iczigo Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Szukałem w internecie, ale nigdzie nie ma, potrzebuję Cracka do gry "Riven the sequel to myst". Mam kupiona oryginalną wersję, ale zainstalowałem z płyty grę i akurat mi się popsuł odtwarzacz CD, płytę jakoś wyjąłem, ale jak teraz odpalić grę, przy odpaleniu jej piszę abym włożył płytę, jeśli ktoś zna linka do Cracka do Riven to bardzo bym o niego prosił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Chcesz game maker 7 pro, albo inne przydatne programy! Na moim chomiku co tydzień nowy film i co miesiąc nowa seria anime, a co pół roku nowa aplikacja mojej produkcji, zajrzyj Yhy na bank kupiłeś orginał, twoja sygna mówi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jeśli masz oryginał :D pójdź do kolegi, zrób obraz .ISO wrzuć na pendrive/dysk przenośny, zamontuj w wirtualnym napędzie i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Zaraz powie, że USB mu padł. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Lolololo jestem pewny że nie masz oryginała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie wiem co wy od niego chcecie, ja mam tak dupny napęd DVD że mi co 15 płyta działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Mi w starym napędzie czasami chwilę podziała i wiesza komputer że restart trzeba robić :) Dlatego nowy kupiłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jak dobrze kojarzę to nie wolno tutaj podać do publiki żadnego linka do nielegalnego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Oj cicho. Iczigo ma wersje nieoficjalne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 @Chell U mnie wiesza się napęd. A u znajomego to w ogóle nie działa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 U mnie jakoś działa napęd jeszcze z przed 6 lat z mojego pierwszego kompa :D Nie wiem jak wy to psujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Ten mój komp też ma chyba z 6 lat. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Napraw napęd i nie marudź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi