Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 UDERZ W DUPE A JEDEN SIĘ ODEZWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 morda w kubel lepiej, juz kurtyna zachodzi, a ty jeszcze swe mowy prawisz koniec mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Aha, bo ja rozładowuję telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Noo, i nawet na ciebie nie najeżdżali! :D 10/10 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Aha, bo ja rozładowuję telefon. morro prosze cie na ostatni gwizdek taka slabizne prawic to wstyd i hanba antek mego slowa podtrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ide se zrobić kanapki, takie z tynkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ide se zrobić kanapki suchary, takie z tynkiem. chyba z betonem SNAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 OHO WIDZE DRZEWO CZYZBY ZART OD MORRO a nie to po prostu dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dubs decide which page we raid and with what checkthem.jpg Żeby mi się nie oberwało, gdy admini się zbudzą- Bedziom rób grę a nie słuchaj piosenek ANtY'ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ale spokojnie, taki bezołowiowy tynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 pustelniku spierdalaj do swej chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Oczywiście, ołów drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 DYSKRYMINACJA PUSTELNIKÓW BEZ CHATY! to przyniose wiadro sucharów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Oczywiście, ołów drogi. A żelazo tanie. BUHAHAHAHHAAHAHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie przywracajcie mi wiary w GMClan : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 tłeny minyts projektowal sernat swa tyrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jak w moim temacie, ciekawe kiedy Bedziom zacznie się chwalić laczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 tłeny minyts projektowal sernat swa tyrade Zazdrosny, że jestem śmieszniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zazdrosny, że jestem śmieszniejszy? uuu kolego, nie wiesz z kim zadzierasz? nie wiesz? to ja ci powiem to ja ci kolego POWIEM co ja powiem a powiem, i ty to usłysz WAXX JEST MOCNY I NIC CI DO TEGO ... CIOŁKU (o!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 patrzcie nawet nie musialem nic zagrywac, choc mi sie tam juz smyczki wyrywaly no ale dopowiem slowo co by ktos nie pomyslal ze zdupialem na starosc: sernat, przyjacielu: wypierdalaj dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 patrzcie nawet nie musialem nic zagrywac, choc mi sie tam juz smyczki wyrywaly no ale dopowiem slowo co by ktos nie pomyslal ze zdupialem na starosc: sernat, przyjacielu: wypierdalaj dziekuje a prosz (krótka zagrywka na dupie poprzecznej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 a co nie moge? bedzie mi tu burak gadal jakies dyrdymaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 : ( Ja po prostu... śmieszny... ee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 koniec tego dobrego, pójdże spać kompanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Gmclan schodzi na psy, bez obrazy wyżej wypowiadający się userzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Aleee jaaajaaaa... Ileż to się działo jak mnie nie było? :P Chociaż wracając do rozpuszczonych bachorów to najbardziej rozpuszczeni to są Ci co psioczą na YXE przez to, że "nie ma rygoru". Jakby YXE nie dał wam spokoju to byście psioczyli, że rygor potrzebny. ;) Pozdrawiam, ferrari4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Czyżby szykował się diss na Bedzia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Z czyjej strony? Ano "Rozmowy niezbyt KonTrollowane" razem z tym tematem powróciły. Niechże ktoś zmieni nazwę tematu. ;) Pozdrawiam, xnxn390. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi