IamTheLaw Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 nazwa bedzie inna korporacji , a ty law weź kur... nie dogryzaj bo mnie to wkur... , mam już dość , robie gry jakie robie fabuła i wszystko moje a tobie ch.. do tego , proste. Gra jest bez duszy. Brak tego co było kiedyś... Te pościgi, te wybuchy... Odeszły w zapomnienie.... Zawiodłem się na tobie dyzmakenie dyzmorze pierwszy. Nie jestem już twoim fanem, ta produkcja to KOMPLETNE DNO, i proszę mnie nie bluzgać za to że się nie postarałeś. Żegnam Patryku Nikodemie. Przechodze na strone ANTYFANÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zerknąłem, by stwierdzić, czy dyzmek się poprawił. No więc: - W treningu dowiadujemy się o klawiszach sterowania dopiero, gdy... sami podejdziemy do kartki. Czyli że poznamy klawisze sterowania tylko wtedy, gdy już je znamy. - Grafika (zwłaszcza te paskudne bronie) jest nadal nieestetyczna, oj, przydałby się dobry grafik. - Nie wiadomo, której broni bohater używa w danej chwili (można by to zrobić choćby zmianą celownika.) - Nadal dużo ortografów ("chuki" :D) - Irytujące, stale pojawiające się okienka komunikatów o posiadanej przez nas broni - Czy mi się zdaje, czy nasz bohater jest nieśmiertelny, a amunicja nieskończona? (przez co nie ma sensu używania słabszych broni) - Muzyczka w szpitalu nie pasuje, niby mamy mrok, cichociemnych wrogów, a tu przygrywa emocjonujący, głośny metal, do tego pasowałby raczej jakiś straszny ambient. Ale widać pewną poprawę, na pewno jest to lepiej zrobione niż wcześniejsze gry. Chętnie nawet zagram w pełną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 hehe faktycznie widać postępy. W którymś levelu widziałem pasek życia ale się nie przesuwał za ekranem. A no i gra nie jest zoptymalizowana bo się na jakimś większym levelu ścinała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Omg omg przeżyłem falę śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie wiem czy to tylko u mnie ale jak był poziom z dokami i było tam pełno policji i zombie to chociaż wszystkie zabiłem nie mogłem przejść do następnego poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie wiem czy to tylko u mnie ale jak był poziom z dokami i było tam pełno policji i zombie to chociaż wszystkie zabiłem nie mogłem przejść do następnego poziomu idź do nieruchomego niebieskiego koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Jak chodzi ci o niebieskiego to rozmawiałem z nim na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja nie miałem koła, po prostu tam poszłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 POSZEDŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 kurde ale fajna gra a najbardziej mi się podoba sposub w jaki zrobiłeś animacje ludzika a dokładniej chodzi mi o to rze ludzik patszy w kierónku w kturym się porósza, szkoda tylko rze obrazki zrobiłeś gupio zópełnie na odwal jak jakiś gówniaż (bez obrazy, pszepraszam ale nie mogłem znaleść leprzego słowa) pozdroawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi