kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 upatrzyłem sobie pewną piękną dziewczyne z mojego gimnazjum. Nie chodzi ze mną do klasy. Z tego co wiem, jest inteligentna i miła. Jednym słowem fajna. Ma oczywiście kilku wielbicieli, którzy co przerwa do nie idą.No i oczywiście chodzi z swoją koleżanką i może nie byłby to problem, ale ona (koleżanka) jest moją koleżanką od 1 kl. podstawówki. (teraz jestem w 3 gim.). I za Chiny nie wiem co mam zrobić. Normalnie to bym do niej też uderzył, ale muszę się przecież wybić z tłumu jej wielbicieli. Myślałem o tym, żeby w tłumie, (jak wchodzimy do szkoły robi sie korek), ale wyszedł bym na takiego needy, a na dodatek nie pewnego siebie. Przeczytałem stronę podrywaj.pl, ale jeszcze nie przyjeli mojej rejestracji, a ja już nie mogę wytrzymać, bo myślę o niej cały czas i na niczym się skupić nie mogę. Proszę też o dobre rady, bo wam ufam i jakby z 3 osoby powiedziały, że mam przed nia klęknąć i poprosić o rękę to bym to zrobił. Plot się nie boję, mogę być pośmiewiskiem szkoły. Wisi mi to. Mnie obchodzi opinia tylko mądrych zbiorowości jak gmclan. Przepraszam z góry, że piszę taki temat na tym forum, i że wam zaśmiecam, ale juz nie wytrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Klękaj i proś o rękę (2 to go!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Heh :D Tak że będę pierwszy "klęknij przed Nią i poproś o rękę" Jeszcze tylko dwie osoby. Oj nie wiem co Ci poradzić, jeśli i Ty jej się podobasz spodobasz to jakoś specjalnie nie będziesz musiał wybijać się z tłumu. Tylko pozwól żeby Cię zauważyła. Tylko jedna mała rada, jeśli masz zamiar ją podrywać to tylko w 4 oczy. Bo przy innych może nie naturalnie się zachowywać. Edit. Jednak drugi ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Wal prosto z mostu a nie robisz kilku letnie podchody. P.S. Klękaj i proś o rękę (come on 1 more to go!) EDIT: Oczywiście nie rób tego chamsko bo daleko nie zajdziesz... Jeśli będziesz siedzieć cicho to masz małe szanse na "polepszenie" stosunków z twoją koleżanką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 W deszczowy dzień, jak nie bedzie miała parasola i będzie cała przemoczona, podejdź do niej, odgarnij delikatnie jej włosy z twarzy, spójrz jej głęboko w oczy i powiedz takie coś: "zerżnąłbym cię jak dzika kuna w agreście". Działa w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No nie, skąd ja wezmę teraz kasę na pierścionek. Chyba mnie przekonaliście. Ale tą dziewczynę znam słabo, o jej koleżance mówiłem, że znamy się 9 lat. I chodzi o to, że ta, którą długo znam siada do mnie w autobusie, gada ze mną i myślę, że jej się podobam, ale nie chcę być z nią. Macie jakiś pomysł, żeby odciągnąć tą koleżankę na bok i jej się otworzyć, bez urażania tej którą znam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Klękaj i proś o rękę (-1 more to go!) Jeśli prosisz kogoś o rady odnośnie podrywania, to daleko nie zajedziesz. Wysil się i wymyśl coś oryginalnego; skoro jest miła i inteligentna, to na pewno to doceni. @IamTheLaw: :twisted: EDIT: Mnie obchodzi opinia tylko mądrych zbiorowości jak gmclan. o.O ok, można z tego już zrobić temat filozoficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Postanowiłem: Podchodzę jutro do niej na pierwszej przerwie, mam w dupie wszystkich razem z koleżanką i mówię:"chciałbym Ci coś powiedzieć", łapie ją za rękę i do niej: "Bardzo mi się podobasz, chciałbym Cie bliżej poznać. Może moglibyśmy się spotkać kiedyś po szkole? Może w sobotę?". Jak się nie zgodzi to trudno, najwyżej dostane w pysk. Macie racje, do odważnych świat należy. Jutro wam powiem, czy poszło ok. A jak nie to spowrotem zamykam się w domu i uczę się do Olimpiady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Przeczytałem stronę podrywaj.pl, ale jeszcze nie przyjeli mojej rejestracji, a ja już nie mogę wytrzymać, bo myślę o niej cały czas i na niczym się skupić nie mogę. Zwal se, przejdzie ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A myślisz, że o kim wtedz myśle? E:A jak mi powie, że ma chłopaka odpowiem, żeby go ze sobą nie zabierała to nie każe mi spadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Yhm - zagraj sobie w Crysis 2, jak zobaczysz tą grafikę to ... :> I tak nic z tego nie wyjdzie. Poza tym i tak jej nie możesz zaliczyć :> Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Nie chcę jej zaliczyć. Chcę się z kimś spotykać. Zmiażdzyła mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Feriv zgadzam się zagraj sobie w C2 na najwyższych detalach, może coś to da... BTW, weź telefon jak masz i nagraj to co powiesz + jej odpowiedź potem wrzuć tutaj i albo Ci pogratulujemy albo niespodzianka będzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Nie mam telefonu, bo nie chcę mieć. Ale na 100% opowiem wam wszystko. E:Tak mnie nakręciliście, że nie ma odwrotu, jest tylko 1000 myśli na minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 U nas w klasie jest też taka ładna dziewczyna. Ha. Ładna nie na żarty. I ja mam takiego kolegę, Wojtka który ma mordę jak koń pewnie dlatego też jego ksywa brzmi nie inaczej. I on tą dziewczynę poprosił o chodzenie i co? Nie. To nie film dla słitaśnych nastolatek więc się nie zgodziła i nie dożyli spokojnej starości. Ale po prostu grzecznie powiedziała, że nie chce chłopaka. (Idiota się łudzi, że go nie spławiła :D) Widzisz? Nie stanie ci się nic złego, na dodatek zapewniam, że na pewno cała szkoła nie będzie się nabijać Lolo. PS. Dzięki za nazwę tematu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dla lepszej silnej woli jutro potrenowałem. Nasypałem sobie soli na ranę. Zaraz powtórzę, a bedę wiedział, że mi się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 'Jutro'? Wybacz ale zagmatwałeś kolego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jak najszybciej. Przecież cały czas mówię że jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 To trzeba było wstawić przecinek między 'jutro' a 'potrenowałem' :P I na prawdę... Nie mam pojęcia czemu z-ignisiałeś a nie na przykład z-jajestemprawemłeś...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dla lepszej silnej woli jutro potrenowałem. Nasypałem sobie soli na ranę. Zaraz powtórzę, a bedę wiedział, że mi się uda. Ech... To nic nie da. Zastanów się, dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Bo kojarzysz mi się z cyckooczami i takimi podobnymi tekstami. ;) E:To do Ignisa oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Szanse starowe: 100% Przeczytałem stronę podrywaj.pl, Modyfikator szans -25% Nie mam telefonu, bo nie chcę mieć. Modyfikator szans -30% Ale tą dziewczynę znam słabo, Modyfikator szans -15% łapie ją za rękę i do niej: "Bardzo mi się podobasz, chciałbym Cie bliżej poznać. Modyfikator szans -30% Razem: 0% Pewnie i tak sie spiknie z jakimś skejciuchem. Swoją drogą, daj jej fotę lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Nie ma to jak narobić dziewczynie wstydu przy całej szkole. O ile umówienie się to nie głupi pomysł, o tyle w ten sposób... a złote rady podrywaczy wsadzić można w dupę. Nie ma sprawdzonych sposobów (ok, na lodziary i blachary są), każdemu podoba się co innego i kwestia tego czy wtrafisz akurat w ten model czy nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 11 użytkowników już to czyta. @ontopic "Klękaj i proś o rękę." @Flaque Ja bym zamienił 2 opcję z 1, a następnie 2 z 3. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jak już to ona mi może narobić wstydu. Jej koleżanka jest ok. i nie rozgada chyba, a ja na pewno nic nikomu nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 @kt1117 I ty jej i ona tobie. :) @Flaque Po co Ci jej fota? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ocenimy. Mimo, że to za młode. Jak już to ona mi może narobić wstydu. nigga wuuuuuuuuuuut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Bo tylko ja i ona bedziemy wiedzieli o czym rozmawialiśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 dawaj ta fote ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Taka focia to w sumie rzecz prywatna, ale DAWAJTA MI JĄ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi