kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 putin E:Moja zagadka będzie tekstowa: UNICODE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 kt, mało śmieszny żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 To prosta zagadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 mówię o "odpowiedzi" na zagadkę Ignisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie, nie zgadł :) Ale nick też 5 liter :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Był taki user i mi się kojarzy z taką flagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 chodzi o lenina a teraz odpowiadajcie na zagadkę kt, bo mnie się nie chce wymyślać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No nie, wiedziałem że jakoś tak. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ALT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 YXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgadłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Lenin za łatwy :D Nic trudnego mi nie przychodzi póki co do głowy więc może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chupa Chups? To Muczek miał taki avatar, czy kto :D ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...ongimanus_1.jpg Uwaga, dwóch użytkowników jednocześnie ;) . Tylko dla starszych userów :) . Obrazek strasznie mały i niewyraźny, więc proszę wziąć pod uwagę rozmiary ryb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czy wy jesteście normalni ? wymyśla zagadkę ta osoba ,która odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 @Sernat: BigShark i Ryba24 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Niee, nie Muczek :D Niggas a któż inny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czy wy jesteście normalni ? wymyśla zagadkę ta osoba ,która odpowie Zagadka była bardzo słaba i tyle. Bez urazy, ale w tym temacie imo powinny się pojawiać jakieś osoby, które jakoś na GMClanie zasłynęły czy coś. Halpy i osoby z postami <50 moim zdaniem odpadają na starcie. Bigshark i littlefish, ale fakt, nie do końca to widać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 A co ty chcesz od mojej zagadki? :D I halpem nie jestem. Lubię tu każdego i destrukcyjnie nie działam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czytanie ze zrozumieniem nie boli ;) ... Pomijając już fakt, że pisałem tak na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 powoli robi sie spam, wiec ja cos wrzuce: http://kawazcynamonem.files.wordpress.com/...ayton-to-ty.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Gnysek ;) Lolololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Gnysek. Ale nie wiem co jest fajnego we wstawianiu avatarów innych użytkowników... Edit: Spóźniony ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wiedziałem, że się spóźnisz :D Wysłałem odpowiedź i patrzę na dół, a tam widać, że piszesz :P Moje jest banalne ;] E: może jednak nie jest aż tak proste, jak myślałem, skoro jeszcze nikt nie odpowiedział... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Sernat, czemu "tylko dla starszych userów"? Ja jak przyszedłem na forum to najpierw wszystkie posty przeczytałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Powie mi ktoś, czym są halpy? Bo często się tu pojawia to określenie, a ja nie wiem, co to znaczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mam ten sam problem. Wiem tylko, że to kanał IRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ludzie jak ignis, czy bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czyli Ci co wszystkich lubią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ludzie jak ignis, czy bagno. Zaczęły się pieśni Jeremiasza. Zrobiłem wam coś? Staram się być uprzejmy a wy tak... Nieładnie przyjacielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi