lubsoil Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Trisims 3 Gatunek platformówki Download: Plik1 Plik2 Rozmiar Pliku: pierwszy 25mb a drugi około 22mb Opis: Gra polega na poruszaniu się ludzikiem zwanym trisim. Screeny: Są małe bugi ale próbuje je naprawić! Już wkrótce Trisims Wakacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A gdzie opis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Gra polega na poruszaniu się ludzikiem zwanym trisim. OD DAWNA CZEKAŁEM NA COŚ TAKIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Gra polega na poruszaniu się ludzikiem zwanym trisim. +1 E: I czemu to tak dużo waży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubsoil Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Warzy 50mb Ponieważ dużo jest muzyk a w Tym jest Instalator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Już widze napalone miliardy ściągające 22 mb a później używa instalatora żeby pograć w grę 2 minuty i nigdy więcej do niej nie powrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Warzy 50mb Ponieważ dużo jest muzyk a w Tym jest Instalator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Warzy 50mb Ponieważ dużo jest muzyk a w Tym jest InstalatorTekst ten przez Yodę pisany był. Opis rozwiń, a do ściągnięcia możesz mnie skłonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 beka nawet, ściągam, zaraz coś ci powiem. no i dupa, coś nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Grafika fuu. Rozmiar fuu. Gameplay fuu. Cała gra fuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Bedziom Twoją pierwszą grą , była czerwona kulka i background chodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ale to nie ma związku z ocenianiem gier :) I to nie była moja pierwsza ani opublikowana ani ogólnie pierwsza gra, tylko druga, którą udostępniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ehem mógłbyś opisać co się w tej grze robi poza chodzeniem ? po nie wiem czy opłaca się pobierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Warzy 50mb Ponieważ dużo jest muzyk a w Tym jest Instalator Napisałbym "waRZy 50mb ponieważ autor jest cepem". Grafika brzydka i niespójna. Nic więcej nie powiem bo nie zagrałem - nie da się odpalić gry. Swoją drogą, ciekawe skąd trójka w tytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21738 <- z tego co mi google podpowiedziało to było Trisims 1 ale temat zmieniona nazwa i wyczyszczony 2 wersji nie było na gmclan.org :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21738 <- z tego co mi google podpowiedziało to było Trisims 1 ale temat zmieniona nazwa i wyczyszczony Ale grę można w tamtym temacie nadal odnaleźć, ściągnąć i recenzje poczytać. Trisims 3 nie ściągam, bo nie mam w dzisiejszych czasach weny na robienie sobie jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Po wielu próbach i męczarni z profesjonalnym instalatorem udało mi się uruchomić grę. Najpierw moim oczom ukazało się fałszywe ładowanie (czyli gra udaje, że się ładuje, mimo że nic ładować nie musi, bo nic tam nie ma, a poza tym już odbyło się GMowe ładowanie). Bardzo zasmucił mnie Justin Bieber w menu, oraz to: http://img268.imageshack.us/img268/4655/40967744.jpg Czyżby szykował się dodatek? Ogólnie nie pogratuluję autorowi gustu muzycznego, gdyż przez całą grę nasze uszy raczy Justin Bieber, Kate Perry i inne gwiazdy, których niestety nie rozpoznaję. Jednak radziłbym nauczyć się stawiać bloki, ponieważ w całej grze nie ma ŻADNEGO obiektu, który mógłby nas zatrzymać - tak więc nasz bohater chodzi po ścianach i sufitach niczym Spiderman, nie mówiąc o tym, że spokojnie przechodzi przez ludzi, a mur to dla niego żadna przeszkoda. W "mieście" są dwa budynki - disco o bliżej nieokreślonym przeznaczeniu, oraz drugi - o równie nieokreślonej nazwie (przypominający warzywniaka) w którym mogłem zagrać w grę "uciekające balony". Chwilę się pobawiłem, ale po kilku falach balony przestały nadlatywać i mogłem tylko wyjść. A można było dać chociażby wracanie na start... No cóż, dałbym 1/5, ale zbyt zawyżyłbym ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 To już moje Uciekaj przed smokiem było lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 http://img268.imageshack.us/img268/4655/40967744.jpg Czyżby szykował się dodatek? Na szczęście dodatek będzie tylko w Kótce, gdziekolwiek by to nie było. Z twej zacnej recenzji wynika, iż wypróbowana formuła trzyma się u autora mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Trisims 3 nie ściągam, bo nie mam w dzisiejszych czasach weny na robienie sobie jaj. Ktoś włamał się Korodzikowi na konto <:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ignis nie trolluj, ta "zręcznościowa" gra nie przypadła mi do gustu, a dwucyfrowa waga pliku tym bardziej przesądziła o słabej ocenie. 0/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ja trolluję? Wybaczcie towarzyszu ale nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 http://ts2lubsoil.blogspot.com/ Trisims 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pobrałem grę i gra do kitu ogólnie mówiąc A co do tego bloga o trisims 2 to omg: czwartek, 1 lipca 2010 Trisims 2 Za SMS !!! Aby Mieć Kod Trzeba Wyślij SMS o treści TS2.swój e-mail pod numer 721214478 Przyślimy ci E-maila z kodem Autor: lubsoil o 09:01 0 komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubsoil Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Oto Strona Trisims 3: LINK Jest jeszcze niedopracowana!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ale kutasizna. Nie dociera do ciebie że twoje gry są beznadziejne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Jego gry są wspaniałe, jesteś brzydki Ide sie zarejestrować na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 @up: :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ANKIETA Co myślisz o bluzkach? -Dobry Pomysł -Zły Pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Mnie bardziej przyciągnęło Unlock Items Online Już Wkrótce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi