baca Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Chciałbym się wam pochwalić, że moja strategia opłaciła się. W dwa miesiące od istnienia w markecie udało mi się osiągnąć 50 zł na dzień z samych reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gratulacje! Bardzo dobry wynik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Update: HTC Clock 1.1 Dodałem wskazówkę sekund i poprawiłem wyświetlanie 6 i 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Ładnie tylko do "wskazówki sekónd" przydał by się antyaliasing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 @up mówisz to masz. Jeszcze coś zmienić, dodać? jestem otwarty na sugestie(o ile nie mam usunąć reklam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Mam pomysł na aplikacje: stoper. Mało w markecie stoperów, które mało zajmują i są bez żadnych dziwactw. Chodzi mi o zwykłe liczenie czasu, przycisk START/STOP i RESET, e.w. lista czasów ( jak w niektórych stoperach ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 @baca Ten biały najlepszy jak na mój gust, a wyniku z całym szacunkiem gratuluję. :) Życzę powodzenia. Pozdrawiam, xnxn390. (NIKT SIĘ NIE WŁAMAŁ! :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 @Roki pomyślę, ale nie obiecuję bo ostatnio nie mam czasu nawet na poprawki :(. @up thx (wynik już jest nie aktualny w pozytywnym znaczeniu tego słowa) :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Z ciekawości: gdzie/jak reklamowałeś te swoje androidowe appy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 @up Ogólnie żadnej kampanii nie prowadzę, jedynie zamieściłem parę postów na forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 NEW APP: Beautiful Battery Jest to następny widżet baterii, tym razem będzie obsługiwał belkę, zapisywał informacje o baterii i dużo więcej. Mam nadzieję, że chociaż dorówna popularności mojej poprzedniej baterii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 UPDATE: Beautiful Battery 1.0 Moja "Piękna" bateryjka pojawiła się w markecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 na tym prawym skrinie, na obrazku bateri pisze 100%, a obok 99%. Troche dziwnie to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Bo to stara wersja, która miała co 10%, obecna ma cz 1%. Ale thx za zainteresowanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Aż normalnie mam ochotę nauczyć się pisać pod Andka, chociaż wiem, ze moich aplikacji pies z kulawą nogą nie ściągnie, bo nie mam wyczucia estetyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Update: Zegar LCD Dodałem pomoc. Poprawiłem błąd AM/PM. Dałem opcję włączenia /wyłączenia tła. widżet 4x2 zmniejszyłem do 4x1. Zmieniłem wyświetlanie O Mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shabowy Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jak zalozyles konto developerskie w markecie? z tego co wiem to polacy nie mogą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 mogą, jedynie nie mogą sprzedawać:(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Coś chyba popsułeś. W beauityful battery w ustawieniach jest 2 razy pokaż stan bateri, jedno do procentów drugie do wyglądu błyskawicy. Ten widżet zastąpił poprzednią Twoją baterie. Dlaczego nie można sprzedawać? Przecież nie jesteśmy żydami :) Ps: wejdź na gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shabowy Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 a to lipa :/ ale znalazłem wczoraj firmę która bierze gry na Androida ;) może coś napiszę i spróbuje do nich wystartować :P (Big Fish Games) http://www.bigfishgames.com/company/game-developer.html Pozdrawiam! ( b. fajne widgety xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Update: Beautiful Battery 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam. Postanowiłem bardzo ulepszyć mój zegarek(LCD Clock). Zmieniłem gui i dodałem większe możliwości personalizacji. Co potrafi: -pokazuje aktualny aktywny alarm(chciałbym, żeby pokazywał wszystkie włączone ale nie wiem jak to zrobić :( ) -Ustawić alarm(Jak na razie uruchamia gotowe alarmy) -zmienić kolor napisów/znaków z dostępnych siedmiu standardowych lub wybrać własny(można też ustawić przezroczystość) -zmienić tło jest dostępne standardowe, własny kolor lub transparent. -12/24 godzinny czas -pokazuje AM/PM -Można włączyć, wyłączyć sekundy. -Pokazać dzień tygodnia. Co planuję: -Pokazanie wszystkich dostępnych alarmów -Losowy kolor tła dla każdego dnia tygodnia, dla konkretnego dnia, co godzinę. -Definiować losowane kolory. -dodać przycisk "lubię to". Co myślicie o zmianach? Co jeszcze byście chcieli? Napiszcie! Dajcie screeny z waszych telefonów, żeby inni mogli ocenić możliwości zegarka. LCDClock.rar (do marketu dodam puźniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Coś spaprałeś :P Jak podoba ci się mój pulpit i chcesz go wstawić jako screen w markecie to podeślę ci wersję na której nie widać twojego błędu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To Na pewno jest 1.6 beta 1? Bo w niej jest (chwilowo) tylko widget 4x1 a nie 2x1 i dlatego nie działa Ci nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To Na pewno jest 1.6 beta 1? Bo w niej jest (chwilowo) tylko widget 4x1 a nie 2x1 i dlatego Ci nie działa, ale zaraz wrzucę z 2x1. edit: Poprawiłem. http://www.mediafire.com/?lq9q5f8hz5sofpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To na pewno jest z linku który wstawiłeś godzinę temu. Skalowanie widgetów jest najbardziej cenioną przeze mnie cechą launchera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To nie wiem czemu, ale thx za info. (A czemu po szybkim edit zrobił się 2xpost? Błąd IP.Boarda? Czy co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A wiesz co miałeś poprawić? Inny czas niż systemowy. Edit: I sekundy potrafią skakać jak szalone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 tylko widget 4x1 a nie 2x1 i dlatego Ci nie działa, ale zaraz wrzucę z 2x1. A mogę wiedzieć jaka t komórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 SEX8 na: Floyo v0.30 Android 2.2.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi