Brox Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Siemka mam taki dziwny problem na obrazku niżej są cztery wyrazy <WOLNE>, ale jak się dobrze popatrzymy to widać, że drugi napis <WOLNE> jest jakoś dziwnie rozmyty/krzywy nawet ta ikona obok niego jest krzywa, w grze widać to wyraźnej niż na tym obrazku . Nie wiem właśnie czemu w tamtym miejscu tak dziwnie jest, a w innych jest normalnie. Wie może ktoś z was jak to naprawić? :D Z góry dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Może byś powiedział jakim sposobem to rysujesz czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brox Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 draw_text(..) draw_sprite(...) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 W GM <8.0 czcionki czasem są właśnie tak rysowane. W późnejszych wersjach ten problem jest rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy pozycje nie są ułamkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brox Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy pozycje nie są ułamkowe? Tak były ułamkowe. Zmieniłem i teraz jest wszystko dobrze. Wielkie dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy pozycje nie są ułamkowe? Ułamkowe to znaczy jakie? ( tak z ciekawości pytam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Lol na jaki ty poziomie edukaci jesteś że nie wiesz co to ułamek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Lol na jaki ty poziomie edukaci jesteś że nie wiesz co to ułamek... Jej... wiem co to ułamek :D Chciałem się tylko upewnić czy chodzi o pozycję typu: x = 10.2; y = 40.3; ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Tak, o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi