Uzjel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 W tym temacie zgłaszamy najlepsze zapowiedzi gier z 2011 roku wykonane przez userów GMCLAN. WAŻNE - zgłaszać mogą osoby które zarejestrowały się wcześniej niż miesiąc temu - musiała zostać dodana w 2011 roku - należy podać link z zapowiedzią, tytuł gry oraz autora - nie komentujemy w tym temacie, do tego powstanie osobny temat - NIE PODAJEMY DWA RAZY TYCH SAMYCH PROPOZYCJI !!! Zgłoszenia trwają do 20 stycznia do 23:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 MechFox Jaklub Contra remake Nirvan Runemasters AntY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Mystic city of Caveroon LionX Dagger Nie mam pojęcia jakim cudem dopiero teraz zauważyłem że pomyliłem tematy! Władcy Orbis: Cień Śmierci Adriann GO! Mentoss Dla mnie to wielka niesprawiedliwość więc jak się nie podoba to usuńcie, ale zgłaszam także: Wyspa Ka-noku hopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Shot Bedziom no i oczywiście Nobile Verbum, aktualnie raczej Na dalekiej Ukrainie: muszkietem i dekretem hehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Utopia https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26113 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 mechFox Jaklub E: A nie sorry, już podane. E2: poczytałem trochę w celu zorientowania i... Nobile Verbum od Caporegime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 @Bedziom +1 DeadPlanet from EdiePl -Proszę dodawać linki - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi