LionX Dagger Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Tytuł: Mystic city of Caveroon Gatunek: Przygodówka Opis: w grze wcielamy się w małego chłopca, który podczas zabawy z przyjaciółmi wpadł do dziury ta okazała się przejściem do mistycznego miasta z którego nie ma powrotu, musisz pomóc naszemu bohaterowi odnaleźć drogę do domu. Głównie zamieszczam tą grę tu ponieważ ktoś prosił mnie o kod źródłowy a skoro go daje to równie dobrze mogę go dać tu by był dla wszystkich dostępny Download: >>Gra<< Rozmiar pliku: 2640KB Download: >>Edytor<< Rozmiar pliku: 1198KB Download: >>GMK<< Rozmiar pliku: 956KB Autorzy: Programowanie: LionX Dagger Fabuła: LionX Dagger Grafika: Paczka Game maker Muzyka: Internet Testerzy: Farkraj, Nirvana, SilverFang, kuba (nie z gmclanu), moho Podziękowania: Harrrry Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 który podczas zabawy z przyjaciółmi wpadł do dziury Magicka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Magicka? :D nie znam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 A nom lol, jak początek z magicki :D Najlepsze było jak szybko przykryli dziurę zamiast próbować cię wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Przy tworzeniu gry korzystałeś z jakiegoś frameworka, czy to jest czysty gm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Przy tworzeniu gry korzystałeś z jakiegoś frameworka, czy to jest czysty gm? Nie do końca wiem co masz przez to na myśli O.o Co dokładnie masz namyśli przez frameworka jeśli chodzi o c# itp. to niestety nie znam ich :3 ale tak wszystko zostało napisane w czystym gml bez dll itp. bzdetów (w końcu taki był wymóg konkursu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 c# to nie framework, a język programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 c# to nie framework, a język programowania. Ale jest między innymi dla frameworka (jeśli nie tylko pod niego)z tego co kojarzę w każdym razie ja nie jestem w temacie więc się nie wypowiem za dużo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ale jest między innymi dla frameworka (jeśli nie tylko pod niego)z tego co kojarzę w każdym razie ja nie jestem w temacie więc się nie wypowiem za dużo :P dot net to nie taki framework o jakim tu mowa. Framework to np. Xenon Core, a przynajmniej ten stary, uniwersalny zbiór klas i funkcji, które ułatwiają ci dalsze kodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Nice game bro ;) 5/5 @EDIT: Zdradź mi jak się robi Thirdperson w GMie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Masz przecież gmk. A co do gry, to okazała się przejściem do mistycznego miasta z którego nie ma powrotu Nijak pasuje do pomóc naszemu bohaterowi odnaleźć drogę do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Masz przecież gmk. A co do gry, to Mam gm6 -.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Oco chodzi z czarną butelką, coś mi ten lekarz nie chce jej przyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Oco chodzi z czarną butelką, coś mi ten lekarz nie chce jej przyjąć. Lekarzowi chodzi o pustą butelkę/menzurkę, spróbuj dać czarną butelkę komuś innemu :3 @Compi Proste ustawiasz projektor za graczem, pobierasz x,y,z od gracza do kamery i modyfikujesz zmienne np. lenght_x czy jakoś tak, to najprostsza kamera tpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi