Caporegime Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tak, to jest poprawnie napisane. Dziwię się tylko, że po 5 latach nauki wciąż szpanujesz względnymi umiejętnościami i dodajesz wszędzie angielskie wstawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dziwię się tylko, że po 5 latach nauki wciąż szpanujesz względnymi umiejętnościami i dodajesz wszędzie angielskie wstawki. E? Szpanuję? Używając angielskiego od czasu do czasu szpanuję tym, że go trochę znam? No naprawdę... już bez jaj -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No dobrze, jeśli nie szpanujesz to po co tak rujnujesz piękno naszego ojczystego języka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 @Coporegime - od 5 lat (btw. nie wiem, co to ma do rzeczy), to jest poprawnie napisane. Chodzi o to że używasz angielskich zwrotów w kazdym poscie myslac ze jestes fajny, a robisz z siebie debila bo to wygląda jakbyś nie umiał wyrażać się po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Po angielsku z resztą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 już nie mówcie, że pisze po angielsku, bo nie umie po polsku -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Karolo, wiesz, że każdy przeczytał twój post tak jak chciał? A. Już nie mówcie, że pisze po angielsku, bo nawet po polsku nie umie. B. Już nie mówcie, że pisze po angielsku, dlatego że nie potrafi się wysłowić po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Chyba o B chodziło towarzyszu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ale mnie wkurwiacie, czepiacie sie ze chlopak napisze cos po angielsku i dorabiacie filozofie "bo chcesz byc fajny" a skad wiesz co on moze chciec? albo ze gra wyglada jak wyglada ale dajcie spokoj on ma 12 lat, kazdy kiedys od czegos zaczynal,zreszta moje gry robione w jego wieku tez wcale lepsze nie byly. Do 2 miesiecznego dzieciaka tez sie przypierd**acie ze drze morde jak glupek jak sie rozplacze? Nie chodzi o jakies porownania no ale kurde czepianie sie na sile bywa meczace nawet jesli sie to tylko czyta a nie uczestniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 @propa to niech nie publikuje tego gówna, nikt się nie będzie czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sam byłem takiego zdania, ale teraz chociaż widzę jakie robi postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 dajcie spokoj on ma 12 lat Jedno pytanie: I CO KUTWA Z TEGO? Pieprzy mnie ile ma lat, jakiej jest płci, orientacji, jaki ma kolor włosów i ile ma dziurek w nosie. Oceniam jego grę oraz jego podejście do odbiorcy, a obydwie te rzeczy wołają o pomstę do nieba w przypadku bedzioma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jedno pytanie: I CO KUTWA Z TEGO? Pieprzy mnie ile ma lat, jakiej jest płci, orientacji, jaki ma kolor włosów i ile ma dziurek w nosie. Oceniam jego grę oraz jego podejście do odbiorcy, a obydwie te rzeczy wołają o pomstę do nieba w przypadku bedzioma. Dziękuję, w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Propa po części ma rację, tylko że Bedziom jest jak na swój wiek po prostu zbyt pyskaty i tyle w temacie ;) . Żeby na forum pisać do starszych "wypierdalaj" i tego typu teksty... no bez przesady :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Całkowicie się zgadzam z Explosivo. Wszędzie mówicie żeby oceniać grę, nie twórcę - i większość tu obecnych tak robi. Ocenia grę używając takich samych kryteriów niezależnie czy robi ją Bedź, Gnysek, Propa. Że niby ma mieć taryfę ulgową bo jest w podstawówce? No wybaczcie, też mam nadzieję że Shot wypali ale sądząc z ostatniego zachowania Bedzia nic na to nie wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 nie chodzi o jechanie po grze, tylko o jechanie po nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Przepraszam Bedziu jeśli PRZYPADKIEM pojechałem po tobie podczas krytyki twojej gry, w zamyśle miałem wytknięcie wad Shota żebyś wiedział nad czym szczególnie popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Caporegime, nie da się oceniać gry nie uwzględniając autora. Gnysek zrobił Almorę, to znaczy, że większość gier na GMClanie powinno dostać 1 i zostać zjechana, że nie jest tak dobra jak Almora? nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Masz rację, nie. Ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność, to że ma autor ma 12 lat to nie znaczy że kiepską (no dobrze, raczej niedokończoną) grę mamy nazywać dziełem (wybacz wyolbrzymienie). Chodzi mi mniej więcej o to że to jaką grę zrobi ma zależeć od jego umiejętności a nie wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Przy czym mi nie chodzi o samą grę (która obsysa i tak), lecz o sam stosunek autora do odbiorcy jak i własnego dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Propa, ja go lubię więc nie uogólniaj do wszystkich :) Ha. Ja tu z resztą wszystkich lubię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Całkowicie się zgadzam z Explosivo. Wszędzie mówicie żeby oceniać grę, nie twórcę - i większość tu obecnych tak robi. Ocenia grę używając takich samych kryteriów niezależnie czy robi ją Bedź, Gnysek, Propa. Że niby ma mieć taryfę ulgową bo jest w podstawówce? No wybaczcie, też mam nadzieję że Shot wypali ale sądząc z ostatniego zachowania Bedzia nic na to nie wskazuje. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa @karolo: Gnysek zrobił tylko najnowszą wersję Almory, w którą jeszcze nie graliśmy, wcześniej to Borek tworzył Almorę ;) A ja ogólnie podpisuję się pod tym co powiedział Propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To był taki przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 nie wiem czy wiecie, ale teraz pociskacie bedzia mówiąc że ma w dupie uczynienie gry grywalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 I zamaist oceniac gre zrobil sie niezly off top... Gdzie sa admini i ten rygor? P.S. Zagram w gre jak do domu wroce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wielkie dzięki, Propa :thumbsup: Oceniam jego grę oraz jego podejście do odbiorcy, a obydwie te rzeczy wołają o pomstę do nieba w przypadku bedzioma. Ekhem, jakie niby podejście do odbiorcy? Przytocz jakiś przykład mojego złego stosunku do odbiorcy (nie licząc tego jednego "wypierdalaj"), proszę, będę miał lepsze zorientowanie w tym, co robię źle. Odpowiedź "całokształt" również się nie zalicza. Propa po części ma rację, tylko że Bedziom jest jak na swój wiek po prostu zbyt pyskaty i tyle w temacie ;) . Żeby na forum pisać do starszych "wypierdalaj" i tego typu teksty... no bez przesady :) . Sernat, w internecie wiek nie ma znaczenia jeśli chodzi o szacunek. Tak naprawdę to nieważne czy mam 5, 12, 30 czy 40 lat, powinieneś mieć do mnie jako taki chociaż szacunek (ofc nie chodzi mi o to, że go nie masz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wut? U mnie jak ktoś pieprzy od rzeczy to na starcie ma od razu wielki minus do szacunku, u Ciebie się skończyło ignorowaniem użytkownika. (W tym temacie akurat twoje posty muszę przeczytać więc włączam posty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ekhem, jakie niby podejście do odbiorcy? Przytocz jakiś przykład mojego złego stosunku do odbiorcy (nie licząc tego jednego "wypierdalaj"), proszę, będę miał lepsze zorientowanie w tym, co robię źle. Odpowiedź "całokształt" również się nie zalicza. - Wypuszczasz kilkadziesiąt nowych wersji na godzinę, wprowadzając znikome poprawki, których nikt nie odczuje, zamiast zająć się poważniejszymi bugami - Ignorujesz powiadomienia o błędach/bugach, nawet nie próbując ich naprawić - Psioczysz, gdy ktoś ci zwróci uwagę na coś - Ogólnie traktujesz nas jak idiotów - Usprawiedliwiasz się wiekiem - Zmieniasz sobie zdanie jak pasuje (patrz: opieranie się na CS2D) - No i - skoro twierdzisz, że gra dobra nie jest, to po uj ją tu wstawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 - gdy ktoś wykryje poważnego buga dotyczącego danej funkcji, to według ciebie rozwiązaniem jest nie korzystanie z niej, lub odpowiedź "no i?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 1.- Wypuszczasz kilkadziesiąt nowych wersji na godzinę, wprowadzając znikome poprawki, których nikt nie odczuje, zamiast zająć się poważniejszymi bugami 2.- Ignorujesz powiadomienia o błędach/bugach, nawet nie próbując ich naprawić 3.- Psioczysz, gdy ktoś ci zwróci uwagę na coś 4.- Ogólnie traktujesz nas jak idiotów 5.- Usprawiedliwiasz się wiekiem 6.- Zmieniasz sobie zdanie jak pasuje (patrz: opieranie się na CS2D) 7.- No i - skoro twierdzisz, że gra dobra nie jest, to po uj ją tu wstawiasz? 8.- gdy ktoś wykryje poważnego buga dotyczącego danej funkcji, to według ciebie rozwiązaniem jest nie korzystanie z niej, lub odpowiedź "no i?" 1. Nie. 2. Pytam, gdzie i kiedy się pojawiają. No i pacza sprawiającego, że w trybie PvP error się nie wywala dałem. 3. Przyznaję się. 4. Tylko Ciebie i IamTheLawa 5. Przyznaję się. 6. Przyznaję się. Sorry, niezamierzenie.. 7. A czy to jest full? Nie, to jest demko, które nie musi być jakoś specjalnie dobre. 8. Wut, napisałem tak o r_city i r_noname (bo na serio po prostu zapomniałem wywalić tych poziomów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi