kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wymień ten przycisk z napisem " POWRÓT ", bo wygląda conajmnie słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ano fakt, ten gradient tam w ogóle nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Podobne przyciski są w wyświetlanych komunikatach i myślę, że nie jest tak źle:P http://imageshack.us/f/35/messagebuttona.png/ A przycisk nie bardzo gradientowy jest :P Czerwony napis wskazuje tylko którą pozycje mamy wybraną, normalnie jest albo pomarańczowy, albo czarny. Ale jak się za bardzo gryzie to zmienimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi